α ναι ακόμα καλύτερα. απλά η φέτα μπαίνει μέσα στο μείγμα.αν την βάλεις από πάνω δεν λέει,από πάνω συνήθως βάζουμε κίτρινα τυριά;)
Printable View
α ναι ακόμα καλύτερα. απλά η φέτα μπαίνει μέσα στο μείγμα.αν την βάλεις από πάνω δεν λέει,από πάνω συνήθως βάζουμε κίτρινα τυριά;)
αντε καλη μας ορεξη!!!
μια χαρά το φαγάκι σου αλλά οι μαργαρίτες που φαίνονται από κάτω είναι στο τραπεζομάντηλό σου;; ή πιάτο; τί είναι; πάντως είσαι στα γούστα μου
Κολοκυθοκεφτέδες στο αντικολλιτικο. τους έκανα χτες κε ήταν..........................ΤΕΛΙΟΙ!
πιατο ειναι :PQuote:
Originally posted by bomo
μια χαρά το φαγάκι σου αλλά οι μαργαρίτες που φαίνονται από κάτω είναι στο τραπεζομάντηλό σου;; ή πιάτο; τί είναι; πάντως είσαι στα γούστα μου
πωλινακι ποσο εφαγες? 18 γρ? που λεγαμε
χαχαχαχα κλικ δεν το ζήγησα!!!! εφαγα μισο κολοκυθοκεφτέ, 2 κουταλιές πλιγούρι (τελικά δεν έκανα κριτηαρακι) και ενα κομματακι ψάρι φιλλέτο περι στα 20 γρ που εφτιαξε η μαμά μου.
Παντος κλικ μου το φαγάκι σου πολύ ωραίο, αλλά εγώ για να φάω αυτή την ποσότητα πρέπει να το τρώω όλη μέρα σε όλα τα γεύματα!!!! καλη όρεξη!
αντμιν, βαλε εκεινο το ιμοτικον που χτυπαει το κεφαλι στον τοιχο!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
χαχαχαχα κλικ δεν το ζήγησα!!!! εφαγα μισο κολοκυθοκεφτέ,
Κοροιδεύεις κλικακι?
οχι βεβαια. αν ετρωγες το 1/4 του κολοκυθοκεφτε θα σε κοροιδευα
τα 20 γραμμάρια ψάρι ας πούμε είναι οκ? και τα 2 κουταλιες πλιγουρι? εγκρύνονται?:)
εκανα πως δεν τα ειδα :PQuote:
τα 20 γραμμάρια ψάρι ας πούμε είναι οκ? και τα 2 κουταλιες πλιγουρι? εγκρύνονται?:)
όχι να τα δεις. Σαν σύνολο είναι μια χαρα ολοκληρομένο πιάτο!!!!! (του γλυκού):P:P
πως λενε οι διαιτολογοι "ενα σπιρτοκουτο φετα"Quote:
όχι να τα δεις. Σαν σύνολο είναι μια χαρα ολοκληρομένο πιάτο!!!!! (του γλυκού):P:P
εσυ τρως "ενα σπιρτοκουτο γευμα"
Προσπαθώ να αποφύγω τους εμετούς αυτές τις μέρες αγάπη και έτσι τρώω όσο πιο λίγο μπορώ.