-
Καλησπέρα! Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και καλές κατηφόρες!
Κοίτα, από δω και πέρα, θα τη δεις αργά μεν, αλλά σταθερά να μεταμορφώνεται. Ελπίζω να μην είσαι ζηλιάρης :smug:
Η κούραση πιστεύω πως είναι από τη νάρκωση. Αυτό που θυμάμαι ότι με είχε θορυβήσει ήταν ο πόνος στον αριστερό ώμο. Αν το νιώσει, πες της να μη φοβηθεί, είναι από τη λαπαροσκόπηση.
Για οποιαδήποτε απορία σας γράψτε μας. Να είστε καλά!
-
Γεια σου Ava!!! Σε ευχαριστω πολύ!!!
Ολα πηγαν καλα. Δεν ειμαι ζηλιαρης, αλλωστε προταρχικοσ μας στοχος ειναι η υγεια της και μετα ολα τα αλλα.
Λοιπον αποψε την πονουσε πολυ το χερι της. Παρα πολυ μιλαμε.
Με προλαβες δηλαδη!!! χαχαχα
-
Γιώργο πες της να κάνει λίγο υπομονή και θα της περάσει, όπως είπε και η Αβα είναι από την λαπαροσκόπηση, βάζουν αέρα μέσα μας και μας φουσκώνουν εσωτερικά για να μπορούν να δουλέψουν με τα εργαλεία τους, αυτός ο αέρας όμως πάει και σε άλλα σημεία, στα χέρια, στους ώμους, στο στέρνο και μετεγχειρητικά μας προκαλεί πόνους, μέρα με την ημέρα όμως περνάει ο πόνος. Εύχομαι καλή ανάρρωση.
-
Γεια σου Τζινα και σε ευχαριστω πολυ και εσενα!!!
Ολα πανε καλα μεχρι τωρα, δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
Ηθελα να κανω 2 ερωτησεις.
Ποτε επιστρεψατε στην δουλεια σας? Και ποσες μερες ξεφουσκοσατε απο τον αερα που ειχατε μεσα?
-
Φιλοι μου Καλησπερα σας!!! Ευχομαι το καλυτερο σε ολους σας!!!
20 μέρες μετα την εμφυτευση δακτυλίου και ολα πάνε κατευχήν!!!!
Η αρραβωνιαστικια μου ειναι μια χαρα, εχει επανέλθει σε παλαιοτερους ρυθμου,
εκτος φυσικα του φαγητου. Η απώλεια των πρώτων 10 και πλέον κιλων ειναι γεγονος.
Το περπατημα και η σωστη διατροφη εχουν φερει το ως τωρα αποτελεσμα.
Αλλες φορες περπατουσε 10 λεπτα και λαχανιαζε , τωρα ομως τα πραγματα ειναι διαφορετικα.
Φίλοι μου ενα εχω να σας πω... Ειδα πραγματικα μετα απο καιρο το χαμογελο της ξανα στα χειλια της.
Σας ευχαριστω πολυ για ολα εκ μερους της!!!!
-
Μπραβο Γιωργο.Το χαμογελο δεν θα ξαναφυγει απο το προσωπο της.Να είστε παντα μαζι να το χαρειται.