Καλή χρονιά !! επέστρεψα και εγώ !!!
δεν έχασα αλλα δεν πήρα ακριβώς 95 !!!
και είμαι αρκετά περήφανη γιατί όλο και κάποιο κιλάκι μπαίνει στις γιορτές .
Printable View
Καλή χρονιά !! επέστρεψα και εγώ !!!
δεν έχασα αλλα δεν πήρα ακριβώς 95 !!!
και είμαι αρκετά περήφανη γιατί όλο και κάποιο κιλάκι μπαίνει στις γιορτές .
Χμμμ.... ενώ τα πηγα σχετικά καλά στις γιορτές τη τελευταία εβδομάδα το ξεφτύλισα λίγο. Μια σχετική αγωνία για το αυριανό ζύγισμα υπάρχει μιας και έχω να ζυγιστώ από 20/12, το + το θεωρώ δεδομένο αλλά ελπίζω να είναι μικρό.
δεν πειράζει ΦίλιππεQuote:
Originally posted by filipparas
Χμμμ.... ενώ τα πηγα σχετικά καλά στις γιορτές τη τελευταία εβδομάδα το ξεφτύλισα λίγο. Μια σχετική αγωνία για το αυριανό ζύγισμα υπάρχει μιας και έχω να ζυγιστώ από 20/12, το + το θεωρώ δεδομένο αλλά ελπίζω να είναι μικρό.
εσυ την προσπαθεια της συγκράτησης την έκανες και είσαι αξιέπαινος γι αυτό.
και μόνο που είχες στο μυαλό σου να μην ξεφύγεις, έβαλες πολύ λιγότερα απ όσα θα έβαζες αν έλεγες οτι θα φας χωρίς όριο.
εύχομαι καλή συνέχεια.
Να 'σαι καλά γλυκιά μου!
Δε με ενοχλεί καθόλου είναι η αλήθεια ούτε με ανησυχεί το γεγονός, τον τρόπο τον ξέρω να επανέλθω και δε με προβληματίζει κάτι. Οτι έφαγα(και ήπια) και οτι έβαλα έγινε περνώντας καλά και οχι σε άθλιου τύπου μίζερα ξεκοιλιάσματα όπως στο παρελθόν, δε μετανιώνω. Είναι και λίγο λυτρωτικό οτι για πρώτη φορά στη ζωή μου έτρωγα μπροστά σε κόσμο χωρίς να έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου να με βασανίζει η ιδέα οτι όλοι μετράνε τις μπουκιές μου.
μπράβο ρε Φίλιππε
that s the spirit!!! :)
:thumbup:Quote:
Originally posted by mamadyo
καλε καιε γω θα ειμαι λιγοτερο στις 10.1....τωρα ειμαι 89.8, δεν θα ειμαι 88?? μαλλον!:bouncing:
εγω ζυγιστηκα.....88.200 ειμαι.....Αλλα δεν εφαγα ρε παιδια!! Αρα, δεν εχασα και ιδιατερα χαχαχαχαχ
Τουλαχιστον εχω καλη ψυχολογια...καλη συνεχεια σε ολους μας!
Moment of truth λοιπόν με ένα defaut όμως... Είμαι μια μέρα πριν την αδιαθεσία...Quote:
Originally posted by sofaki2011
Καλημερούδια !!!!
Ζυγίστηκα πρωί πρωί οπότε ξεκινάω την "καταμέτρηση".
Εκκίνηση λοιπόν στα 111 κιλά . Προσδοκώ να δω τουλάχιστον ένα 110 μέχρι τις 10 Γενάρη :-)
Καλή μας προσπάθεια :-)
Anyway , η κυρία ζυγαριά με έδειξε στα 111. Ούτε πάνω , ούτε κάτω δηλαδή.
Ευελπιστώ από βδομάδα που θα χει φύγει και το πρήξιμο να δω την πραγματική απώλεια.
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη γιατί πρόσεξα αρκετά. Σε άλλη περίπτωση ένα 3κιλο το είχα πάρει στο νερό.
Δεν πτοούμεθα και συνεχίζουμε :-)
Καλή χρονιά σε όλους . Πολύχρονοι κι ευτυχισμένοι όλοι οι εορτάζοντες των ημερών που πέρασαν .
