Originally posted by Juice
Φιλαράκια μου αγαπημένα μόλις ζυγίστηκα δεν άντεξα (υποτίθεται πως ζυγίζομαι κάθε Πέμπτη) και είμαι τρία κιλά κάτω. ʼρα 174 και έχασα σύνολο 7 κιλά σε 2 εβδομάδες. Νιώθω χαρούμενη πολύ και ελπίζω να συνεχίσω τον ρυθμό και να πετύχω τον πρώτο στόχο μου των 150 μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Ήδη μου είπε μια συνάδελφος μου που δεν ξέρει ότι άρχισα πόλεμο κατά των κιλών ότι το πρόσωπο μου φαίνεται πιο αδύνατο (χάθηκε να μου πει ότι φαίνεται το μπράτσο μου ή η κοιλιά μου;) τέλος πάντων. Σημασία έχει ότι σε 2-3 εβδομάδες θα φύγω από το κλαμπ των 170
Quote:
Originally posted by -wow-
Γεια σου Juice μου!!! Καλως ηρθες!!!!!!!!!!!! Λοιπον περα απο ολα αυτα που διαβαζω εγω διακρινω μια σπιρτοζα και με πολυ χιουμορ γυναικα!!!!!!!!!
Να σου συστηθωωωω κι ολας!! Με λενε Ναταλια, 23 χρονων (τα κλεισα τον Γεναρηηη!! :sniffle:¨), σπουδαζω Αγγλια και ειμαι αισιως 155 κιλα!! δηλαδη 2 φορες το βαρος που θα επρεπε να εχω η 3 φιλες μου (Η Γιαννα που ειναι κοντουλα ομως 1,63 και τα 55 κιλα της ερχονται κανονικα!!!:p )!!! Θελω να κανω επεμβαση παχυσαρκιας (ακου ονομασια!! επεμβαση αλλαγης βαρους θα την λεμε απο εδω και περα! οπως την αλλαγης φυλλου!) αλλα αν διαβασεις καπου μεσα στο φορουμ (στο σληβ ειναι!) θα δεις τον καημο μου και τι εχω περασει με μια βλαμμενη στον ΟΠΑΔ της περιοχης μου και δεν εχω κανει ακομα την επεμβαση...
Σε εναν γιατρο που πηγα και με ρωτησε γιατι θελω να κανω την επεμβαση του ειπα διοτι ειναι/νιωθω λες και φοραω ενα παλτο λιπους χειμωνα καλοκαιρι και δεν μπορω να το βγαλω απο πανω μου!!! Μου ειπε οτι ηταν η καλυτερη απαντηση που εχει παρει ποτε του!!! :bouncy:
Ευχομαι να τα καταφερεις, να μην σε βαζει τιποτα κατω και να κανεις τα ονειρα sου πραγματικοτητα!!!!! Εννοειτε οτι θα μιλαμε συνεχεια εδω πλεον και οταν με το καλο τα χασουμε τα ρημαδια να παμε ολοι μαζι διακοπες σε καμια ξακουστη παραλια, να απλωσουμε τις κορμαρες μας!!!!!!!!!!!!! Θα γινει ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!:roll:
Ναταλία μου καλώς σε βρήκα και σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια. Ναι και εγώ νομίζω είμαι λίγο σπιρτόζα, με άφθονο χιούμορ κυρίως. Αν και αμα με πιάνουν οι μαύρες μου ασε... Θα μπω μετά από το σπίτι να διαβάσω για την περιπέτεια σου, όμως μην πτοείσαι. Με επιμονή θα τα καταφέρεις. Δεν ξέρω τώρα σε ποιο σημείο της προσπάθειας βρίσκεσαι αλλά ένα θα σου πω. Μακριά από δίαιτες. Ισορροπημένη διατροφή με μετριασμένες τις ποσότητες νομίζω είναι ιδανικό ειδικά για εμάς που έχουμε πολλά να χάσουμε. Και για σκέψου να καταφέρεις να χάσεις καμιά 15αρια μόνη σου χωρίς να το καταλάβεις και να έρθει και η επέμβαση μετά... θα είναι ακόμα πιο εύκολο. Κι εγώ δεν εχω αποκλείσει τη λύση του χειρουργίου αλλαγής λίπους (χαχαχα) αλλά προς το παρόν το δουλεύω έτσι και θα δούμε.
Για παραλία χλωμό...και την προηγούμενη φορά (πριν χρόνια αρκετά) που αδυνάτισα πάλι δεν πήγαινα. τρελή χαλάρωση τι να λέμε τώρα. φυσικά ως τότε ποιος ξέρει, μπορεί να με ερωτευτεί κανένας πλαστικός και να κάνω ολοκληρωτικό λίφτινγκ. ʼντε και με το που θα χάσω το πρώτο 50κιλο και θα μου φύγει η φοβία να μπω σε αεροπλάνο μπας και δεν χωράω θα έρθω για shopping trip στο Λονδίνο!