Και γω μεσα ειμαι
1. Lef - οκ
Printable View
Και γω μεσα ειμαι
1. Lef - οκ
Λοιπόν....εγώ που ξερω μόνο τη Μαρία, θα σας πω πως μου είπε, (και δεν είχε λόγο να ψεύδεται), ότι μέχρι τις 18¨45 ήταν μόνοι τους στο μαγαζί.
Τώρα, αν υπήρχαν δυο άτομα που δεν τα είδε, πραγματικά δεν ξέρω το μαγαζί για να έχω άποψη.
Απ\' την άλλη, πραγματικά δεν καταλαβαίνω, Κρίνο, το υφάκι σου.
Πήγαν τρία άτομα εκεί και αντί να απολογηθεις για το ότι δεν βρεθήκατε, (βλέπεις; πιστεύω το σενάριο σου), είσαι και επιθετικός.
Στην τελική, η Μαρία έχει άλλους δύο που πιστοποιούν την παρουσία της, εσύ μέχρι στιγμής κανένα.
Από τη στιγμή λοιπόν που εσύ δεν έχεις μάρτυρες, καλύτερα ζήτα ένα συγνώμη...θα σώσεις κάτι....
ΥΓ. Συμμετέχεις δέκα χρόνια στο φόρουμ; Εγώ νόμιζα ότι προυπάρχει μόλις πέντε.....
κρίνε οφείλω να σου ανταποδώσω το όμορφο μέρος που μας πήγες όταν συναντηθήκαμε κάτω με το ομορφότερο σημείο στην πόλη οπότε εμμένω στην αρχική ιδέα.
υγ:πας να μας το παίξεις και κουρασμένος τώρα. υπάρχει πιο αεικίνητος από του λόγου σου; 5 βήματα μπροστά από τους υπόλοιπους είσαι όταν περπατάς.:P
Παιδια ειναι λιγο ασχημο ολο αυτο που εγινε!!!Κ συ krino που ησουν ο οργανωτης αυτης της συναντησης πιστευω πως πρεπει να βγεις κ να δωσεις καποιες εξηγησεις.Quote:
Originally posted by krino
Παει τελειωσε και αυτο,
για μενα τουλαχιστον και συντομα για ολους.
Βεβαιως πρεπει να προυπαντησουμε το χειμωνα χαλαρα και οπως του πρεπει.
Ηρθε λοιπον η ωρα που ολοι περιμεναν....
Μετα απο χιλιαδες μυνηματα και παραινεσεις,
αποφασισα να ανοιξω ενα ποστ προ(σ)κλησης.
Προτεινω την διοργανωση 2 συναντησεων στις αρχες του Σεπτεμβρη, η πρωτη στην Αθηνα και η δευτερη στη Θεσσαλονικη.
Μπορει οποιος θελει να ανεβει βορεια απο τους νοτιους και οι βορειοι να κατεβουν κατω.
Εγω θα προσπαθησω να ερθω και στα δυο, σιγουρα στης αθηνας και το πιθανοτερο και θεσσαλονικη.
Γραψτε λοιπον τις προθεσεις σας,
προετοιμαστε για μπολικο καφε, κουβεντα και ολα τα περιξ για καλο κεφι.
:cool:
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Από τη στιγμή λοιπόν που εσύ δεν έχεις μάρτυρες,
να μου κανεις μυνηση και αφου δεν εχω μαρτυρες.....
καλύτερα ζήτα ένα συγνώμη...θα σώσεις κάτι....
ψαχνεσαι να ακουσεις μπινελικι ε?
ΥΓ. Συμμετέχεις δέκα χρόνια στο φόρουμ; Εγώ νόμιζα ότι προυπάρχει μόλις πέντε.....
να διαβαζεις καλυτερα οτι γραφω,
θα βελτιωθει και η αντιληπτικη σου ικανοτητα ετσι.
Quote:
Originally posted by raphsssodos
κρίνε οφείλω να σου ανταποδώσω το όμορφο μέρος που μας πήγες όταν συναντηθήκαμε κάτω με το ομορφότερο σημείο στην πόλη οπότε εμμένω στην αρχική ιδέα.
