μπραβο σου κοριτσι μπραβο σου!!!
μαζι ειμαστε στο διψηφιο,απο σημερα και γω 99.9!!!
συνεχισε τα πας πολυ καλα ;)
Printable View
μπραβο σου κοριτσι μπραβο σου!!!
μαζι ειμαστε στο διψηφιο,απο σημερα και γω 99.9!!!
συνεχισε τα πας πολυ καλα ;)
ναι ναι,να φανταστεις μετα που ειδα τον αριθμο αυτο το πρωι δεν ηθελα να φαω για να μη παει 100 και πανω η ζυγαρια...
παλαβομαρες ε; χαχαχαχαχααχα
Ημέρα 28
Βάρος 99.5-99.6
11:00 καφέ σκετο, ομελέτα με 2 αυγά, 1 ντομάτα, 3 φ. γαλοπούλα, λίγο κασέρι (μάλλον) τριμμένο
14:00 3 ρολάκια με γαλοπούλα βραστή και τυρί τηγμένο light, 1 αγγούρι, 3 ελιές
μεσημέρι ψάρια τηγανιτά (2 μπακαλιαράκια), χόρτα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο (που "δεν το έφαγα"), "παγωτό" με 1 γιαούρτι 2% με λίγο κακάο και ζαχαρίνη
πιο μεσημέρι 41 φυστίκια Αιγίνης, 2 μπακαλιαράκι τηγανιτά
Ημέρα 29
δε ζυγίστηκα, έσπασα την πρωτεινική διατροφή με διάφορα νηστίσιμα σε μεγάλη ποσότητα, πρωί πρωί! Δεν ήταν υπερφαγικό αλλά με παρέα και καλή διάθεση, αν και η έναρξη έγινε από τα νεύρα μ που δεν ξέρω πότε θα ταξιδέψω για να προετοιμαστώ.
Εκτός από τα πρωινά που ήταν αρκετά χιλιάρικα θερμίδων μετά συνέχισα κανονικά το πρόγραμμα μου (όχι το πρωτεινικό, το θερμιδικό) σα να μη συμβαίνει τίποτε.
Σύνολο 1700 θερμίδες την υπόλοιπη μέρα, με φασολάδα, ελιές, ψωμί, φρούτα με γιαούρτι και μπισκότα βρώμης, κριτσίνια με τυρί και γαλοπούλα.
Κάπου εδώ έχω χορτάσει και θα φάω αύριο πάλι. Τουλάχιστο πέρασε το στομάχι μου γιατί μου έκατσαν το πρωί!
Α οκ εσυ παιδι μου το πιο πιθανο ειναι αυριο να χεις χασει κιολας !!!:saint:
Τελικά κατέληξα σε μίνι υπερφαγικό. Αρκετά μίνι. Μίσο κουτί οικογενειακό παγωτό. Το πήρα για "να έχουμε". Αφού ξέρω ότι ποτέ δεν "έχουμε",,,
τελοσπαντων μπορούσα να το είχα φάει όλο. Κάτι είναι κι αυτό.
Παλιομέρα. Τη διαγράφω και συνεχίζω. Ελπίζω.
