-
καλημερες σε όλους σας!!! χθες δεν εγραψα το ξέρω γιατι όταν πια μπηκα στο internet δεν αντεχα να πληκτρολογήσω καθόλου... είχα και μια περιπετειουλα και με εξουθενωσε η όλη μερα...
Παμε για τον χθεσινό απολογισμό!
Πρωινο: 1 φλ. γάλα 1,5%, 2 φ. ψωμί με βουτυρο και μελι
Snack: το υπόλοιπο της φρουτόκρεμας του μπεμπη (όπως σας ξαναπα όλο το κεσεδάκι έχει 58 θερμίδες)
Μεσημεριανό: 1 πίτα τορτίγια με τοματα, σαλάτα με αγγουράκι, ρόκα και μαρούλι, 1 αυγό, λίγο τυρί τριμμένο και vinegrette με λάδι, μελι, balsamico, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα
Snack: αν μπορεί να ονομαστεί snack λίγη homemade πραλίνα φουντουκιου (1 κγ) και λίγο nouga
Βραδινο: 1 μεγάλο πιάτο τορτελίνια με κιμα και 1/2 σοκολάτα.
Υπόσχομαι αρχικά στον εαυτό μου και μετα σε εσας ότι από σημερα δεν θα χαλάσω την διαιτα καθόλου.
απολογισμός σημερινος το βραδάκι πια!!
καλημερα και καλη εβδομάδα!!!
-
καλημέρες!! Που είναι το Βραζιλιανάκι???? οεο????
Λοιπον... τα χαϊρια μου τα χθεσινα:
Πρωινο: 1 φλ. γάλα 1,5%, 2 φρυγανιές με κατίκι
Snack: το υπόλοιπο της φρουτόκρεμας του μπεμπη (όπως σας ξαναπα όλο το κεσεδάκι έχει 58 θερμίδες).
Μεσημεριανό: (πηγα στο ΙΚΕΑ τρομάρα μου) 1 σάντουιτς με τόνο και μια πράσινη σαλάτα
Snack: πηγε περίπατο
Βραδινο: Ψάρι ψητό με σαλάτα αγγούρι και τομάτα και 1 πατάτα
Σημρα να δω τι θα κάνω......
-
Καλημερες!! παλι χθες δεν εγραψα γιατί καθομουνα και εφτιαχνα μια προσφορά για μια εκδήλωση για κατι φίλους και αργησα πααααααααααααααρααααααααα ααααα πολύ!!!
Λοιπόν παμε για απολογισμο χθεσινό!
Πρωινο: 1 φλ. γάλα 1,5%, 1 toast (2φ. ψωμι & 2 φ. τυρι)
Snack: 1 μήλο & 1 αχλάδι
Μεσημεριανό: Ψαράκι ψητό με σαλάτα πράσινη και 1 πιτάκι μικρό από σουβλάκι
Snack: αν μπορεί να ονομαστεί snack 1 φλ. καφέ Latte
Βραδινο: σπιτική pizza με 100 γρ. mozzarella light, 1 φ. ζαμπόν, μανιτάρια και πιπεριές
-
Καλημέρες!!! Οπως καταλαβατε χθες ουτε για αστείο να ανοιξω υπολογιστη!!!
Χθεσινος απολογισμός λοιπον:
Πρωινο: 1 φλ. γάλα 1,5%, 1 toast (2φ. ψωμι & 2 φ. τυρι)
Snack: πηγε περιπατο
Μεσημεριανό: Φασολάκια λαδερα, 1 φ. ψωμί & τυρί λευκό με λίγα λιπαρα
Snack: δαμασκηνα ξερα (δεν θυμαμαι ποσα)
Βραδινο: 1 μπιφτέκι γεμιστό με τυρί & 1 φ. ψωμι (μεσα στην διαιτα το μπιφτεκι ασε που νομιζω ότι ήταν από χοιρινο κιμα), α και 3 σοκολατακια υγείας (και αυτα μεσα στην διαιτα)
Σημερα παω στν γνωστη πλεον σκυλά να δω τιο εχω κάνει. Το τικεράκι μου θα το πειράξω μόλι φτασω να αλλάξει το βαρος μου με ρουχα....
-
χαθηκα το ξερω...
νιωθω ότι αρχιζω να την χανω και αυτη την προσπαθεια. τρεις μερες τωρα προσπαθω να μπω σε προγραμμα και δεν μπορω καθολου. τι θα κανω??? θα παρω και τα 2 κιλα που έχω χασει??? αφηστε που σημερα εχουμε food tasting στο γραφειο και πρεπει να τα δοκιμασω όλα.... θα τρελαθω στο τελος.....
