παραιτούμαι! :D
Printable View
παραιτούμαι! :D
Ούτε καν το συζητάω. Παίζει να έχει μειωθεί στο 1/4 το μπάτζετ για φαγητό, τρελή οικονομία.Quote:
Originally posted by break
Εγώ περισσότερα λεφτά χαλάω όταν δεν κάνω δίαιτα παρά όταν κάνω!!!!!!!! :P:P:P
εξαρταται τι υλικα βαζεις...
υπαρχουν ψωμια του τοστ με 49θ /φετα κ αλλα με 79θ... υπαρχει η παριζα λαιτ (22 θ) η γαλοπουλα η βραστη (11θ ) το τυρι με τα 17% λιπαρα τυπου μιλνερ (70θ ), τα τυρια με 14% λιπαρα τυπου ντιρολο (48 θ) κτλ...ο καθενας υπολογιζει το δικο του τοστ ποσες θερμιδες εχει δεν ειναι στανταρ...
Αα τόση διαφορά το τυρί από τη γαλοπούλα και την πάριζα;;Quote:
Originally posted by konina
εξαρταται τι υλικα βαζεις...
υπαρχουν ψωμια του τοστ με 49θ /φετα κ αλλα με 79θ... υπαρχει η παριζα λαιτ (22 θ) η γαλοπουλα η βραστη (11θ ) το τυρι με τα 17% λιπαρα τυπου μιλνερ (70θ ), τα τυρια με 14% λιπαρα τυπου ντιρολο (48 θ) κτλ...ο καθενας υπολογιζει το δικο του τοστ ποσες θερμιδες εχει δεν ειναι στανταρ...
Δεν κατάλαβα προς τι η επίθεση και γιατί πετάγεσαι εσύ; Εγώ αυτό το είπα στο αγγελουδάκι, επειδή λέγαμε όλο τα ίδια και τα ίδια, όσο για την προσπάθεια και το τόπικ, να μην σε ενδιαφέρει καλύτερα γιατί πρώτον δεν ξέρεις και δεύτερον δικαίωμά μου να κάνω ότι θέλω. Μήπως είσαι διαχειριστής εδώ; Τέρμα η συζήτηση, δεν μπήκα για να τσακωθώ, αν με βρίσεις ή πεις κάτι αρνητικό θα σε κάνω ρεπορτ, αλλιώς σε αγνοώ, γκε γκε;Quote:
Originally posted by AliceSante
δεν καταλαβαινω τι ακριβως σε κουρασε. ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν προσπαθησαν να σου βρουν λυσεις και να σου που καποια πραγματα για το καλο σου . δεν ηθελε κανεις να σε κουρασει. αν δεν μπορεις να (παρα)δεχτεις πως ουσιαστικα δεν θες να προσπαθησεις , ας μην ανοιγες καν το τοπικ.Quote:
Originally posted by sunflower
Δεν θέλω να το συζητήσω άλλο, με κούρασε και εδώ δεν μπαίνουμε για να κουραζόμαστε.
ΕΛΕΟΣ για καλο σου μιλησαμε ολοι...τεσπα κανε οτι νομζεις...Quote:
Δεν κατάλαβα προς τι η επίθεση και γιατί πετάγεσαι εσύ; Εγώ αυτό το είπα στο αγγελουδάκι, επειδή λέγαμε όλο τα ίδια και τα ίδια, όσο για την προσπάθεια και το τόπικ, να μην σε ενδιαφέρει καλύτερα γιατί πρώτον δεν ξέρεις και δεύτερον δικαίωμά μου να κάνω ότι θέλω. Μήπως είσαι διαχειριστής εδώ; Τέρμα η συζήτηση, δεν μπήκα για να τσακωθώ, αν με βρίσεις ή πεις κάτι αρνητικό θα σε κάνω ρεπορτ, αλλιώς σε αγνοώ, γκε γκε;Quote:
δεν καταλαβαινω τι ακριβως σε κουρασε. ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν προσπαθησαν να σου βρουν λυσεις και να σου που καποια πραγματα για το καλο σου . δεν ηθελε κανεις να σε κουρασει. αν δεν μπορεις να (παρα)δεχτεις πως ουσιαστικα δεν θες να προσπαθησεις , ας μην ανοιγες καν το τοπικ.
sunflower καλησπέρα. Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του τόπικ σου. Θα μου επιτρέψεις να κάνω κάπια μικρά σχολιάκια έτσι?
Καταρχάς θα συμφωνίσω με τα παιδιά ότι έχεις πολλούς υδατάνθρακες στην καθημερινή σου διατροφή, και αυτό δεν σε βοηθάει.
Επίσεις (με βάση την πείρα μου από τις άπειρες δίαιτες που έχω σπίτι, αλλά και από αυτή που ακολουθώ τώρα) πρέπει να τρως 2 φορές την βδομάδα όσπρια με λίγο τυράκι ή γιαούρτι, 2 φορές την βδομάδα ψάρι (μπορεί να είναι και τόνος), 2 φορές την βδομάδα αυγό (μπορεί να είναι ομελέτα όπως σου πρότειναν τα παιδιά) 1 φορά μακαρόνια και τις υπόλοιπες κρέας (μπιφτέκι, κοτόπουλο, βοδινό, σουβλάκι κτλ).
Εννοείτε όλα συνοδευμένα με μία όμορφη σαλατούλα.
(όλο αυτό είναι πρόχειρο, αλλά αφού δεν μπορείς να πας σε διατροφολόγο, λίγο ή πολύ μπορείς να ακολουθίσεις αυτό το μοτίβο.)
Τώρα, σχετικά με την μαμά που μαγειρεύει και τσακώνεστε, θα σου πρότεινα κάτι πολύ πολύ απλό. Ρωτάς μαμά, τί θα μαγειρέψεις σήμερα? Κοτόπουλο τηγανιτό, πχ σου λέει η μαμά. Οκ, μπορείς να μου αφήσεις το μπουτάκι πίσω να το φτιάξώ μόνη μου? λες εσύ. Και έτσι δεν μαγειρεύεις ούτε κάτι εκτώς προγράμματος, αλλά ούτε υπάρχει λόγος για καυγά. Η πχ έχει κιμά με μακαρόνια, πες της να σου αφήσει πίσω 100 γρ κιμά (μια παλάμη δλδ) και φτιάξε το εσύ σε μπιφτέκι. Με λίγη σαλατούλα είναι υπέροχο!
Η έχεις πατάτες? κάνε τις βραστές, όχι τηγανητές, και κόψε τες, βράσε και ένα αυγό και κόψε το μαζί, λίγη ντοματούλα, αγγουράκι και ότι άλλο χορτο τραβάει η ψιχούλα σου, και έχεις ένα πεντανόστιμο φαγητό!!!!
Δοκίμασέ το έτσι καλή μου, και θα δεις. Αμμα εσύ θες να αδυνατίσεις, κανείς δεν μπορεί να σε σταματίσει.
Ξέρεις κάτι; Δεν είπα για σένα, αλλά αυτό το σάιτ δεν αξίζει τελικά. Και παλιά και τώρα τα ίδια σκατά ήταν. Δεν έχετε μάθει να έχετε τρόπους, και φτάνετε τους άλλους στο χειρότερο σημείο, γι'αυτό αποχωρώ. ʼντε γειά.Quote:
Originally posted by konina
ΕΛΕΟΣ για καλο σου μιλησαμε ολοι...τεσπα κανε οτι νομζεις...
Πωλινάκι σε ευχαριστώ αλλά πχ μπιφτέκια δεν ξέρω να κάνω. Κρέας και κοτόπουλο τρώμε 2 φορές το μήνα. Όσο για τις πατάτες, εύκολο είναι οκ. Anyway, όπως είπα αποχωρώ, οπότε δεν υπάρχει νόημα.Quote:
Originally posted by polinaki1983
sunflower καλησπέρα. Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του τόπικ σου. Θα μου επιτρέψεις να κάνω κάπια μικρά σχολιάκια έτσι?
Καταρχάς θα συμφωνίσω με τα παιδιά ότι έχεις πολλούς υδατάνθρακες στην καθημερινή σου διατροφή, και αυτό δεν σε βοηθάει.
