ΑΥΤΗ ΤΗΝ εποχη δε βαζω αλατι πουθενα!
Παντως για πρωινο εφαγα Μακλουμπα!:saint:
Printable View
ΑΥΤΗ ΤΗΝ εποχη δε βαζω αλατι πουθενα!
Παντως για πρωινο εφαγα Μακλουμπα!:saint:
Της ανεβαζετε την πιεση και τα τρωει ολα αναλατα το κοριτσι
παιδια γιατι δε βαζετε αλατι?
εγω εχω την εντυπωση οτι το αν μη βαζεις καθολου αλατι ειναι υπερβολη, διοτι κ αυτο, σε λογικες, ποσοτητες χριεαζεται.διασφαλιζει οτι ο οργανισμος θα εχει καλλια νατρια κ κ ο,τι τελος παντων κανειτο αλατι .
σε καποιες περιπτωσεις μαλιστα ο γιατρος συνιστα αυξημενη καταναλωση-πχ υποταση.
μηπως η αποχηαπο το αλατι ειναι αλλη μια μ@λ@κια που συνιστουν καποιοι προκειμενου να φανει γρηγορη μεγαλυτερη απωλεια βαρους.
αλλα αφου θα ναι μονο υγρα, τι μας αφορα?
τωρα πιθανως να λεω εγω μ@λ@κιες, οποτε ας μας ενημερωσει καποιος ειδημων-η πιο ειδημων τελος παντων..
χα χα καπου διαβασα οτι το αλατι κανει κατακρατηση
Αυτο με το κατι διαβασα καπου.....
ωχ λααααααθος παλι;
Δεν ξέρω παιδιά, εμένα η διατροφολόγος μου προχτές, αν και η πίεση μου είναι οριακή, μου είπε πως το αλάτι είναι απαρέτητο φτάνει να έιναι με μέτρο.
βρε λεσινγκ
εσυ ψαγμενη κοπελα
μηπως υπερφορτωνεσαι με πληροφοριες? λεω εγω μηπως
καθεσαι διαβαζεις τα απαντα και εχεις χαοθει εντελως σ'αυτο
υγρα κατακρατει... οχι λιπος..Quote:
Originally posted by lessing
χα χα καπου διαβασα οτι το αλατι κανει κατακρατηση
Μα ναι υγρα εννοω
Μα ΣΠΕΙΣ μου να μην ενημερωνομαστε;Να εγω σε λιγο θα κλεισω για τοΡιο γιατι στατιστικα οφειλω να ειμαι στο 1%
Κλεισε κ συ το γραφειο......Δεν εχει νοημα.......Ολοι οι παχυσαρκοι ανηκουν στο 1%......:regan:
εγω παντως αν και γενικα δε μαρεσει να πολυβαζω αλατια, ακομα και με μια νορμαλ ποσοτητα, εχω προβλημα.Quote:
Originally posted by smart
παιδια γιατι δε βαζετε αλατι?
εγω εχω την εντυπωση οτι το αν μη βαζεις καθολου αλατι ειναι υπερβολη, διοτι κ αυτο, σε λογικες, ποσοτητες χριεαζεται.διασφαλιζει οτι ο οργανισμος θα εχει καλλια νατρια κ κ ο,τι τελος παντων κανειτο αλατι .
σε καποιες περιπτωσεις μαλιστα ο γιατρος συνιστα αυξημενη καταναλωση-πχ υποταση.
μηπως η αποχηαπο το αλατι ειναι αλλη μια μ@λ@κια που συνιστουν καποιοι προκειμενου να φανει γρηγορη μεγαλυτερη απωλεια βαρους.
αλλα αφου θα ναι μονο υγρα, τι μας αφορα?
τωρα πιθανως να λεω εγω μ@λ@κιες, οποτε ας μας ενημερωσει καποιος ειδημων-η πιο ειδημων τελος παντων..
ορθοστατικη πιεση.
ζαλαδες με το παραμικρο ανασηκωμα.
αν δε φαω κατι με αρκετο αλατι δεν την παλευω.
σπαστικο, αλλα συμβαινουν και αυτα
και η μανα μου ειναι υποτασικη.
ορθοστατικη υποταση κλικλικω κ οχι ορθοστατικη πιεση :P
εχω το ιδιο προβλημα, εχει τυχει να χασω κ τις αισθησεις μου για το λογο αυτο.
εκτος απο αυτο ομως γενικα εχω κατι τιμες της ταξεως 8,5 -6 , οποτε αν κοψω κ το αλατι δεν ξερω που θα φτασω :S
α μια φορα ειχα κ 7 κ κατι κ συμφωνα με τη γιατρο δε θα πρεπε καν να περπαταω... αλλα προφανως εχω συνηθισει κατα την εκτιμηση της :S