Αν το νιωθω,συνεχεια!!!Σκεψου οταν ειμαι στα καλα μου και ακολουθω διατροφη,ειναι λες και εχω ενα θερμιδομετρητη στο μυαλο μου,ενα συνεχομενο κομπιουτερακι..βλεπω φαγητα και περνανε η θερμιδες μπροστα απο τα ματια μου..μονο οταν με πιανει υπερφαγικο,ξαφνικα εξαφανιζονται δια μαγειας,δεν υπολογιζω..θελω να τα φαω ολα και θα τα φαω..
Επειδη νομιζω οτι καταλαβα πανω-κατω την σχεση σου με το φαγητο νομιζω πως οι ποσοτητες που θελεις να τρως(τι ιδιο που ισχυει και για μενα) θα παχαινε τον οπιονδηποτε,ακομα και αυτον με τον καλυτερο μεταβολισμο..για παραδειγμα εγω αν ειχα την συνατοτητα θα ηθελα να τρωω το πρωι ζαμπονοτυροπιτες,σουφλεδε� � σοκολατας,μπισκοτα,κρουασα ν,χυμους το μεσημεριανο μου με μπολικο ψωμι και οσο λαδι θελω και μετα καπακι γλυκο(μια κομματαρα) και βραδυ πιτσες και πυτογυρα και κρεπες και καπακι γλυκο..Πες μου δεν θα παχαινε ο οποιοσδηποτε?
Αλλα αφου σ αρεσει οπως και εμενα φροντιζε να καις πολλες θερμιδες μεσα στην ημερα γυμναστηριο,περπατημα,προπ ονηση,δουλειες στο σπιτι,γενικα να εισαι συνεχως σε κινηση για να μπορεις να τρως κατι παραπανω..Παντα πρεπει να θυσιασουμε κατι για κατι αλλο δυστυχως..