Originally posted by nef
Quote:
Originally posted by lessing
Quote:
Originally posted by nef
Quote:
Originally posted by lessing
Quote:
Originally posted by nef
Θα ήθελα να είχα φανεί πιο δυνατή στη ζωή μου και να μην είχα εγκαταλείψει ένα μεγάλο έρωτα.
Από τότε δεν μπορώ καθόλου να ονειρευτώ. Δεν ξέρω γιατί. Κάπως έτσι κύλησα και στην υπερφαγία. Γιατί σταμάτησε να έχει νόημα το οτιδήποτε. Όταν ξυπνούσα ευτυχισμένη επειδή ήταν δίπλα μου, δεν είχα ανάγκη κανένα υποκατάστατο.
Mπορεις να τον ξαναβρεις;
Όχι, γιατί αφού τον παράτησα τον άνθρωπο για 2 χρόνια, βρήκε και αυτός πολύ λογικά μια άλλη κοπέλα και παντρεύτηκε έκανε παιδιά κλπ. Με παίρνει κάτι περίεργα τηλέφωνα, αλλά ανάμεσα σε οικογένεια δεν θα έμπαινα ποτέ και έτσι απλά δεν απαντάω πια.
Το καλό ειναι ότι άρχισα γυμναστική-δίαιτα και τα τηρώ κιόλας, οπότε είμαι σε καλό δρόμο :)
Μιλα του.Δεν ξερεις αν εχει προβληματα με το γαμο του αν περνουν διαζυγιο αν αν Μην το αποκλειεις
lessing
Είσαι πολύ γλυκιά ψυχούλα, γι αυτό σκέφτεσαι έτσι ρομαντικά και όμορφα.
Νομιζω πως πια δεν θα ήθελα να γινει κάτι. Γιατι ο έρωτας πρέπει να είναι και αθώος για να είναι όμορφος και μαγικός. Και αν αρχίσουν να μπλέκονται διαζυγια, πληγωμένοι άνθρωποι και διαλυμένες οικογένειες, τότε δεν θα είναι καθόλου αυτό που έχω στο μυαλό μου.
Αva και ΡΟΖ νομίζω πρέπει να νιώθουμε τυχεροί που ζήσαμε κάτι τόσο όμορφο. Η εποχή είναι τόσο φλατ και μονοτονη και ο κόσμος νιώθει τόσα λίγα πράγματα πια που τουλάχιστον εμείς μπορούμε να πούμε ότι αγαπήσαμε πολύ στη ζωή μας.
Καλό βράδυ