Επίσεις (με βάση την πείρα μου από τις άπειρες δίαιτες που έχω σπίτι, αλλά και από αυτή που ακολουθώ τώρα) πρέπει να τρως 2 φορές την βδομάδα όσπρια με λίγο τυράκι ή γιαούρτι, 2 φορές την βδομάδα ψάρι (μπορεί να είναι και τόνος), 2 φορές την βδομάδα αυγό (μπορεί να είναι ομελέτα όπως σου πρότειναν τα παιδιά) 1 φορά μακαρόνια και τις υπόλοιπες κρέας (μπιφτέκι, κοτόπουλο, βοδινό, σουβλάκι κτλ).
Εννοείτε όλα συνοδευμένα με μία όμορφη σαλατούλα.
(όλο αυτό είναι πρόχειρο, αλλά αφού δεν μπορείς να πας σε διατροφολόγο, λίγο ή πολύ μπορείς να ακολουθίσεις αυτό το μοτίβο.)
Τώρα, σχετικά με την μαμά που μαγειρεύει και τσακώνεστε, θα σου πρότεινα κάτι πολύ πολύ απλό. Ρωτάς μαμά, τί θα μαγειρέψεις σήμερα? Κοτόπουλο τηγανιτό, πχ σου λέει η μαμά. Οκ, μπορείς να μου αφήσεις το μπουτάκι πίσω να το φτιάξώ μόνη μου? λες εσύ. Και έτσι δεν μαγειρεύεις ούτε κάτι εκτώς προγράμματος, αλλά ούτε υπάρχει λόγος για καυγά. Η πχ έχει κιμά με μακαρόνια, πες της να σου αφήσει πίσω 100 γρ κιμά (μια παλάμη δλδ) και φτιάξε το εσύ σε μπιφτέκι. Με λίγη σαλατούλα είναι υπέροχο!
Η έχεις πατάτες? κάνε τις βραστές, όχι τηγανητές, και κόψε τες, βράσε και ένα αυγό και κόψε το μαζί, λίγη ντοματούλα, αγγουράκι και ότι άλλο χορτο τραβάει η ψιχούλα σου, και έχεις ένα πεντανόστιμο φαγητό!!!!
Δοκίμασέ το έτσι καλή μου, και θα δεις. Αμμα εσύ θες να αδυνατίσεις, κανείς δεν μπορεί να σε σταματίσει.
sunflower είσαι η Χριστιανα???????????????
Το μπιφτεκι ειναι το πιο ευκολο πραγμα καλη μου να φτιαξεις αμμα θες. Βαζεις διαφορα μπαχαρικα μεσα, 1 αυγουλακι, λιγη φρυγανιά και τελείωσε!
Ναι αλλά δεν ξέρω τις ποσότητες.........Quote:
Originally posted by polinaki1983
Το μπιφτεκι ειναι το πιο ευκολο πραγμα καλη μου να φτιαξεις αμμα θες. Βαζεις διαφορα μπαχαρικα μεσα, 1 αυγουλακι, λιγη φρυγανιά και τελείωσε!
Μίλησες για παραδοχή ότι θέλω να χάσω κιλά ενώ δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα και δεύτερον μου είπες να μην άνοιγα το τόπικ. Αν αυτά δεν είναι επίθεση τότε τι είναι;Quote:
δεν ξερω πως αντιλαμβανεσαι την επιθεση , αλλα δεν επιτεθηκα.γιατι εξαπτεσαι?. ουτε να βρισω θελω. δεν μου κανες και τιποτα . ανθρωπινα σου μιλησα. οσο για τις απειλες , τι να πω? κατι παραπανω θα ξερεις.
Quote:
Τέρμα η συζήτηση, δεν μπήκα για να τσακωθώ, αν με βρίσεις ή πεις κάτι αρνητικό θα σε κάνω ρεπορτ, αλλιώς σε αγνοώ, γκε γκε;
η πολύ ευγένεια μας έφαγε!Και αν δεν σου αρέσουμε πρόβλημά σου!Και αν μας θεωρείς σκάρτους ή κακούς ή αγενείς (μιας και μας ξέρεις από παλιά) ας μην μας ξαναέκανες "παρέα".Όχι να προσπαθούμε να βοηθήσουμε και να βγαίνουμε και κακοί από πάνω!
Δεν νομίζω.