Quote:
παιδι..τροπος του λεγειν..σαμπως ειναι ο μονος 41αρης που δεν εχει παντρευτει ποτε?
Χεχε οπως ελεγε η γιαγια μου...οι αντρες δεν ωριμαζουν με την ηλικια ειναι μυθος lol.
Printable View
Quote:
παιδι..τροπος του λεγειν..σαμπως ειναι ο μονος 41αρης που δεν εχει παντρευτει ποτε?
Χεχε οπως ελεγε η γιαγια μου...οι αντρες δεν ωριμαζουν με την ηλικια ειναι μυθος lol.
μαρια ακομη το παλευει..να συνεχισουμε..
Όχι δεν εννοώ αυτό. Απλά τότε έλεγα ποποο αυτός είναι θεότρελος. Ήμουν προκατειλημένος για τέτοια άτομα. Απλά μήν τον κρίνεις τόσο αυστηρά (απ\'οτι είδα δεν το κάνεις). Δεν φταίει αυτός.Quote:
Originally posted by fwteini
θες να μην βινς οτι κατα καποιο τροπο τιμωρηθηκες για την τοτε συμπεριφορα σου? και γω ποσο να τιμωρηθω? πασχω απο καταθλιψη!:D
Μόλις διάβασα...41 ετών?? Είναι λίγο μεγάλος για να βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ψύχωσης. Μήπως άργησε να πάει σε ψυχίατρο?
να συνεχησετε ειναι η γνωμη μου τους ανθρωπους τους αγαπαμε και για τα ελλατωματα τους αν δεν ειναι πολυ σοβαρα,ββcode ειναι οταν θες να γραψεις ενα κειμενο με διαφορα χρωματα μεγεθος χρωμα κ γραμματοσειρα αλλα εδω δεν πιανει το δοκιμασα ιχιχιχ
Ναι τι ακριβως θες?Quote:
παιδια ξερετε τι σημαινει το ββcode?
Να σου πώ την αλήθεια στεναχωρήθηκα για τον πρώην φίλο σου fwteinh :(
Εκείνος θα έβλεπε στο πρόσωπο σου αυτό που του λειπει απο τη ζωή του όμως η ασθένεια του τον εμποδίζει να συγκροτεί τον τρόπο σκέψης του..
Εισαι σιγουρη?
πωπω της κορεας γινεται στο θεμα αυτο και πεταγομαι και γω συνεχια σαν την πορδη λολ και δεν ειμαι κ σχιζοφρενης
.σας επριξα σορυ :(
Ελα ρε μαρια κουβεντα κανουμε ολοι...μη λες τετοια
[b] ειμαι στο μσν οποιος θελει μπενει αλιως φευγω για ταινια[b]
Κοίτα Φωτεινή το θέμα πιστεύω είναι το πόσο μας αρέσει ο άλλος,πόσες αντοχές έχουμε να τον βοηθήσουμε με το πρόβλημά του αλλά και το πόσο θέλει ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του....Επειδή πάω σε ψυχίατρο ή έχω κάποια διαταραχή δεν θα σε προέτρεπα με το ζόρι να τα φτιάξεις με κάποιον με ψυχική διαταραχή γιατί αλλιώς θα σε έβγαζα ρατσίστρια..Οπότε καλό είναι να ακολουθήσεις αυτό που αισθάνεσαι....Ο Vince ξέρει περισσότερα σε θέματα ψύχωσεις.Νομίζω πάντως πως αναγνωρίζω ένα πράγμα..Το θρησκευτικό παραλήρημα....Είχα πετύχει πάντως και εγώ μια κοπέλα νεαρότατη σε ηλικία η οποία μας εξιστορούσε ότι της μιλούσε ο διάβολος και είδε την νεκρή γιαγιά της να της σκεπάζει το σεντόνι και ομολογώ πως φρίκαρα.....Συν του ότι ναι πέραν της πλάκας ακούμε για σχιζοφρενείς και γενικά επικρατεί ένας πανικός....Έφευγα από τον παλιό ψυχίατρο και μπήκα σε ένα ασανσέρ με έναν ψηλό και όμορφο άντρα του οποίου το μάτι ομολογουμένως γυάλιζε....Πρέπει να ήταν βαριά μορφή η περίπτωσή του...Ομολογώ ότι υποψιάστηκα σχιζοφρένεια και φοβήθηκα μη γίνει τίποτα σε εκείνο το ασανσέρ..Χα!!!Φοβούνται και οι \"τρελοί\" τους \"τρελούς\".Δεν έχει να λέει πάντως η ψυχική διαταραχή επαναλαμβάνω με το ποιον φοβάσαι....Αν αισθανθείς απειλητικά από κάποιον είτε υγιής είτε όχι λογικό είναι να φοβηθείς...Quote:
Originally posted by fwteini
πειτε μου..εσεις δεν θα ανησυχουσατε με αυτα ολα?
fwteinh να ξέρεις οτι η σχιζοφρένεια με την κατάλληλη θεραπεία είναι ελεγχόμενη σε πολλές περιπτώσεις. Εάν πιεστεί κάποιος με ψυχωτικά συμπτώματα να δεί τον ψυχίατρο και να ακολουθήσει ένα θεραπευτικό πρόγραμμα (φάρμακα και ψυχοθεραπεία ως πρόσθετο) τότε μπορεί να ζήσει κανονικά σε ικανοποιητικό βαθμό.
Και το επαναλαμβάνω δεν είσαι υποχρεωμένη να τον βοηθήσεις αν δεν το θέλεις εσύ η ίδια.
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα? Ο άνθρωπος αυτός εργάζεται? Έχει υποστήριξη απο την οικογένεια του?
vINCE σταμάτα να παίρνεις την απόρριψη του κάθε ομοιοπαθή ως μελλοντική ή παρελθοντική δικιά σου..Το έκανα και εγώ παλιά αλλά δεν έχει να λέει.Αν απορρίφθηκε ο τάδε με την ίδια διαταραχή δεν θα απορριφθείς και εσύ ούτε θα γίνεις αποδεκτός αν εκείνος έγινε.....Όλοι βλέπουμε στον άλλο κάτι που μας λείπει..Άλλη την ομορφιά του,άλλοι την ευγλωττία του,άλλοι την υγεία του κ.λ.π.Δεν χρειάζεται πάντως να εξιδανικεύουμε κανέναν επειδή έχει κάτι που μας λείπει...και να υποτιμάμε εμάς.....Σε μια σχέση ο καθένας προσφέρει με τον τρόπο του...Αν το έτερον ήμισυ δεν είναι ευχαριστημένο φεύγει.....Quote:
Originally posted by vince
Να σου πώ την αλήθεια στεναχωρήθηκα για τον πρώην φίλο σου fwteinh :(
Εκείνος θα έβλεπε στο πρόσωπο σου αυτό που του λειπει απο τη ζωή του όμως η ασθένεια του τον εμποδίζει να συγκροτεί τον τρόπο σκέψης του..
Kassi μου με παρεξήγησες!! Την fwteinh απλά την ενημερώνω και της λέω την γνώμη μου..τίποτα περισσότερο. Δεν βλέπω το πρόσωπο μου στο πρόσωπο κανενός ομοιοπαθή. Άλλωστε δεν έχω κανένα παράπονο απο την ερωτική μου ζωή.
Υ.Γ. μην με δείρεις :p