Ενα προβλημα βεβαια για να συνεχισω ειναι οτι πρέπει να σταματήσω να τρώω. Δεν χωράω άλλες θερμίδες. Εχω φαει παρα μα παρα πολυ, τοσο πολυ που απορω που τα χωρεσα. Ο χαλβας η σοκολατα και το παγωτο μονο να μετρησω, βαλε και τους ξηρους καρπους και τις 1700 θερμιδες που εφαγα μες τη μερα φαγητο. Ενας χαμος :no:
Βάρος 101.5 (μετά από υπερφαγικό)
και συνεχίζουμε! :wink1:
πρωί καφέ με γαλατάκι (16), 1 μπαστουνάκι τρικαλινό light (108)
{αερόβια: χαλαρό τρέξιμο 40'}
σνακ α λίγο αχλάδι (51) με μπανάνα (24)
σνακ β 2 στρογγυλά παξιμαδάκια (122) με φιλαδέλφια (75)
σνακ γ μια μπουκιά χοιρινό (44) με ένα κομμάτι πέτσα (328) και μια πατάτα φούρνου (74) :thumbdown: (λύσσα κακιά :sniff: )
μεσημέρι μακαρόνια (300) με κιμά (100)* και τριμμένο κασέρι (60), σαλάτα αγγουροντομάτα (100) με βασλάμικο και κάππαρη
*(έφτιαξα σάλτσα κιμά με: 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά άπαχο, 1 τοματοπελτέ, 1 κρεμμύδι, 1/2 φλ. ελαιόλαδο και 1/2 φλ. κρασί κοκκινο ξηρό και υπολόγισα με ακρίβεια τις θερμίδες 2070)
1400 θερμίδες. Απόγευμα και βράδυ θα δείξει.
Μια ακατάσχετη μανία να κάνω υπερφαγικό και σήμερα. Είπα όχι ρε γμτ δε θα αφήσω την κακή διάθεση να με ρίξει στο φαγητό. Απομακρύνθηκα από ένα άτομο που με βάραινε και βρέθηκα στη σαλοκουζίνα μόνη! Ο απολογισμός ήταν 100 γρ. χοιρινο με 100 γρ. πατάτα (μέχρι εδώ καλά πήγε αν και χωρίς σαλάτα).Quote:
Originally posted by sweetOctober
Βάρος 101.5 (μετά από υπερφαγικό)
και συνεχίζουμε! :wink1:
πρωί καφέ με γαλατάκι (16), 1 μπαστουνάκι τρικαλινό light (108)
{αερόβια: χαλαρό τρέξιμο 40'}
σνακ α λίγο αχλάδι (51) με μπανάνα (24)
σνακ β 2 στρογγυλά παξιμαδάκια (122) με φιλαδέλφια (75)
σνακ γ μια μπουκιά χοιρινό (44) με ένα κομμάτι πέτσα (328) και μια πατάτα φούρνου (74) :thumbdown: (λύσσα κακιά :sniff: )
μεσημέρι μακαρόνια (300) με κιμά (100)* και τριμμένο κασέρι (60), σαλάτα αγγουροντομάτα (100) με βασλάμικο και κάππαρη
*(έφτιαξα σάλτσα κιμά με: 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά άπαχο, 1 τοματοπελτέ, 1 κρεμμύδι, 1/2 φλ. ελαιόλαδο και 1/2 φλ. κρασί κοκκινο ξηρό και υπολόγισα με ακρίβεια τις θερμίδες 2070)
1400 θερμίδες. Απόγευμα και βράδυ θα δείξει.
Μετά ενώ ήξερα πως και θερμιδικά δεν τα πήγα άσχημα (1800 θερμίδες) έπρεπε να τα κάνω σαλάτα ναι και σώσε!
Κατέβασα λοιπόν μια γαβάθα λαχανόρυζο άγνωστης ποσότητας λαδιού και ρυζιού, αφού δεν το είχα φτιάξει εγώ και κολυμπούσε και στα δύο! :(
Και μετά λέω δε τρώς και λίγο τυρί να σε πιάσει...Και τώρα προσπαθώ να πω τέλος. Οτι δεν εγινε κατι φοβερο αρκει να σταματησω. Φερτε μ ενα χειροφρενοοοοοοοοο να σταματησει η κατρακυλα! Μα γιατι πρεπει τα υπερφαγικα να ειναι διημερα γιατι
και συνεχίζω, παγωτό κριτσίνια με τυρί, να δω τί άλλο θα φάω!:sniffle: αν δε φάω τον κεσέτο φιλαδέλφια δε θα ηρεμήσω. Το χειρότερο τυρι με φουλ λιπαρα που δεν το παιρνω ποτε και βρηκα χθες. Ποτε δεν ξαναψωνιζω οταν εχω κανει υπερφαγικο :sniff:
Δημητρα μου ηρεμησε καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου οτι εισαι πολυ στη τσιτα!!!!!!!!!!!!!! coolQuote:
Originally posted by sweetOctober
και συνεχίζω, παγωτό κριτσίνια με τυρί, να δω τί άλλο θα φάω!:sniffle: αν δε φάω τον κεσέτο φιλαδέλφια δε θα ηρεμήσω. Το χειρότερο τυρι με φουλ λιπαρα που δεν το παιρνω ποτε και βρηκα χθες. Ποτε δεν ξαναψωνιζω οταν εχω κανει υπερφαγικο :sniff:
θες συμβουλη :βγες εξω μη καθεσαι μεσα να παρεις λιγο αερα να σταματησεις να σαι μπροστα σε ενα ψυγειο . Στα υπερφαγικα αυτο συμβαινει και δεν φταις εσυ ειναι ο κυκλος της ινσουλινοspike καταστασης. σε εχει βαλει τωρα στο βαγονι και σε παει βολτα πανω κατω πανω κατω.
δε μπορώ να βγω δυστηχώς! :crazy:
δε πειραζει τελειωσε τωρα οτι εγινε εγινε.
μη πας βολτα κανε κατι αλλο,κατι ασχετο με το φαγητο,κανε κατι που γουσταρεις πολυ
σαρεσει το διαβασμα;διαβασε ενα βιβλιο κι ας το χεις διαβασει πολλες φορες.
οσο για τα κιλα μην ανησυχεις ξανακανε το προγραμμα σου θα σε δειξει παλι διψηφιο
Ημέρες 31 και 32 δηλ. 26&27/3/2013 απανωτά υπερφαγικά
28/3/2013
Ημέρα 33
Βάρος 101.5
έναρξη τρίωρων και τριάδων
12:30-13:00
1 φλιτζάνι γάλα light με 4 κ.σ. δημητριακά με φρούτα και ξηρούς καρπούς
(πεινούσα πολύ και συμπλήρωσα με:)
2 παξιμαδάκια στρογγυλά ολικής αλ., 2 φέτες ντομάτα, 2 φ. γαλοπούλα βραστή
15:30-16:00*
2 φλ. χόρτα με 2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μερίδα (2) μπακαλιαράκια τηγανιτά
1 γωνία από ψωμί φούρνου (και λίγο βούτηγμα στο λαδάκι)
*(πολύ λιγούρα μετά το μεσημεριανό, δε θεωρώ το ψάρι χορταστικό, προσπαθούσα να κρατηθώ να μην υποκύψω σε διάφορα. Ξαφνικά ξέχασα ότι θέλω να φάω και πέρασαν 3,5 ώρες!)
19:30-19:45
2 digestive & 2 πορτοκάλια μικρά γλυκά
*να πάλι οι λιγούρες, τις αποδίδω εν μέρει και στα απανωτά υπερφαγικά
22:30-23:30
1 πιάτο σούπα λαχανικών με ντομάτα, κρεμμύδι, φασόλια, κολοκύθι, πιπεριά, λίγο μακαρονάκι
3 δάχτυλα φέτα light
29/3/2013
Ημέρα 34
Βάρος 100.4 τα χαλασα κι εφαγα πολυ και αργα το βραδυ αν και τριαδες με φασολαδα κτλ
30/3/2013
Ημέρα 35
10:00-10:15
2 παξιμαδάκια πολύσπορα με 2 lavachequirit light, 2 φέτες ντοματούλα μικρή, 2 φ. Γαλοπούλα βραστή, καφέ κουπάτο σκέτο
12:30-13:15
1 φλιτζανι φρουτα αναμεικτα (πορτοκαλι, μηλο, αχλαδι, μπανανα)
10 ξηροι καρποι αναμεικτοι (καρυδι, αμυγδαλα, φουντουκια)
14:10-14:30 *(πείνα)
3,5-4 μεγάλα κεφάλια αγγινάρες (έκανα μικρά κι έλιωσαν)
1 μπουνιά πατάτα βραστή
καρότο, κρεμμύδι, 5 ελιές, μισή ντοματούλα
μισό μεγαλο σταρενιο παξιμάδι (25 γρ.)
1 πολυβιταμίνη + 1 λεκιθίνη
17:30-18:00 *(δε πεινάω)
κουπάτο σκέτο με 2 digestive & 2 αποξηραμένα βερύκκοκα
21:15-22:00
1 σούπα knorr minestrone εμπλουτισμένη με κολοκυθάκια βραστά και κρεμμύδι
3 δάχτυλα τρικαλινό light, λίγες ελιές, μισό μεγάλο σταρένιο παξιμάδι
*ήταν μεγάλη η ποσότητα κι έτρωγα πάρα πολύ ωρα
1:30 2 κριτσίνια, 1 μπανάνα μικρή
31/3/2013
Ημέρα 36
11:30
2 κριτσίνια, 2 δάχτυλα τρικαλινό ελαφρύ, 1/2 μικρό πορτοκαλάκι, κουπάτο σκέτο
14:30
3 δάχτυλα milner, 1 κομμάτι μήλο, 1 μπουκια μπανάνα, 1 κριτσίνι *(πάλι τριάδα, ξεχάστηκα)
15:30-16:00 *(πεινούσα)
3 καλαμάκια κοτόπουλο από ψησταριά + 1 πίτα αλάδωτη ψητή,
σαλάτα με μαρούλι πιπεριά 4 ελιες και σως ελαιολαδο-μελι-μουσταρδα
1 σοκολατάκι sweet & balance
18:15
1/2 μικρό μήλο, 1/2 μικρή μπανάνα,
1 κ.γ. μιγμα από τριμμένους ξηρούς καρπούς (φουντουκι, αμυγδαλο, ηλιοσπορο, καρυδι), 1/2 κ.γ. μέλι
20:30-21:00
1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι, 2 μικρούς τόνους σε νερό (160 γρ.),
1/2 φλιτζάνι φασόλια κόκκινα**, 2 κ.γ. μαγιονέζα,
1 κ.γ. λάδι, 1/2 παξιμάδι σταρένιο μεγάλο*
Ολες οι μέρες σε αναγκαστική απραξία.
Τελικά χθες 31/3 μίνι υπερφαγικό (ήθελα γλυκό)
1/4/2013
Ημέρα 37 (καλό καθαρό μήνα να έχουμε)
Βάρος 101.8
τρίωρα και τριάδες-δυάδες σε υποθερμιδική εκδοχή
Ολη την ημέρα έφαγα τα εξής (συνδιασμένα σε δυάδες- τριάδες)
2 αυγά , 1 φλιτζάνι ντοματίνια, 4 πολύσπορα παξιμαδάκια, 2 ακτινιδια, 1 πιάτο ρύζι (με το μάτι 2 μερίδες), 1 γιαούρτι 2%, 1/2 κεσέ κόττατζ τσιζ,κολοκυθάκια αγούρι, τόνους σε νερό 2 μικρούς
περίπου 1300-1400 θερμίδες (δεν ζύγισα το ρύζι ούτε τίποτε από αυτά, οπότε παίζει και μεγαλύτερη απόκλιση)
*σημείωση: το διαιτολόγιο συνοδεύεται από ένα ολόκληρο βιβλιαράκι με ισοδύναμα τροφών! Αυτό δεν έχω σε ηλεκτρονική μορφή... Επίσης έχω και δεύτερο διαιτολόγιο 1500-1600 θερμίδων!
χαιρετώ προσωρινά κι αν αργήσω να δω τα όποια μηνύματα συγνώμη προκαταβολικά! Θα λάβετε απάντηση μόλις μπω :thumbup: