Quote:
Originally posted by absolute
και το πιστευω yannaki...
λες οτι η ευτυχια ειναι για τον καθενα διαφορετικα πραγματα,συμφωνω 100%(pls μη βιαστεις να συμπαιρανεις οτι για εμενα ειναι τα ψωνια και τα ρουχα....)
εαν η ζωη σου ειναι τελεια- ή οπως την ειχες φανταστει τεσπα-και το μονο σου προβλημα ειναι τα κιλα,ναι θα γινεις ευτυχισμενη οταν τα χασεις και στο ευχομαι.:starhit:
Μιλησα για την περιπτωση μου ξαναλεω,δεν αλλαξε κατι πραγματικα,ειμαι καλυτερα ψυχολογικα και σωματικα αλλα ουτε η ζωη μου ανατραπηκε ουτε εγινα ξαφνικα ευτυχισμενη.ουτε δυστιχισμενη ημουν,ουτε τωρα ειμαι.
ολα απλως κυλουν...και σε αλλες φασεις ειμαι παρα πολυ καλα και σε αλλες νιωθω τραγικα.δεν εχει ομως ολο αυτο να κανει με τα κιλα,ειναι χιλιαδες ακομη τα πραγματα που με καινε και μαλιστα πολυ περισσοτερο.
Kαλημερα absolute!! Απο οτι βλεπω στο τρικερακι σου εχασες 7 κιλα. Κανενας δεν γινεται πιο ευτυχισμενος με -7 κιλα. Αλλα μιλαμε και για ανθρωπους που θελουν να χασουν 10 - 15 (εγω)-20-30-40 κιλα. Το πιστευω ακραδαντα οτι με -40 κιλα αλλαζει ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ η ζωη σου. Εσυ λεπτη ησουν και λεπτη παραμενεις. Μπραβο σου ομως που θελεις να γινεις τελεια. Σε παραδεχομαι και ειμαι μαζι σου.