Και θα τα καταφέρεις :D Βαλε τικεράκι, ξεκίνα να μετράς θερμίδες και να καταγράφεις τι τρως κι όλα θα πάνε τέεεεελεια!
Printable View
Και θα τα καταφέρεις :D Βαλε τικεράκι, ξεκίνα να μετράς θερμίδες και να καταγράφεις τι τρως κι όλα θα πάνε τέεεεελεια!
ο πκ δε μετραει θερμιδες, μετραει ποντους αν θυμαμαι καλα
Α ναι αυτό το WW νομίζω. Ε ας μετρήσει πόντους λοιπόν, ό,τι βολεύει τον καθένα ^_^
Ναι, πόντους μετράω, οι οποίοι βέβαια βγαίνουν βάσει των θερμίδων και των λιπαρών μιας τροφής, στο πρόγραμμα που κάνω εγώ.
Σήμερα πάντως, πήγα πολύ καλά και αύριο πιστεύω ακόμη καλύτερα. έγινε η αρχή, σκοπός είναι να υπάρχει και η συνέχεια!
Εσείς πώς πάτε;
xaxax τι θα πει το συμβολο?
Εγω καλα pk εγινε η πιο δυσκολη αρχη, αρα θα υπαρξει και συνεχεια. Αυτη τη φορα φαινονται ολα φυσικα και δεδομενα. Περιεργο συναισθημα.
Μπράβο sweetOctober! Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!
Μου φαίνεται ότι αυτή η χρονική περίοδος είναι ορόσημο και ξεκίνημα για πολλούς!
Τι εννοείς λέγοντας "σύμβολο";
Αν εννοείς το WW = Weight Watchers.
α οχι, δεν εχει ομως σημασια, σβηνω και το οφτοπικ συγνωμη
Αυτη την αίσθηση του "φυσικου και δεδομένου" όλως παραδοξως την εχω κι εγώ. Ακομα κι η παρασπονδια δεν με εριξε ως συνηθως. Μπράβο μας παιδιά :)
Εβδομαδιαία απώλεια 400 γρ.
Από τα 107,6 κατέβηκα στα 107,2 κιλά.
Συνεχίζουμε πιο σωστά αυτήν την εβδομάδα...
Εγινε η αρχή :D Keep going!!!
Ναι, αυτό είναι το πιο σημαντικό! Εσύ πώς πας;
Εγω ειμαι στα 116,7 εδώ και 3 μέρες αχαχαχα
Επισης χθες μαλακιστηκα λιγάκι με την βότκα, και ανεβηκαν πολυ οι θερμιδες μου, αλλά χαιρομαι γιατι περιμενα κατακρατηση υγρων σημερα κι ομως δεν εχω! Οποτε πάω καλά νομιζω :) Την Δευτερα εχω το εβδομαδιαιο κι έχω ήδη χάσει 1 κιλό, οποτε ελπίζω να φτάσω το -1200 τουλαχιστον :)
Έχεις απώλεια και αυτό μετράει!
Ναιιιιι ^_^