Απολογισμος
Από 25 Δεκέμβρη μέχρι και 2 Γενάρη τα καλικαντζαράκια ( βλ. κουραμπιέδες και μελομακάρονα ) πριονίσαν λίγο το δεντράκι της διατροφης μου . Αποτέλεσμα απο 83,4 που έφυγα στις 24/12 γύρισα 84,2 στις 4/01 . :thumbdown:
Κατάφερα όμως αυτό που δεν κατάφερνα άλλα χρόνια . Απ την ίδια μέρα γύρισα ξανά στο πρόγραμμα μου και στη διατροφή μου σαν να μην πέρασε μια μέρα . :blush:
Έτσι σήμερα 82,9 .
Συνεχίζουμε δυναμικα .
Το 2012 άς είναι η χρονιά μας !!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
δεκτη η προσκληση/προκληση!
68.3 σημερα!!! στοχος 67,οτιδηποτε στις 10/1!!!
ολα στο μυαλο ειναι!!!
σημερινο ζυγισμς 67,9 δηλαδη πολυ οριακα... αλλα τον επιασα τον προσωπικο μου στοχο...
δυστυχως κι εγω με... γυναικολογικης φυσεως κατακρατησης οποτε το νουμερο δεν ειναι αντικειμενικο αλλα εστω κι ετσι ηταν οι μοναδικες γιορτες χριστουγεννων της ζωης μου που δεν μου αφησαν βαρος... κι αυτο ειναι μεγαλη νικη
89.7 εζυγίσθην, καλύτερα νομίζω απ'οτι περίμενα. Πάμε γι'άλλα
Πολύ χαίρομαι που ολοι απ'οτι βλέπω πήγατε καλύτερα από μένα, μπορεί εγώ η μόνη συμβουλή που ακολούθησα να ήταν οτι θα κάνω πατινάζ:lol: αλλά έστω κι έναν να βοήθησε λίγο το τόπικ αισθάνομαι ευτυχισμένος.
Μπράβο σε όλους σας!!
Μάλλον εγώ είμαι η εξαίρεση αλλά δεν πειράζει θα το παλέψω!
ενώ τα είχα πάει πολύ καλά μέχρι τις 29/12 και είχα χάσει και ένα κιλό(δεν άντεξα ζυγίστηκα..)
μετά δεν ξέρω γιατί δεν πρόσεχα καθόλου και σε σημερινή απογοητευτική αλλά αναμενόμενη μέτρηση μου είμαι στα 126!!:thumbdown:
την επόμενη εομάδα όμως θα είμαι σίγουρα -1!!
Καλή συνέχεια!!! ;)
Μες στο πρόγραμμα είναι κι αυτά ελαφάκι, ειδικά στις γιορτές. Μια από τα ίδια και εγώ, no worries!!! Συνεχίζουμε!
Όχι δεν έχασα , αλλά πήρα και 3 κιλά. Δυστυχώς. Από χθες έβαλα πρόγραμμα στην διατροφή. Πιστεύω να κρατηθώ :saint:
yes , yes , yesQuote:
Originally posted by pagratios2
καλησπέρα
Φίλιππε , τέλεια η παράφραση του Καβάφη , εμένα στην δουλειά μου έχουν φέρει μπροστά μία κούτα κουραμπιέδες και μία κούτα μελομακάρονα (κούτες 40 νούμερο δεν κάνω πλάκα ) και δεν έχω αγγίξει τίποτα , η πλάκα είναι ότι έχει περάσει όλη η εταιρία και μου κάνουν την ίδια ερώτηση , δεν έχεις φάει ακόμα , πως αντέχεις ???? και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές χαχαχαχαχα.
92,2 σήμερα και ραντεβού στις 10 γενάρη για να δούμε πόσα κιλά θα έχουμε χάσει .
μικρή απώλεια τα 0,8 κιλά αλλά απώλεια αν υπολογίσουμε ότι κάποιες μέρες τάραξα τα προφιτερόλ και τα γλυκά , την παρτίδα την έσωσε το γυμναστήριο αφού όταν άνοιξε πήγαινα βουρ . Τώρα μετά το κρας τεστ με τις γιορτές πάμε για άλλα , πλέον έχουμε να σκεφτούμε το πάσχα με το αρνί και τα αυγά ... (πάλι καλά που αυτά περιέχουν σούπερ πρωτεινες, χαχαχαχαχαχα):wink1:
πονγκ!!!
ντρέπομαι γι αυτό, αλλά από 66,9 --> 68,5