Εγώ πιστευω πως υπάρχει ένας ψιλογενικός κανόνας. Τα να διατηρουμε το ενδιαφέρον του άλλου....
Printable View
Εγώ πιστευω πως υπάρχει ένας ψιλογενικός κανόνας. Τα να διατηρουμε το ενδιαφέρον του άλλου....
ναι αυτό που ήθελα να πω παραπάνω ήταν οτι όταν θαρθει ο κατάλληλος για να κάνετε μια ωραία σχέση θα το καταλάβεις γιατί δν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα συνεννόησης. θα θέλετε τα ίδια πράματα κ το ένα θα φέρει το άλλο.
γιαυτό μην θυμώνεις κ αγχώνεσαι γιατί μετά μπορεί να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις όπως έκανα εγώ τότε.
ή μήπως έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να βγάζεις προς τα έξω κάτι υπερβολικό του εαυτού σου κ όχι τον εαυτό σου ακριβώς?
Εννοείται να το διατηρούμε αλλά να μας δείξει και αυτός ο χριστιανός πέντε σημάδια ότι ενδιαφέρεται.
Δεν μπορώ εγώ να μυρίσω τα νύχια μου ή να πάρω τηλέφωνο το Χορταρέα ή την Άση Μπήλιου να μου πει τι σκέφτεται.
Γιατί εγώ προσωπικά, δεν μπορώ κάθε φορά που θα προκύπτει ένα φλερτ ν'αρχίζω το στενό μαρκάρισμα. Αν ενδιαφέρεσαι φίλε μου, δείχτο και γω θα σε μαρκάρω καλύτερα και από τον Μέσι (αν και νομίζω παίζει επίθεση :P ). Το ενδιαφέρον να το κρατάς αμείωτο αλλά με την προϋπόθεση να υπάρχει αμφίδρομη σχέση. Διαφορετικά, μιλάμε για κάτι πλατωνικό. Και στα 22 μου δεν με ενδιαφέρουν τα πλατωνικά. Τα έζησα στα 15
Αυτό που λες για το υπερβολικό το έχω σκεφτεί πολλές φορές, όντας ολίγον τι loud χαρακτήρας. Απ'την άλλη όμως, επειδή και ψυχολογικά δεν είμαι σε φάση να φάω απόρριψη -γιατί τα κιλά μου σχετίζονται άμεσα με την ψυχολογία μου- προτιμώ να δείχνω αυτό που είμαι εξαρχής -όχι στο 1ο ραντεβού φυσικά :P - για να προλάβω καταστάσεις. Αν του άλλου του αρέσει αυτό που βλέπει έχει καλώς, διαφορετικά δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Κοιτάω λίγο και την πάρτη μου σ'αυτό, γιατί δεν έχω καμία όρεξη να γνωρίσω κάποιον, να το πάω λάου λάου, να κολλήσω μαζί του -γιατί δένομαι γενικότερα- και μετά μια ωραία πρωία να μου πει αντίο. Ξέρω από τώρα ότι η αντιμετώπιση θα'ναι να πέσω με τα μούτρα στο φαγητό και μεταξύ έχω περάσει πολλά για να κατεβάσω τη ζυγαριά 27 κιλά κάτω.
ρε καταρχήν μην κοιτάς τους αμπλαούμπλες που λενε λένε λένε για τις γυναίκες.
αυτοί είναι τελείως εκτός εμβέλειάς σου,είναι αρσενικές σαύρες.
έχεις δει καναν άνδρα που δν προλαβαίνει να διώχνει θηλυκά από πάνω του να γκρινιάζει για τις γυναίκες?
ή κάποιον ο οποίος όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει να χει πάλι αντιρρήσεις?(δν μιλάω για σαβουρογάμηδες αλλά για σκέτους γάμηδες)
Δεν ξέρω ρε συ, τι να σου πω. Εν τω μεταξύ, μιας και πριν από λίγο καιρό ξαναμπήκα στο παιχνίδι, δεν έχω μάθει ακόμα να τους ξεχωρίζω. Μπορεί να μου εμφανιστεί ο σούπερ ντούπερ και εγώ να τον διώξω γιατί δεν ξέρω πως να διακρίνω αν ανήκει στην κατηγορία των νορμάλ ή στις λοιπές κατηγορίες μόγγολων.
Νομίζω ότι το υπεραναλύω too much χωρίς να χρειάζεται βασικά αλλά όπως ανέφερα προηγουμένως, μια καλή γνωριμία που ίσως εξελιχθεί σε σχέση είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει για να νιώσω ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος.
