Τι ύψος έχεις αν επιτρέπεται;;
όσο για το σημερρινο κι αυριανό προσπάθησε να φας λίγο απο ολα και την υπόλοιπη μέρα φάε αρκετά light για να έχεις ένα θερμιδικό Budget να ξοδέψεις!
Printable View
Τι ύψος έχεις αν επιτρέπεται;;
όσο για το σημερρινο κι αυριανό προσπάθησε να φας λίγο απο ολα και την υπόλοιπη μέρα φάε αρκετά light για να έχεις ένα θερμιδικό Budget να ξοδέψεις!
1,68.
Δυστυχως το λιγο απο ολα μου φαινεται αθλος ανυπερβλητος!
Για το υψος σου παντως μια χαρά είναι τα κιλά σου! Γιατι δεν προσπαθείς να αυξησεις λίγο την άσκηση;
Και ναι το ξέρω πως είναι άθλος αλλά προσπαθησε τουλαχιστον! Αν δεν τα καταφέρεις δεν χάθηκε κι ο κόσμος :)
περυσι ειχα αυξησει την ασκηση (η κοιλιτσα βεβαια δεν ελεγε να πεσει) αλλα φετος λογω χρονου δεν προλαβαινω ουτε να κοιμηθω...
ωχ αρχισε η κατρακυλα...
Ποια κατρακύλα καλέ;;;;
η διατροφικη κατρακυλα
Σάρα έχεις σκεφτεί ποτέ πως ίσως ο οργανισμός σου να θεωρεί ότι τα τωρινά κιλά σου είναι τα "ιδανικά" για αυτόν???εκ πείρας θα σου πω ,πως πριν πολλά χρόνια είχα φτάσει με σκληρή δίατα από τα 95 στα 60 σε μικρό χρονικό διάστημα ,ότι και αν είχα κάνει από εκεί κ πέρα καθώς με θεωρούσα ακόμα χοντρή δεν κατάφερα να πέσω ούτε γραμμάριο παρά κάτω!ίσως επειδή ακριβώς είναι θέμα ματαιοδοξίας η επιπλέον απώλεια κιλών για αυτό να μην τα καταφέρνεις
Μπορει να ειναι τα ιδανικα κιλα για τον οργανισμο μου, αλλα δεν ειναι για τα προτυπα μου. Με IBM 23,7 λες οτι εχω περιθοριο να χασω μερικα κιλα ακομη + ειμαι ακομη στο xl σε πολλα ρουχα και μαλιστα δε μου στεκει και καλα. Προχθες ειχα παει για ψωνια κι ετυχε να δοκιμασω το ιδιο φορεμα με μια αλλη κοπελα και βρεθηκαμε διπλα διπλα στον καθρεπτη. Αυτης 1 νουμερο μικροτερο απο αυτο που φορουσα εγω και να πεφτει χυτο πανω της, ενω εγω να φοραω το μεγαλυτερο νουμερο και να φαινεται απο μεσα το σουτιεν που με εσφιγγε και η κοιλιτσα να κολλαει πανω στο υφασμα,
Οποτε οχι, δεν μπορω να δεχτω οτι τα 65 ειναι τα ιδανικα κιλα για μενα
Για άλλη μια φορά εδώ. Πάνω από το λάπτοπ να αναλογίζομαι τη ζωή που γλυστρά μέσα από τα δάχτυλά μου. Έχοντας πάρει την ανηφόρα (της ζυγαριάς). Έχοντας μια ερωτική απογοήτευση πίσω μου (ή μάλλον μέσα μου)-όχι δεν τη χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία, είναι όμως η γενικότερη διάθεση εγκατάλειψης και αυτολύπησης που νιώθω για τον εαυτό μου.
Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου; Μπορώ; Οκ, το ξέρω ότι το να χάσω κιλά δεν είναι πανάκεια αλλά είναι μία αρχή για να αποκτήσω μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό μου, καθώς τα μεγαλύτερα κόμπλεξ μου οφείλονται στα περιττά κιλά που κουβαλάω ανέκαθεν.
Πρόσφατα, ο Τασος, αν δεν κανω λαθος, αναφερθηκε στον εαυτο του με τον ορο ελαττωματικο ατομο και οφειλω να ομολογησω οτι το σκεφτομαι χρονια για τον εαυτο μου αυτο. Και για να προλαβω τις αντιδρασεις, το ελαττωμα το εντοπιζω καθαρα στο διατροφικο κομματι. Δεν ειμαι απο τα ατομα που χορταινουν με μικρες ποσοτητες, ουτε απο τα ατομα που οταν στενοχωριουνται τους κοβεται η ορεξη και σιγουρα δεν ανηκω στην κατηγορια των ατομων που τρωνε του σκασμου και δεν παιρνουν δραμι!!!
Λοιπον, τι κανουμε τωρα, Σαρα; Πώς αντιμετωπίζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό;
Τρίτη μέρα δίαιατας, διατροφής (όπως θέλετε πέστε το) και αντί να νίώθω χαρά που ξεκίνησα καλά, αντί να ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία (πώς τα λέω η άτιμη!), νιώθω πιο τεράστια από ποτέ.
Γιατί; Είναι που μπαίνω στη διαδικασία του να παραδεχτώ τα έξτρα κιλά που έχω, και γι αυτό επιτέλους ξεκίνησα και δίαιτα; Είναι ένα τριπάκι που πέφτουν όλοι όσοι ξεκινάνε μια νέα προσπάθεια; Είναι κάτι άλλο; Νιώθει κανείς το ίδιο; Ή είμαι μόνο εγώ η παράταιρη;
μηπως υπερβαλεις? Ειμαι τα διπλασια κιλα σου, ΕΙΜΑΙ πιο τεραστια απο ποτε, κι ομως δε νιωθω ετσι. Οχι οτι αυτο που νιωθω εγω ειναι σωστο κι αυτο που νιωθεις εσυ ειναι λαθος. Λεω απλα μηπως υπερβαλεις...
Προφανώς και είναι υπερβολικό αυτό που νιώθω, αλλά το νιώθω. Αυτό είναι το προβλημα!
Πρέπει να βρεις εναν τροπο να συμφιλιωθεις με το κεφαλάκι σου, και να προσεξεις μην πας στο άλλο άκρο!
Αν αλλο ακρο εννοεις την ανορεξια, αυτο δεν παιζει.
Θα μου πεις ποτε μη λες ποτε, αλλα αφου υστερα απο τοοοσες διαιτες και 2 φορες πετυχημενες (δηλαδη απωλεια 20 κιλων και διατηρηση τους για μικρο εστω χρονικο διαστημα) δεν παρουσιασα τετοιες τασεις, θεωρω οτι δυσκολα θα αποκτησω τωρα και μαλιστα σε αυτη την ηλικια.
τωρα, οσον αφορα τη συμφιλιωση ειναι μια μεγαλη κουβεντα και δυσκολος ο δρομος