-
:lol: Φλο, το μήλο ήταν, το μήλο! :lol:
Κόριτσια ευχαριστώ για τα περαστικά:starhit:. Το δικό μου δεν είναι ίωση αλλά αφου κυκλοφορεί και τέτοια να προσέχουμε!
Πφφφ θα σαπίσω απο την πολλή ξεκούραση:dork:, μεχρι και το ποδήλατο μου απαγόρευσε αλλά εγώ κάνω (στο πολύ σιγανό καλέ μη βαράτε). Τι ανάποδο πλάσμα είμαι, όταν είμαι μια χαρά δεν παίρνω τον κ@#ο μου!
Μαρίνα μου άρεσε που απο την πείνα εσύ βρήκες το θετικό και λες για να πεινάω θα καίω. Ωραία τα λες καλέ. Εκανα και εγώ παλιά αυτή τη διατροφή αλλά την σταμάτησα γιαυτον ακριβώς τον λόγο, πολλή πείνα! Τι τρίωρο, εγώ πεινούσα στο μισάωρο πολλές φορές. Αλλά δεν είχα σκεφτεί το πόιντ σου βεβαίως,βεβαίως :lol:
-
χαχαχαχα! τι να κάνω ρε κορίτσι μου αφού δεν υπάρχει γιατρειά. επιβάλλεται να βλέπω το καλό στις καταστάσεις..."Ωμμμμμ" 24 ώρες το 24ωρο.
Για να στο απαγόρευσε θα έχει τους λόγους του...μήπως να το ξανασκεφτόσουν και να ρωτούσες αν επιτρέπεται έστω σε χαλαρό ρυθμό;
-
Ναι sweet!!! τριάδες κάνω κ εγω! είμαι καινούρια φαν. Διαβάζω και απο κεί και παίρνω πληροφορίες! Eυελπιστώ να γίνει τρόπος ζωής πλέον γιατί μόνο καλά βρίσκω σε αυτή τη μέθοδο μέχρι στιγμής.
Κ εγώ πεινάω τώρα...λυσσαω βασικά αλλά το γεύμα μου ψήνεται. Πηγαίνω και του ρίχνω κλεφτές ματιές...:duh:
-
εγώ τρώω :P , δε ξύπνησα τσάμπα πρωινιάτικο να ανοίξω τη συσκευασία του μπαμπασταθη "καθαρισμενες αγγιναρες" :P
-
χαχαχαχαχαχαχα! τα φιλιά μου στον μπαρμπα Στάθη..θα τον έχω Δευτέρα εγώ για φασολάκια λέει! χαχαχαχα!
καλή όρεξη!
-
Το κλού είναι να μην κουράζομαι γιατί με αυτό που έχω ήδη σέρνομαι χωρίς να κάνω τίποτα.
Αλλά να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή και να θέλω να ανέβω δεν μπορώ!
Τον ακούω μωρέ τον γιατρούλη δεν είμαι χαζή, τώρα βλέπω και μόνη μου ότι δεν μπορώ, αλλά η βλακεία είναι ότι αυτό θα κρατήσει για 15ήμερο τουλάχιστον! Εχε γειά!
Επίσης μου είπε να τρώω πολύ καλά και ειδικά πολλούς υδατάνθρακες (ίσως για την ενέργεια;Μπορεί) και εγώ η άρρωστη του λέω μπορώ και ζάχαρη (με νάζι ξέρεις); Απόλα να τρως μου λέει, σιγά πόσο θα τρως εσύ; Μπουαχαχαχα κακόμοιρε γιατρούλη πόσο λίγο με ξέρεις!(Αυτό απο μέσα μου εννοείται)
Και εκείνη την ωρα πετάγεται και η μαμά μου και λέει ναι καλέ μια σταλιά τρώει δεν τη βλέπετε;(ξαναμπούχα)
Νταξ δεν φταίει αυτή, την μπολάρα με το προφιτερολ προχθές την έφαγε ο μπαμπας:saint2: (emo που σφυρίζει αδιάφορα)
-
εγω εφαγα απ τις 1 φαγητο ετοιμο απο προχθες (λαχανοντολμαδες νιανια το λεω αυγολεμονο) και ηδη ψιλοπειναω παλι... μαλλον κανει πεινες σημερα... δεν φταιμε εμεις...
-
Μηπως δεν εκανες καλη τριάδα φλωρανς? Κοριτσια εγω μια ζωη πειναω. Τρωω ολες τις θερμιδες μαζι το μεσημερι (και βλακειες θερμιδες) και μετα αν φαω παραπανω πεφτω σε υπερφαγικο γιατι "τα χαλασα". Τερμα αυτα! Τρωω πεινάω, κι άμα λάχει θα ξαναφάω! Κάποτε θα προγραμματιστώ να τρώω ανα τρίωρο λίγο και σωστά και θα χάσω και βάρος!
-
μια χαρα ηταν η τριαδα μου! μπολικο λαχανο κρεμυδακι ανηθο σχεδον 200γρ ωμος κιμας αυγολεμονο και 4κσ ρυζι καστανο.. απλα εχει καλομαθει το στομαχι μου στα απεριοριστα. ισως κι επειδη δεν μ αφησε ο μικρος να φαω με την ησυχια μου ολο και κατι ζητουσε και με σηκωνε... ισως ειμαι απλα γουρουνα!!! τωρα νιωθω καλυτερα, αντεχω μιση ωρα ακομα για το σνακ μου!!!
