Quote:
Originally posted by melina_g
Καλημέρα σας!!!:)
Είμαι καινούρια (ολοκαίνουρια δηλαδή) στην παρέα σας! Με λένε Μελίνα, είμαι 30 χρονων κι έχω ένα γιο 2,5 χρονών. Τα τελευταία χρόνια (πριν τη γέννα) πήρα 30 ωραιότατα κιλάκια (απο ψυχολογικούς κυρίως λόγους) και πλέον είμαι 78 κιλά που στον δικό μου σωματότυπο δείχνουν πολύ παραπάνω. Έχω κάνει κάτι απόπειρες να τα χάσω αλλα δυστυχώς τα παρατάω γρήγορα επειδή χάνω δύσκολα. Επειδή όμως δεν αντέχω άλλο το πήρα αποφαση και αυτή τη φορά πιστεύω πως δεν θα σταματήσω.
Απο Δευτέρα θα πάω στο εξοχικό για το καλοκαίρι και νομίζω πως εκεί θα μου είναι πιο ευκολο να ξεκινήσω. Βέβαια δεν θα έχω ίντερνετ (θα λιώνω στο εξοχικό....:P) αλλα θα έρχομαι σπίτι δυο μέρες την εβδομάδα οπότε και θα μπορώ να σας γράφω τα νέα μου και να βλέπω τα δικά σας.
Λέω να κάνω δίαιτα μετρώντας θερμίδες. Μου φαίνεται πιο εύκολο γιατί θα μπορώ να τρώω ανάλογα με αυτό το φαγητό που θα τρώνε οι άλλοι και δεν θα κάνω ξεχωριστό δικό μου. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο που δεν θα το βαρεθώ εύκολα, θα μου επιτρέπει να παίρνω τις βιταμίνες που χρειάζομαι και θα είναι και σχετικά οικονομικό (άνεργη γαρ);
Καλή επιτυχία να έχουμε όλες!!!:)