καλά αν σου την πέσει κάποιος δν χρειάζεται να τον διώξεις ,θα βγεις ένα ραντεβού μαζί του κ θα κρίνεις.όσο μπάζο κ να είναι.
κ επίσης άλλο να δείχνουμε τον χαρακτήρα μας κ άλλο να τον υπερβάλουμε μέχρι ένα σημείο μην γίνεσαι ΤΜΙ(too much imformation)
φυσικά αν θες σχέση δν θα δείχνεις οτι είσαι μοιραία γυναίκα
κ αν είσαι γούτσου γούτσου μην το παίζεις σεξουλιάρα φαμ φατάλ
κ αν δν είσαι άνετη κ είσαι ζηλιάρα μην το παίζεις οπεν μαιντιντ αλλά ως εκεί
καλέ μετά που θα σε παρατήσει έρχονται τα καλύτερα τι φοβάσαι?
μετά έχει bonding με άλλες καμένες φιλενάδες.
χενιχτινγκ μεθισινγ
θα ακούς καψουροτράγουδα
θα βλέπεις ταινίες κ θα κλαις!
κ γαμώ τις φάσεις φουλ στο συναίσθημα κ οτι πρέπει για την ηλικία σου
χαχαχαχα έχουν πλάκα αυτές οι φάσεις αν υπάρχει κοριτσοπαρέα!!! Εγώ δυστυχώς κοριτσοπαρέα δεν έχω.....
α τώρα που θυμήθηκα ,πριν φύγω απτην δουλειά(κουράστικα κ σήμερα:cool rsvd:)
είχα έναν φίλο που όλο έβριζε τις γυναίκες. τις έβριζε αυτός ,άναβε η συζήτηση.
τον λέω μια μέρα στα σοβαρά τι πρόβλημα έχει κ μου αποκάλυψε οτι όταν λέει αρχίζω κ μιλάω άσχημα για τις γυναίκες ανάβει η συζήτηση κ τραβάω το ενδιαφέρον των γυναικών!
αυτό σίγουρα το συζητάνε οι άνδρες μεταξύ τους γιαυτό κ σε περάσανε κ εδώ πέρα για τρολ.
Quote:
Originally posted by Scarllet_D
χαχαχαχα έχουν πλάκα αυτές οι φάσεις αν υπάρχει κοριτσοπαρέα!!! Εγώ δυστυχώς κοριτσοπαρέα δεν έχω.....
πως κ έτσι?
τα πας καλύτερα με άνδρες?κ μαυτούς μια χαρά μπορείς να καείς!
Λοιπόν σκάρλετ μου έδωσες την τέλεια αφορμή λέγοντας ότι δεν έχεις γυναίκες φίλες.
Πρώτον, αναρωτιέμαι γιατί; Και δεύτερον, θίγω το εξής θέμα. Έχοντας μία πολύ καλή φίλη, ας πούμε κολλητή, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα μαζί της. Από τη στιγμή που εμφανίστηκε στη ζωή της η νέα της σχέση -μιλάμε για δύο βδομάδες τώρα- με έχει γράψει τελείως. Και σας ρωτώ ρε κορίτσια, αν εσείς έχετε μία πολύ καλή φίλη, όταν ερχόταν νέος γκόμενος στη ζωή σας, την κάνατε στην μπάντα γιατί είχατε βρει καινούριο παιχνιδάκι; Και όταν ο γκόμενος έφευγε, ξαφνικά θυμόσασταν ότι έχετε μια φίλη;
Εγώ όσες φορές παρουσιάστηκε στη ζωή μου κάποιος, δεν τον έβαλα ούτε μία φορά πάνω απ'τη φίλη μου. Κοιτούσα να μοιράσω το χρόνο μου ισορροπημένα.
υ.γ σας έχω μπερδέψει αλλά μιας και συζητάμε, θα ήθελα την άποψή σας και σ'αυτό
όταν σταλεγα εγώ δν μάκουγες οτι αλλάζουν πολλές κοπέλες με τις σχέσεις κ ξεχνάνε παρέες κ φιλίες
μόνη σου απάντησες.αν δν θέλουμε να ξεχάσουμε τις φίλες μας δν τις ξεχνάμε!
καλό πσκ κορίτσια!
χαχαχα στην πυρά όλες αυτές
αλλά νταξει, πέρα απ'την πλάκα, δεν ξέρω αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλά ειλικρινά εγώ έχει βγει εκτός εαυτού με το συγκεκριμένο θέμα.