Quote:
Originally posted by polinaki1983
Το έχω δοκιμάσει smart πάμπολες φορές. η απάντηση πάντα η ίδια "ξέρεις πολύ καλά ότι σε αγαπώ, και ότι αν δεν σε ήθελα και ήθελα να φύγω θα έφευγα, αλλά εσύ με αναγκάζεις να σου μιλάω έτσι". Και άμμα τον ρωτάω καλά πες μου τί έκανα και σε ανάγκασα να μηλάς έτσι, μου λέει "γενικός όλα, ο τρόπος που μιλάς, που ντύνεσε, που περπατάς, όλα. Είμαι άντρα σου δεν το καταλαβαίνεις?" και λέω οκ. Ηλικρινά δεν έχει τίποτα ούτε ο τρόπος που μιλάω ούτε ο τρόπος που περπατώ, πόσο μάλλον ο τρόπος που ντύνομαι!!! Χαλλοοοοο!! είμαι 126 κιλά!!! πώς θα μπορούσα να ντυθώ προκλητικά γμτ!!!! οκ είμαι διάχητη και κοινωνική, μιλάω με όλο τον κόσμο αλλα δεν πιστεύω αυτό να είναι κακό. όσο για το περπάτημα, περπατώ κανονικά σαν όλος ο κόσμος.....Δεν καταλαβαίνω....
Αλλά smart από την στιγμή που πέρνω πάντα τις ίδιες απαντήσεις, δεν έχω και πολλά να συζητίσω.
Πωλινα μου πες στον αντρα σου, μιας και η κουλτουρα ειναι πολυ του μπρουταλ, οτι ενας σωστος αντρας αναλαμβανει και την ευθυνην αυτων που λεει..Δεν το πεταμε μπαλακι απεναντι.. Το τραγικοτερο ειναι οτι μπαινεις εσυ να ψαξεις αν εχει και δικιο γι αυτα που λεει.. Πωλινα μου ξυπνα και σταματα να αφηνεις εναν ανθρωπο -τον οποιοδηποτε ανθρωπο- να σου "ξυριζει" τα στοιχεια της προσωπικοτητας σου