-
χαθηκα εντελώς... εχω σταματησει το προγραμμα γιατί πιεζομαι. Από την άλλη ο αντρας μου συζητάει για γάμους (ναι ναι δευτερο θρησκευτικο μην χασουμε) και βαφτίσια και σκεφτομαι ότι θα είμαι μια φαλαινα. αυριο παλι μπαινω σε πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω πως να το τηρήσω μεγαλοβδομαδιατικα. anyway, θα το προσπαθήσω όσο καλυτερα μπορω.
καληνυχτες!
-
just browsing and what's happening today
-
Καλημερες κι απο εμενα......
ξεκινησα κι εγω διατροφη...νεα στο φορουμ....για να δουμε τι θα κανουμε....
πρωινο: 1 φλ.γαλα κ 1 καφε στη δουλεια
σνακ: 1 μπαρα δημητριακων
μεσημεριανο: 1,5 κουπα αρακα + 1 φετα μαυρο ψωμι +1 κομματι τυρι......
Ελπιζω.....να ξεκινησα καλα!!!!Θελω τις γνωμες σας!!!!!!
-
Γεια σε όλους....!!!!
Έμαθα για το φόρουμ σήμερα, και είπα να μην χάσω άλλο τον καιρό μου και να ξεκινήσω μαζί σας. Όλο αυτό για μένα θα είναι καινούριο μιας και συνήθιζα να είμαι yo-yo μόνη μου.:no:
Μόλις χτες παραδέχτηκα στον εαυτό μου ότι έχω συναισθηματική βουλιμία ή όπως αλλιώς λέγεται, με απλά λόγια τρώω όταν είμαι θλιμμένη, αγχωμένη και όλα τα γνωστά.:no: Αυτό κάνω στον εαυτό μου όσο θυμάμαι να έχω θέμα με τα κιλά μου. Όλη μου την έλλειψη προσπαθώ να την καλύψω με το φαγητό και θέλω να βάλω στοίχημα με τον εαυτό μου ότι επιτέλους θα μάθω να τον αγαπώ και με ένα μαγικό τρόπο θα μου λυθούν όλα τα θέματα καθώς και το θέμα της εμφάνισης-υγείας από τα παραπάνω κιλά.
Με άλλα λόγια θέλω να πετάω στα σύννεφα και να πιστεύω ότι είναι piece of cake χαχαχαχαχα:spin::spin::spin:
-
pieceofcake welcome !!! Καλή αρχη στη προσπάθειά σου.... :roll:
-
επιστρέφω μετά από πολύ καιρό για να γράψω... μου λειψατε πολύ! Αφου λοιπον εχω φτάσει σε όρια ξεκίνησα πάλι από την αρχη...τα κιλά μου είναι λίγο αλαγμένα προς τα πάνω φυσικά αλλά το τικεράκι μου δεν το αλλάζω που να με χτυπάτε κάτω:
Πρωινό: 1 φλ. γάλα & 1/2 toast (1 φ. σουηδικό ψωμι, 1 φ. τυρί toast & 1 φ. γαλοπούλα)
Snack: 3 φέτες ανανά σε φυσικό χυμο (πότε θα έρθει το καλοκαίρι για κανένα σοβαρό φρουτο????)
Μεσημεριανο: Σαλάτα πράσινη με 1 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη, 1 αυγό βραστό, crouton (20 γρ. περίπου) & sauce καισαρα (40ml περίπου)
Snack: 2 ckrispies με 2 babybel chedar
Το βράδυ το μενού έχει μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και λίγο τυράκι.... θα επιβεβαιώσω ποσότητες αργά σήμερα ή αύριο!
-
καλημερα!!
και για να ολοκληρώσω το χθεσινό βραδινο: 250γρ μακαρόνια βρασμένα, 1 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη και σάλτσα τοματας!
Σημερα μέχρι τώρα μόνο πρωινό το οποίο ήταν ίδιο με το χθεσινο (1 φλ. γάλα & 1/2 toast (1 φ. σουηδικό ψωμι, 1 φ. τυρί toast & 1 φ. γαλοπούλα) και σε λίγο το snack μου θα έχει 3 φέτες ανανα κομπόστα σε φυσικό χυμο.
τα υπόλοιπα αργότερα!
-
angel καλη αρχη!!!! καλε παντρευτηκες εσυ? :)
-
Ριάκι καλημερα! Είσια καλα?????
Παντρεύτικα, βάπτισα όλα μαζι τα έκανα!!!
-
να ζησετε βρε!!! μικροι μεγαλοι! :)