υγ:πας να μας το παίξεις και κουρασμένος τώρα. υπάρχει πιο αεικίνητος από του λόγου σου; 5 βήματα μπροστά από τους υπόλοιπους είσαι όταν περπατάς.:P
χμμμ ολο στα κομπλιμεντα με εχεις για να με καλοπιασεις...
:P
Παντως εχε υποψη σου αλλο αμα πιουμε καφε εσυ και εγω και αλλο αμα μαζευτουμε με κοσμο για συναντηση.
Συντονιστειτε επιτελους εσεις που μενετε σε μια πολη, δεν ειναι δυσκολο ε?
Quote:
Originally posted by Arsi
Παιδια ειναι λιγο ασχημο ολο αυτο που εγινε!!!Κ συ krino που ησουν ο οργανωτης αυτης της συναντησης πιστευω πως πρεπει να βγεις κ να δωσεις καποιες εξηγησεις.
ε οκ δεν ειναι και το καλυτερο....
το πιο πιθανο σεναριο ειναι οτι ειτε δεν εκανε κεφι η υπολοιπη παρεα να πει ενα γεια, ειτε δεν ξερω τους επιασε καποιο συνδρομο ψυχολογικο.
Σε καθε περιπτωση δεν μπορεις να αναγκασεις κανενα να ερθει και να πιει μια μπυρα μαζι σου οποιοι και αν ειναι οι λογοι αυτοι.
Το σεβαστηκα και εμεινα ως ειχε.
Αντιθετα μερικοι προσπαθουν να βγουν απο πανω....
λοιπον για να τελειώσει αυτή η γελοία ιστορία, 6:10 που μπήκα στο μαγαζί ήταν άδειο. Μετά μπήκε η alexiaf με τον BNW. 6:30 ήρθε ένας ηλικιωμένος κ 7 παρά ένας άντρας κ μια γυναίκα που κάθησαν στο τραπέζι στο βάθος αριστερά, αν ήσουν εσυ πες τουλάχιστον τι φόραγες.. Ύστερα ήρθανε κ άλλες παρέες των 3 ατόμων κ των δύο. Τουλάχιστον ως διοργανωτής δεν θα καθόσουν σε ένα τραπέζι κ θα αδιαφορούσες αν κάποιοι έχουν διασχίσει όλη την Αθήνα για να παρεβρεθούν στη συνάντηση. Όπως κ να έχει δεν σε ξέρω για να σε λέω ψεύτη, εγώ ξέρω ότι έφαγα στήσιμο, που δεν με απασχολεί καθόλου, γιατί γνώρισα 2 πολύ καλά παιδιά. Όποιος δεν ήρθε σέβομαι τους λόγους τους, αλλα την ειρωνία της υπόθεσης όχι. Συν της άλλης κάνεις επίθεση ενω θα μπορούσες κάλλιστα να πεις ναι ήρθα, αλλά δεν μίλησα σε κανέναν, ήπια τις μπύρες μου κ έφυγα. Όπως κ να έχει ας λήξει το θέμα εδώ, γιατί έχει πιάσει κ ξεφεύγει, ούτε την διάθεση, ούτε την όρεξη έχω να έρχομαι σε αντιπαράθεση για κάτι τέτοιο.
Υ.Γ: Ακόμα ούτε ουστ σου είπα.. ούτε είπα σε κανέναν να μου κάνεις μήνυση ή ψάχνεσαι να ακούσεις μπινελίκια, ούτε έκανα σενάριο για κάποιο σύνδρομο ψυχολογικό (που αν όντως ακολουθούσες τη δεοντολογία που ισχυρίζεσαι δεν θα έγραφες κάτι που να προσβάλλει τα παιδιά που παρεβρέθηκαν) κ δεν προσπαθώ καν να βγω απο πάνω, λέω πως έχει η κατάσταση.
Anyway, αδιαφορώ πλήρως. ΤΕΛΟΣ!
τζάμπα δεν είναι;:PQuote:
χμμμ ολο στα κομπλιμεντα με εχεις για να με καλοπιασεις...
:P
ο απολογισμός είναι:Quote:
Παντως εχε υποψη σου αλλο αμα πιουμε καφε εσυ και εγω και αλλο αμα μαζευτουμε με κοσμο για συναντηση.
Συντονιστειτε επιτελους εσεις που μενετε σε μια πολη, δεν ειναι δυσκολο ε?
ο thessalo δεν μπορεί αυτήν την κυριακή.
η imagine θα προσπαθήσει αλλά βολεύεται στην αριστοτέλους
(imagine αν είναι να έρθεις σίγουρα μαζευόμαστε εκεί, οκ)
ο lef είναι μέσα
εγώ είμαι μέσα
Θα βάλω τα δυνατά μου, να έρθω παιδιά . Οι διαχειριστές δεν άκουσα θα έρθουν;
Νίκos:)
Παιδιά να συγχρονίσετε καλά τα ρολόγια σας εσείς οι Θεσσαλονικείς... :)
Μαρία τα είπες όλα....Quote:
Originally posted by mstrouf
λοιπον για να τελειώσει αυτή η γελοία ιστορία, 6:10 που μπήκα στο μαγαζί ήταν άδειο. Μετά μπήκε η alexiaf με τον BNW. 6:30 ήρθε ένας ηλικιωμένος κ 7 παρά ένας άντρας κ μια γυναίκα που κάθησαν στο τραπέζι στο βάθος αριστερά, αν ήσουν εσυ πες τουλάχιστον τι φόραγες.. Ύστερα ήρθανε κ άλλες παρέες των 3 ατόμων κ των δύο. Τουλάχιστον ως διοργανωτής δεν θα καθόσουν σε ένα τραπέζι κ θα αδιαφορούσες αν κάποιοι έχουν διασχίσει όλη την Αθήνα για να παρεβρεθούν στη συνάντηση. Όπως κ να έχει δεν σε ξέρω για να σε λέω ψεύτη, εγώ ξέρω ότι έφαγα στήσιμο, που δεν με απασχολεί καθόλου, γιατί γνώρισα 2 πολύ καλά παιδιά. Όποιος δεν ήρθε σέβομαι τους λόγους τους, αλλα την ειρωνία της υπόθεσης όχι. Συν της άλλης κάνεις επίθεση ενω θα μπορούσες κάλλιστα να πεις ναι ήρθα, αλλά δεν μίλησα σε κανέναν, ήπια τις μπύρες μου κ έφυγα. Όπως κ να έχει ας λήξει το θέμα εδώ, γιατί έχει πιάσει κ ξεφεύγει, ούτε την διάθεση, ούτε την όρεξη έχω να έρχομαι σε αντιπαράθεση για κάτι τέτοιο.
Υ.Γ: Ακόμα ούτε ουστ σου είπα.. ούτε είπα σε κανέναν να μου κάνεις μήνυση ή ψάχνεσαι να ακούσεις μπινελίκια, ούτε έκανα σενάριο για κάποιο σύνδρομο ψυχολογικό (που αν όντως ακολουθούσες τη δεοντολογία που ισχυρίζεσαι δεν θα έγραφες κάτι που να προσβάλλει τα παιδιά που παρεβρέθηκαν) κ δεν προσπαθώ καν να βγω απο πάνω, λέω πως έχει η κατάσταση.
Anyway, αδιαφορώ πλήρως. ΤΕΛΟΣ!
ΥΓ. Όσο για τα μπινελίκια σου Κρίνο, στα επιστρέφω καθώς μόνο με αυτά έχεις μάθει να επικοινωνείς.
Αν ήθελες να σου βγει κάτι και απέτυχε δεν σου φταίει κανείς.
Έλα βρε Φανή , δεν βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα. Ας πέσουν οι τόνοι .
Απλά μια απορία έχω τηλέφωνα δεν είχατε ανταλλάξει σε περίπτωση που μπερδευόσασταν ;
Παιδιά έτσι είναι ο krino ........ Δεν είναι κακός κατα βάθος ...... Απλά θέλει να νιώθει αρχηγός . Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην νευριάζετε (Μαρία και λοιποί) .
Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ,αν δεν είμαι στα πολύ χάλια μου..