Μωρη εκανες 3 ωρες διαδρομο? τρελαθηκες?
Printable View
Μωρη εκανες 3 ωρες διαδρομο? τρελαθηκες?
100' εκανα, οχι 170'
τα 70' απο τα 100' ηταν ανηφορα. στα 100' μηδενισε αυτοματα και εκλεισε, με κατεβασε με το ζορι ο διαδρομος
εχω τσακισει τα ψωμοειδη. τοστ, ψωμακια, τορτιγιες
μαρια, τον τιτλο τον εχεις χασει, τραστ μι :P
ενω τα 100΄διαδρομο σου φαινονται νορμαλ?
μαρη..... να φορας κσουφο.... μαλλον πηρε παγωνια ο εγκεφαλος....
oxι, αλλα δε δηλωνω νορμαλ :P
πριν λιγο γυρισα απο τζυμ
25' διαδρομο
42' ελλειπτικο
και τελος γιατι εκλεινε.
προχτες ασκησεις με αλτηρακια και μπαρα στο σπιτι, γλουτοι και λιγοι κοιλιακοι
σημερα λιμιτ απ............... 65,3 !!!!!!!! εμφραγμα....
να φταιγαν οι πατατες απτα γκουντυς? το τσιζμπεργκερ? τα κεκακια? το αμαρετο? τι αραγε......................?:crazy:
περαστικα!
ήρεμα κλικ!!! Μπαίνει σε πρόγραμμα η άσκηση σου, σιγά σιγά και η διατροφή, δε γίνεται να πηγαίνουν όλα πάντα ρολόι...
Πάντως άμα είναι να φας πατάτες... όχι από γκούντυς ρε συ, είναι αηδία!!! Να τις ευχαριστηθεί τουλάχιστον!
οντως δεν αξιζαν καθολου...... και παιζει να χουν και καμμια 800ρια θερμιδες ή λιγες λεω?
Δεν έχω ιδέα, αλλά τι σημασία έχει; Σιγά μη καθόμαστε να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα, έτσι;
κλαιμε πανω απο τα ρουχα που με στενευουν, τα ρουχα που δεν κλεινουν, την κοιλια που πεταει μολις πατησω τα 63.. :P ok, δεν κλαιμε, αλλα αμα συνεχισω ετσι ερχονται τα χειροτερα. κι αυτος ο κωλοκαιρος μεχει κουρασει απιστευτα. ναρθει η ανοιξη να τελειωνουμε!
thanks για τα positive vibes filippara! :) αληθεια, με βοηθατε
ελπιζω να εισαι καλα και να δουλευεις τα θεματα σου, εγω ειμαι σε ημι-denial ακομα
σκεφτομαι να επικοινωνησω με τουριστικο γραφειο να παμε ομαδικως βορεια να δειρουμε την κλικ.....
τι λετε?
περιμενω συμμετοχες!!!
Χαχα, άμα είναι για ξύλο μέσα!!! Χρειάζομαι και εκτόνωση, δεν είναι αρκετό το γυμναστήριο μου φαίνεται...
ε αντε ξεκουνηθητε και ελατε! θελω παρεα! και ξυλο θελω, γουαη νοτ?
παρα πολυ ωραια!!!
διοτι εγω πραγματικα θελω να δειρω... ολο μπουνιες κ κλωτσιες ριχνω στον αερα.... καμια ωραθα παρει κανεναν το βολι κ θα τρεχουμε (οταν λεωστον αερα, οχι στο δρομο ε? απλα οτανειμαι η στο σπιτι η σε φιλικο σπιτι δε μπορω να κατσω ησυχη, παω περα δωθε, κοπαναω μπουνιες κλωτσιες στον αερα, σημερα ηθελα να παρω λιγη φορα να πηδησω πανω απο το τετραγωνο τραπεζι του σαλονιου αλλα δε μ αφησαν.... αχ....γιατρε μου, ειμαι σοβαρα???)
η λεξη Α Π Λ Α μου αρεσε αχαχαχαχααχαχαχαχQuote:
Originally posted by smart
(οταν λεωστον αερα, οχι στο δρομο ε? απλα οτανειμαι η στο σπιτι η σε φιλικο σπιτι δε μπορω να κατσω ησυχη, παω περα δωθε, κοπαναω μπουνιες κλωτσιες στον αερα, σημερα ηθελα να παρω λιγη φορα να πηδησω πανω απο το τετραγωνο τραπεζι του σαλονιου αλλα δε μ αφησαν.... αχ....γιατρε μου, ειμαι σοβαρα???)
:starhit: :starhit:
αχχχχχ και γω μια απο τα ιδια πηνελοπακι μου!!!!αλλα ρε φιλεναδα αφου εχουμε παει εκει που θελαμε να παμε τα εχουμε διατηρησει ενα ολοκληρο χρονο δεν θα μασ προδςσει ο εαυτος μας:)απο 55 68 εγω και τωρα 63 σε λιγοτερο απο 6 μερες:)δν μπορει κατι εχει αλλαξει ετσι δεν ειναι:)ειναι πιο ευκολο τωρα θεωρω!!Φιλιππε θερμα συγχαρητηρια!!!αν εχεισ χαλαρωση τρεχα για κοιλιοπλαστικη"οπωσδηποτε! !!αν υπαρχει η οικονομικη δυανατοτητα μην το σκεφτεσαι καθολουυυυυυυυυ αλλαζει η ζωη σουυυυ!!!: