ΟΚ πάσο... τώρα να κράζεις την Ιόλη που δηλωμένα έχει πρόβλημα δε το καταλαβαίνω, ούτε τη Πωλίνα που βρήκε ευκαιρία μετά από 2 μέρες να συνεχίσει το καυγά...
Luna respect, that's the spirit!!!:thumbup:
Printable View
ΟΚ πάσο... τώρα να κράζεις την Ιόλη που δηλωμένα έχει πρόβλημα δε το καταλαβαίνω, ούτε τη Πωλίνα που βρήκε ευκαιρία μετά από 2 μέρες να συνεχίσει το καυγά...
Luna respect, that's the spirit!!!:thumbup:
Πάλι φταίω εγώ? Νομίζω δεν φταίω εγώ αλλά τα κολλιμένα μυαλά κάπιων για το ότι θα έπρεπε να είμαι μίζερη για να είναι εκείνη ευχαριστημένοι. Και αν διαβάσεις Φιλιππε, εξαρχής δεν το ξεκίνησα εγώ, αλλά η ιόλη, η οποία μου έκανε επίθεση σε κάθε τι που έλεγα
Τι εννοείς ότι δηλωμένα έχει πρόβλημα; Όλοι μας έχουμε πρόβλημα, αλλά δεν επιτιθόμαστε όλοι σε κάποιον που δεν ξέρουμε επειδή του αρέσει ο εαυτός του! Και έχει κάθε δικαίωμα να ασχοληθεί, αφού δεν το ξεκίνησε αυτή και δεν ειναι ωραίο να τα κρατάς μέσα σου επειδή του άλλου του... να σου την πει. Κατάλαβες; Απλά υπάρχει πολλή κακία.
Τελοσπάντων, δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση, απλά ήθελα να αναδείξω το δίκιο εδώ και ούτε με ξέρετε ούτε σας ξέρω. Γειά σας.
Τη βρίσκω πολύ αδικη την επίθεση στη πολίνα
λίγη ειρήνη βρε παιδιά..
Μαζί σου ρε κουμπάρα αλλά ΟΚ, πέρασαν 2 μέρες, άστο να πέσει κάτω.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Πάλι φταίω εγώ? Νομίζω δεν φταίω εγώ αλλά τα κολλιμένα μυαλά κάπιων για το ότι θα έπρεπε να είμαι μίζερη για να είναι εκείνη ευχαριστημένοι. Και αν διαβάσεις Φιλιππε, εξαρχής δεν το ξεκίνησα εγώ, αλλά η ιόλη, η οποία μου έκανε επίθεση σε κάθε τι που έλεγα
Μαζί μου, μαζί μου, αλλά δεν είδα πουθενά να αντικόψεις την επίθεση προχτές. Εχω δεχτεί γεννικός αρκετές φορές επίθεση επειδή λέω πως μου αρέσω. Ε συγνώμη ρε παιδιά, απολογούμαι αλλά δεν μπορώ να λέω ψέματα!Quote:
Originally posted by filipparas
πωλινακι μου μην απολογεισαι που νιωθεις ομορφα με τον εαυτο σου....αυτο ειναι ευτυχια...πολλοι απο εμας θα θελαμε να μας αρεσουμε....ισως για αυτο καποιοι σου επιτιθονται....ισως να θελουν και εκεινοι να νιωσουν ετσι....μην θυμωνεις....κανενας μην θυμωνει με τον αλλο....ειμαστε ολοι εδω για ενα λογο....χρειαστηκαμε βοηθεια και υποστηριξη....χρειαζομαστε βοηθεια κζι υποστηριξη....θελουμε να βοηθησουμε και να υποστηριξουμε.....αυτο σημαινει οτι ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....αλλος με τα κιλα...αλλος με την βουλιμια....αλλος με τον εαυτο του....
ʼκου εγω 2 εβδομάδες είμαι μέλος, τον καυγά όλο τον θεώρησα υπερβολικό και από τις μεριές, δε θα το παίζω διαιτητής. Αν παρατήρησες δε πήρα κανένα μέρος.Quote:
Μαζί μου, μαζί μου, αλλά δεν είδα πουθενά να αντικόψεις την επίθεση προχτές. Εχω δεχτεί γεννικός αρκετές φορές επίθεση επειδή λέω πως μου αρέσω. Ε συγνώμη ρε παιδιά, απολογούμαι αλλά δεν μπορώ να λέω ψέματα!Quote:
Originally posted by filipparas
Να το συνεχίζεις το θεωρώ τρομερά υπερβολικό... anyway, κακώς ανακατεύτηκα, κάντε οτι θέλετε.
Τιποτα δεν συνέχισα Φιλιππε, απλά απαντάω στα σχόλια των κοριτσιών. Αν δεν μου επιτρέπετε ούτε αυτό, τότε ζήτα απο τον admin να με αποκλείσει απο το φόρουμ. Εμένα ολίγον θα με πειράξει.
Γιατί είσαι επιθετική; Δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο.
Θενκς Μαρία μου!!! ΦιλακιαQuote:
Originally posted by Maria Hope
πωλινακι μου μην απολογεισαι που νιωθεις ομορφα με τον εαυτο σου....αυτο ειναι ευτυχια...πολλοι απο εμας θα θελαμε να μας αρεσουμε....ισως για αυτο καποιοι σου επιτιθονται....ισως να θελουν και εκεινοι να νιωσουν ετσι....μην θυμωνεις....κανενας μην θυμωνει με τον αλλο....ειμαστε ολοι εδω για ενα λογο....χρειαστηκαμε βοηθεια και υποστηριξη....χρειαζομαστε βοηθεια κζι υποστηριξη....θελουμε να βοηθησουμε και να υποστηριξουμε.....αυτο σημαινει οτι ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....αλλος με τα κιλα...αλλος με την βουλιμια....αλλος με τον εαυτο του....
τι ειναι ΤΑΛΑΣΣΑ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αχχ οπως καταλαβατε... μπανιο θαλασσα μονο βραδυ στα τυφλα :thumbdown:
Βραδυνό μπανάκι είναι σούπερ!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
τι ειναι ΤΑΛΑΣΣΑ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αχχ οπως καταλαβατε... μπανιο θαλασσα μονο βραδυ στα τυφλα :thumbdown:
Εγώ πάω και μέρα αλλά φροντίζω να μην είναι πηχτρα! Μια νορμαλ κατάσταση.
αχ και ειμαι και νησσιωτησα παναθεμα με και λατευω και τη θαλασσα, αλλα που να παω με αυτην την κορμαρα?? :lol: :lol:
Πωλινακι μην ακους κανεναν και τιποτα... αν ειναι δυνατον,να κατηγορειται καποιος επειδη νιωθει ωραια με τον εαυτο του,ελεος δηλαδη!!!!οποιος νιωθει ομορφος,εκπεμπει ομορφια και γοητεια.Quote:
Θενκς Μαρία μου!!! ΦιλακιαQuote:
Originally posted by Maria Hope
επιπλεον,δε βρισκω κανενα λογο καποιος ανθρωπος,για τον οποιδηποτε λογο να μην πηγαινει για μπανιο στη θαλασσα.συνηθως,δεν παμε στην παραλια για να δειξουμε τα κορμια μας αλλα για να απολαυσουμε τη θαλασσα,ειναι δικαιωμα ολων.εδω πανε ατομα με σοβαροτερα προβληματα,δεν εχετε δει καποιον με κομμενο χερι ή ποδι στην παραλια?γιατι εγω εχω.οποιος νιωθει οτι τον κοροιδευουν ειναι κομπλεξικος,και οποιος κοροιδευει τους αλλους χειροτερα κομπλεξικος.ας κοιταει ο καθενας τον εαυτο του επιτελους και ας σταματησουμε να κρινουμε την εμφανιση των αλλων.