Quote:
Originally posted by ΚΡΙΑΡΙ
:smilegrin:
Printable View
Quote:
:smilegrin:
Βλέπεις πάνω ψυλά εκεί που λέει αναζύτηση κτλ κτλ λέει Chat υποστιριξης. Πάτα πάνω του και θα σου ανήξει μια άλλη σελίδα που είναι το τσατ. Αντε σε περιμενω! [/quote] Pollinaki μου σ'ευχαριστώ για το κατατόπισμα!Μόλις επιστρέψω από κάποια επείγουσα δουλίτσα θα το κάνω.
Quote:
ʼστε κορίτσια που οι Αυστραλοί έχουν και ατυχήματα λόγο ζέστης τη περίοδο των Χριστουγέννων!!!! ΗΟ,ΗΟ,ΗΟ!!!!
Quote:
ΜΕRRY SAMER CHRISTMAS!!!
ξεσαλωσε το κριαρακι :smilegrin:
Click τι κάνεις?Σου αφιερώνω το argoudaki.Εσύ στόλισες?:smilegrin:Quote:
Originally posted by click
ξεσαλωσε το κριαρακι :smilegrin:
Αγαπητό μου ημερολόγιο...θαμώνες αυτού του χώρου ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.Τι είναι αυτό που τελικά κάνει κάποιον που είναι επιρρεπής στις ψυχολογικές μεταπτώσεις και σαν αποτέλεσμα αυτού να τρώει,να πάρει την απόφαση να κάνει δίαιτα?Εσείς κάνετε κάποια δίαιτα και πως τα πάτε?Ομολογώ ότι εγώ δεν έχω κάνει πολλές φορές δίαιτα,μόνο 2 και βέβαια όταν άρχισα να παίρνω συστηματικά βάρος δηλαδή πριν από 9,10 χρόνια δεν ξανά προσπάθησα!Στην εγκυμοσύνη μόνο που έχασα στους 9 μήνες 10 κιλά,ήμουν δλδ 90 και πήγα 80 όχι με δίαιτα,απλά δεν είχα όρεξη.
Να γελάσουμε λίγο!!!!
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α:spin:
Κ Α Λ Η Ε Β Δ Ο Μ Α Δ Α :yes:
ΚΑΙ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ:smilegrin:
Προσωπικότητες του forum δεν μου απαντήσατε στο ερώτημα μου.Περιμένω....Quote:
Αγαπητό μου ημερολόγιο...θαμώνες αυτού του χώρου ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.Τι είναι αυτό που τελικά κάνει κάποιον που είναι επιρρεπής στις ψυχολογικές μεταπτώσεις και σαν αποτέλεσμα αυτού να τρώει,να πάρει την απόφαση να κάνει δίαιτα?Εσείς κάνετε κάποια δίαιτα και πως τα πάτε?Ομολογώ ότι εγώ δεν έχω κάνει πολλές φορές δίαιτα,μόνο 2 και βέβαια όταν άρχισα να παίρνω συστηματικά βάρος δηλαδή πριν από 9,10 χρόνια δεν ξανά προσπάθησα!Στην εγκυμοσύνη μόνο που έχασα στους 9 μήνες 10 κιλά,ήμουν δλδ 90 και πήγα 80 όχι με δίαιτα,απλά δεν είχα όρεξη.