-
Ασημένια φρόντιζε τον οργανισμό σου, ακούς; Εδώ είμαστε παρεάκι για να την παλεύουμε παρέα. Αυτο το "σέρνομαι" που λες...σε νιώθω ρε συ...κάνε υπομονή και έχε εσένα προτεραιότητα και το να είσαι καλά ψυχολογικά. Να μην κουράζεσαι και να ακούς τον γιατρό...είσαι και γλυκατζοκατεργάρω τι να κάνει ο έρημος ο γιατρούλης προσπαθεί να σε βάλει σε τάξη:)
Flo κάνει πείνες σήμερα; χαχαχαχαχαχα! και πείνες και υπογλυκαιμίες του :cul: για μένα...κ έχω και διάβασμα και θελω να τσιμπολογάω όοοοολη την ώρα.
SweetOctober εγώ με το που τελείωσα το μεσημεριανό κοίταξα το ρολόι...και άρχισα απο τώρα να σχεδιάζω τι καλό σνακ θα φάω και μετά μπηκα εδω κατευθείαν γιατι μετά το φαγητό συνηθίζω να τρώω γλυκο...γκρρρρρρρ! παω να κανω εναν καφε με ζαχαρίνες μπας και τη βρω.
-
Ασημι καλα σου λεει το Μαρινακι!!! κι εσενα με πυρετο σου ρθε να ανεβεις στο ποδηλατο; αν κι εγω εδω που τα λεμε αν μου ρθει καμια αποτομη να ανεβω στο ποδηλατακι μου που μαραινεται στην αποθηκη, θερμομετρο θα τρεξω να βαλω:P γι τετοια αρνηση μιλαμε...
Μαρινα το παιρνω σαν κοπλεμεντο οτι μας βλεπεις σαν υποκαταστατο γλυκου... καφες με μπολικες ζαχαρινες και γαλατακι!!! αυτο θα κανω κι εγω αν και το καθυστερω για μετα το σνακ των 16:00 μηπως γλιτωσω τον τριτο της ημερας... τελευταια το χω ριξει και στα τσαγια... με πιανει κατα καιρους και παιρνω ποικιλιες αρωματων αλλα μου περναει γρηγορα κι εχω πεταξει πολλα απ αυτα μαμουνιασμενα...
-
Εντάξει μωρέ θα είμαι καλό κορίτσι, υπόσχομαι! Υπομονή ωμμμμμ:saint2:
Επείδη και εγώ έβαζα πολλές ζαχαρίνες στον καφέ (πολύ γάλα συνεχίζω να βάζω- και στον καφέ τα ιδια γούστα έχουμε παναγια μου; :dork: ),
προτείνω να τις μειώνετε όσο μπορείτε γιατί όσο πιο άγλυκος τόσο πιο πολύ κόβει πείνα/λιγούρες, καρατσεκαρισμένο!
-
Εννοείται οτι έτσι πρέπει να το λάβετε γιατί έτσι είναι!
γλυκο-βιόλες που θα λεγε και η Ασημένα:P
πλάκα-πλάκα αυτο που λες πρέπει να ναι σωστό για τις ζαχαρίνες...απο τις 4 που βάζω έβαλα 3...είδες; σε ακούω εγώ. γι αρχή καλά είναι:p
ένα ένα τα βήματα μην είμαστε και πλεονέκτες. Χαχαχα έχουμε όντως ίδια γούστα πάνω κάτω όλες (μόνο τις αγγινάρες της sweetOctober δεν τρώω;pppp) ! κ εγώ το πρωί γάλα με καφέ πινω και κάποια απογεύματα το ίδιο. Τώρα το έκοψα για να συμμαζέψω κάπως τις τζάμπα θερμίδες.
Πρέπει να το πάρω απόφαση να πάω σουπερ...πόσο βαριεμαι ρε παιδια. Όλο λιστες κάνω και τίποτα απο αυτά δεν παίρνω.
-
Μη σκας, εγώ ξεκίνησα με 5 και τις έχω φτάσει στις 2 παρακαλώ! Ολα μια συνήθεια είναι τελικά, καλά σχεδον όλα! Θα κανώ και εγώ έναν ντεκαφ, ζήλεψα. Βρε μην κόβεις τον καφέ για τις θερμίδες, ίσα ίσα που αυξάνει τον μεταβολισμό και κόβει και την πείνα 2σε1!
Εμένα το σούπερ μάρκετ μου αρέσει αλλά κυρίως όταν δεν είμαι σε διατροφή. Να πας να πάρεις τα υγιείνα σου και μην ζουμπήξεις τα κρουασαν, θα σε βλέπω! Η μάλλον μην περάσεις καθόλου απο εκεί:punk:
-
εμενα μ αρεσει το σουπερ μαρκετ κι εντος διατροφης. την βρισκω στο τμημα "ειδων υγειινης":dork::dork:
καθως και να ψαχνω στα συστατικα στα παντα για κρυμμενες ζαχαρες και λιπαρα... κι οταν βρισκω κατι νεο που να πληρει τις προυποθεσεις μου κανω παρτυ!
Δημητρα τωρα θυμηθηκα καπου ρωτησες για τις πιτες ολικης οι δικες μου ειναι "αλεξακης" αλλα φανταζομαι θα υπαρχουν σε διαφορες μαρκες. και ειμαι τοσο κωλοφαρδη πριν μια βδομαδα παραπονεθηκα που δεν τις εβρισκα στο νησι και προχθες τις βλεπω με μια ταμπελαρα κοκκινη "νεο προιον" αχ να εβρισκα κι ενα εκατομυριο ευρωπουλα που δεν βρισκω πουθενα...:P