Quote:
Originally posted by Θεοφανία
http://www.zougla.gr/news.php?id=5937
Παιδιά...τα νεώτερα για τον τύπο, βγάλτε τα συμπεράσματα σας.....
θεοφανια το ιπνοσετον που λενε εχω δει να λεει καποιος εδω εμσα οτι το περνει.
Printable View
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
http://www.zougla.gr/news.php?id=5937
Παιδιά...τα νεώτερα για τον τύπο, βγάλτε τα συμπεράσματα σας.....
θεοφανια το ιπνοσετον που λενε εχω δει να λεει καποιος εδω εμσα οτι το περνει.
Πρίν κάμποσο διάστημα τσακώθηκα πολύ με κάποιον που ήθελε να βρει τρόπο να \"κοροιδεψει\" ένα γιατρό για να του γράψει υπνοστεντόν.....
Βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας...Δεν ξέρω αν έχουν σχέση με το έγκλημα, αλλά τουλάχιστον δικαιώθηκα στο πόσο επικίνδυνα είναι....
Ειναι για την αυπνια να υποθεσω αυτα ε?παντως και η παροξετινη που περνω σεμενα προκαλουν λιγα νευρακια παραπανο απο πρωτα.φαντασου σε καποιον αντρα κλπ οχι οτι ειναι ανησχητικα τα νευρα μου απλα ειμαι σε ενταση και εχω πολυ εενργητικοτητα και ψιλονευριαζω καμια φορα λιγακι παραπανω.
την εχεις την πετρια, δεν αντιλεγω....Quote:
Originally posted by maria...
γλυκιε μου κρινε δικο μ τοπικ ειναι οτι θελω γραφω αχαχαχ:PQuote:
Originally posted by krino
αμα εγραφες και κατι για το θεμα και οχι απλα οτι σου ερχοταν στο μυαλο....
:P
Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, ο δράστης είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων, γνώστες των οποίων ήταν τόσο η εξ αίματος οικογένειά του όσο και η σύζυγός του, και εξ αιτίας των οποίων είχε πάρει και απαλλαγή από το Στρατό.
Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να πούμε εδώ μέσα...
το ότι τα ΜΜΕ προσπαθούν αδίκως να συσχετίσουν ένα έγκλημα με ψυχολογικά προβλήματα;
το ότι ο δράστης ήταν \"καλά\" ;
το ότι ένας με ψυχολογικά προβλήματα δεν φτάνει στο έγκλημα;
το ότι δεν είναι ανάγκη να είσαι ψυχολογικά ταραγμένος για να κάνεις έγκλημα;
το ότι τα λεγόμενα εγκλήματα πάθους ανα τους αιώνες είναι άγνωστα;
το ότι δεν ξέρει κανείς πότε θα ενεργοποιηθεί κάποιος \"προβληματικός\" μηχανισμός μέσα σε έναν άνθρωπο;
τι ακριβώς;;;
επίσης δεν καταλαβαίνω το όλο στυλάκι της θεματοθέτριας...
Έχει τύχει πολλές φορές να γίνομαι \"έξαλλη\" και να \"βγαίνω εκτός εαυτού\" και να \"παίρνω ανάποδες\" και να \"βλέπω κόκκινο\", και να σπάω κανα πιάτο ή κανα τασάκι, να χτυπάω το χέρι μου στο τραπέζι ή στον τοίχο, κατά βάση όταν ζηλεύω.
Να πάρω χάπια;
Να σκοτώσω;
Να πάω σε γιατρό;
Quote:
Originally posted by TC
Έχει τύχει πολλές φορές να γίνομαι \"έξαλλη\" και να \"βγαίνω εκτός εαυτού\" και να \"παίρνω ανάποδες\" και να \"βλέπω κόκκινο\", και να σπάω κανα πιάτο ή κανα τασάκι, να χτυπάω το χέρι μου στο τραπέζι ή στον τοίχο, κατά βάση όταν ζηλεύω.
ωχχχχ μαναμ.....
βαρεις και ασχημα ε???
:o
μια μεταφραση παρακαλωQuote:
την εχεις την πετρια, δεν αντιλεγω....Quote:
γλυκιε μου κρινε δικο μ τοπικ ειναι οτι θελω γραφω αχαχαχ:PQuote:
αμα εγραφες και κατι για το θεμα και οχι απλα οτι σου ερχοταν στο μυαλο....
εννοω οτι κατι καπου το μυαλο σου εχει σκαλωσει....
και αυτο δεν εχει να κανει με ψυχολογικα ζητηματα.
απλα ειμαι η μονη φενεταια εδω που δεν εχω σοβαρο προβημα γιαυτο προβληματιζεσε για μενα
Quote:
Originally posted by TC
Να πάρω χάπια;
Να σκοτώσω;
Να πάω σε γιατρό;
εγω τσαντιζομουν καπως ετσι στην εφηβεια μου.τωρα ειμαι πολυ πιο συγκρατημενη σε θεμα θυμου.
Quote:
απλα ειμαι η μονη φενεταια εδω που δεν εχω σοβαρο προβημα γιαυτο προβληματιζεσε για μενα
ενα προβληματισμο οσο να ναι τον εχω....
δεν πειραζι χρυσο μου.:)
δεν ειπα οτι πειραζει χρυση μου....
αλλα εδω το θεμα ειναι αλλο, ας επανελθουμε.
το θεμα ερκετα το κουβεντιασαμε.δεν θα μου πεις τι θα γραφουμε στο τοπικ που ΕΓΩ ανοιξα.capito γλυκιε μου?:PQuote:
δεν ειπα οτι πειραζει χρυση μου....
αλλα εδω το θεμα ειναι αλλο, ας επανελθουμε.