:) asi :kiss:
Printable View
:) asi :kiss:
Καήμεραααα:roll::roll::roll::roll:
καλημέρα!!!!!!!!!!!!!
λοιπόν η χθεσινή μέρα πήγε πολύ καλα!
Δίχως υπερφαγικό... για 2 η συνεχόμενη μέρα.
σήμερα
πρωινό
1 μικρό κομμάτι χορτόπιτα
1 κουτάκι χυμό χωρίς ζάχαρη
δεκατιανό
1 μπανάνα
2 κρακερς με σίκαλη
ενδιάμεσα
2 κράκερς με σίκαλη
μεσημέρι
1γιούρτι 2%
μια χουφτα ξηρούς καρπούς
1κγ μέλι
απόγευμα
1 κομμάτι χορτόπιτα
βράδυ
1 ποτήρι γάλα
2 μπισκότα digestive
xaxaxaxxaxaxa ria το περιμενα! λεω θα μου σκασει κανενα googloαποσμασμα!!!!
ειπα βρε μηπως εκανες καμμια λαιτ συνταγη...αλλιως ναναι καλα η σκουρα!
βασικα σκεφτομαι να κανω με κατεψυγμενο σπανακι να μην παιδευομαι με τα φρεσκα (που οντως δεν ξερω να τα ξεχωριζω!)
επισης εδω δεν εχουμε λαικη, αλλα βγαινουμε κ κοβουμε συνηθως ή καποιοι απο χωρια που τα πουλανε (αν βρω απο εκει καλως)!
αστερι αστερι χεχε
ΥΓ μαλλον θα περιμενω ποτε θα κανει η μανουλα μου, αλλα τελευταια δε μου αρεσει, την κανει τελειως λαιτ κ μου τη δινει...
3η ημέρα δίχως υπερφαγικό :)
λεω να αλλάξω τικεράκι κ να μετράω τις μέρες χωρίς υπερφαγικό !
τέλεια ιδέα μου φαίνεται!
πάω να το φτιάξω!
ρε συ αποφάσισε ! τη θές ή οχι λάιτ? :PQuote:
Originally posted by badgirl11
xaxaxaxxaxaxa ria το περιμενα! λεω θα μου σκασει κανενα googloαποσμασμα!!!!
ειπα βρε μηπως εκανες καμμια λαιτ συνταγη...αλλιως ναναι καλα η σκουρα!
βασικα σκεφτομαι να κανω με κατεψυγμενο σπανακι να μην παιδευομαι με τα φρεσκα (που οντως δεν ξερω να τα ξεχωριζω!)
επισης εδω δεν εχουμε λαικη, αλλα βγαινουμε κ κοβουμε συνηθως ή καποιοι απο χωρια που τα πουλανε (αν βρω απο εκει καλως)!
αστερι αστερι χεχε
ΥΓ μαλλον θα περιμενω ποτε θα κανει η μανουλα μου, αλλα τελευταια δε μου αρεσει, την κανει τελειως λαιτ κ μου τη δινει...
http://www.youtube.com/watch?v=i9orG...eature=related :starhit::starhit::starhit:
light = ευκολη να γινει? τοτε ναι :P χαχαχαχ ο,τι ναναι!
λοιπον αποφασισα με μια φιλη εξπερ στις πιτες, θα κανω σπανακοπιτα με κατεψυγμενο σπανακι, ετσι κ θα κανω μια πιτα που σας τα επριξα,
κ ψιλο λαιτ θα ειναι, κ στο καπακκι θα κανουμε κ παστιτσιο που θελω να μαθω να φτιαχνω :dork:
ε κ μετα διαιτα για 2 μερες με ψαρακι :duh:
ρε συ σιγουρα ειναι καλο να μετρας μερες απο το υπερφαγικο?
ειναι σα να μετραω ποσες μερες εχω γεματο το ντουλαπι με σοσκολατες κ δεν τρωω...
δεν ξερω αν ειναι πολυ καλο...νομιζω παλια με ειχε ριξει σε νεες υπερφαγιες...
μηπως απλα να χαλαρωσεις κ να συνεχισεις?
οταν κανεις εσωτερικη δουλεια κ ξερεις γιατι κ πως ισως ειναι καλυτερο απλα να κοιτας μπροστα...(δνε λεω να αφηνεις αλυτα θεματα προς Θεου...)
ελπιζω να με πιανεις.
απτην αλλη ο,τι δουλευει πανω μας ανα περιοδους ειναι το καλυτερο...
χαχαχαχα... λαιτ=ευκολη ΟΚ!!!:love:
τωρα οσο αναφορά τις μέρες χωρίς υπερφαγικό μπορεί να έχεις κ δίκιο αλλα επιδη μαρεσει να πειραματίζομαι θα το ακολουθήσω να δώ σε εμένα πως θα λειτουργήσει....
Σε υπερ ευχαριστώ πάντως που με προϊδεάζεις λίγο αφού το έχεις ήδη δοκιμάσει ...
Οψόμεθα... :rolleyes:
σήμερα 2η μέρα περιόδου είχα μια ικανοποιητική απώλεια αν και τούμπανο από τη κατακράτηση!!!
πρωινό
1 φλιτζάνι γάλα
1 ποτήρι φυσικό χυμό
1 φέτα ψωμί πολύσπορο
με λίγη μαργαρίνη +1 κγ μέλι+ λιγους ξηρούς καρπους
δεκατιανό
1 μπανάνα
3 μπισκοτάκια μιράντα
ενδιάμεσα
3 μπισκοτάκια μιράντα
μεσημέρι
μπιφτέκια
σαλάτα
ρύζι
απόγευμα
4 δαμάσκηνα ξερά
λιγα καρύδια (3-4)
βράδυ
γιαουρτάκι
2 φρυγανιές
:love::love::love: ολα καλα θα πανε!:yes: πιστεψε το και θα γινει! αμα ειχα τετοια διαθεση στα 80 τωρα θαμουν 70...αλλα προτιμουσα να με αγχωνω για βλακειες.
τωρα που ολοι γυρω μου εχουν θεματα υγειας κ μεχρι με σουπερπουμα πηραν χθες ενα δικο μας...εγω κανω διαιτα.
δεν παω καλα λεμε! αλλα να σου πω κατι, νιωθω καλα, οποτε μαρεσει που δεν παω καλα χαχαχαχ
ο,τι δουλευει τελικα ειναι σε καθενα...οποτε σοβαρευομαι @@ κανω κ αρχιζ τα υπερφαγικα...
αντε να δουμε! :bigsmile::bigsmile:
παω να κανω μπιφτεκια, την πρωτη φορα βγηκαν πετρες γιατι εκανα του τσελεμεντε τις χαζομαρες...ελπιζω η μαμαδιστικη συνταγη να πιασει...
αχ δε θα σε πρόλαβα!!! γμτ! στα μπιφτεκια βάλε λίγο ξύδι λευκό κ ενα κουτάλακι κοφτό μέλι!!!! μιλάμε για τρελο αφράτο μπιφτέκι!!!!!!!!!!!!
Quote:
[i]
τελικά
πρωινό
1 φλιτζάνι γάλα
1 ποτήρι φυσικό χυμό
1 φέτα ψωμί πολύσπορο
με λίγη μαργαρίνη +1 κγ μέλι+ λιγους ξηρούς καρπους
δεκατιανό
1 μπανάνα
3 μπισκοτάκια μιράντα
μεσημέρι
χταποδάκι ψητό στα κάρβουνα
κεφαλογραβιέρα αμφιλοχίας
ντομάτα σκέτη
μια φέτα ψωμί
καιιιιι.... τσιπουρο ενα ποτηράκι (χικ :shocked2: χικ)
απόγευμα
2 μικρά κριτσίνια πολύσπαρα
2 τριγωνακια λαβας
βράδυ
γιαουρτάκι
2 φρυγανιές
πως πήγε με τα μπιφτέκια φιλενάδα?Quote:
Originally posted by badgirl11
παω να κανω μπιφτεκια, την πρωτη φορα βγηκαν πετρες γιατι εκανα του τσελεμεντε τις χαζομαρες...ελπιζω η μαμαδιστικη συνταγη να πιασει...
κοντεψαμε να παρουμε φωτια, δεν ειχα σχολασει ο Γιαννης κ τα χρειαστηκα.
εβαλα το ζωον το ταψι αλειμμενο με λαδι αλλα μου ειχε χαλασει το ειδικο εργαλειο που κανω επαλειψη κ μαλλον επεσε πολυ το ελαιολαδο.
παραλληλα τα μπιφτεκια αφρατα αφρατα κ μοσχομυρωδατα δεν εβγαλαν υγρα οπως ειχαν βγαλει τα μπιφτεκια λαχανικων...
οποτε ξαφνικα τσιτσιρισε το λαδι κ ΦΛΟΜΩΣΕ~!
ευτυχως εχω καλα αντανακλαστικα κ δεν κολωσα, εσβησα με τη μια φουρνο παραλληλα εσβησε η φωτια αφου ξεμεινε απο οξυγονο (δεν ανοιξα το πορτακι)
κ εν τελει το ανοιξα κ βγηκε μαυρος καπνος.
Τα μπιφτεκια αθικτα, το σπιτι να βρωμαει καμμενο, τα χερια μου εκ των υστερων να τρεμουν κ ο καθυστερημενος (κυριολεκτικα και μεταφορικα) γιαννης να γελαει!
τελικα οταν ηρεμησ ατα εκανα στο τεφαλ με λιγο λεμονι κ κρασι και βγηκαν σουπερ, αλλα ειχα παθει τετοιο ταρακουλο που δεν ειχα ορεξη για σαλατα.
Κατεβασα 3 μπιφτεκακια με λιγη κοκα (κολα) κ εφυα για δουλεια...
Η ιστορια των μπιφτεκιων μου...χαχαχαχχα :fake sniffle: