-
φλυαρείς κ δν έχω καταλάβει εσύ τι έχεις κάνει. έχασες κανα γραμμάριο ποτέ κάποια στιγμή?
-
Κάποια στιγμή στο παρελθόν ναι,
για τώρα δεν ξέρω, την Δευτερα θα ζυγιστώ,
αλλά από τα ρούχα μου, κρίνω πως ναι.:kiss:
-
ησυχία.....
ok, το κατάλαβα...
πήγαμε όλη παραλία....
-
εδω εγω αρχηγέ
προσπαθούσα να μπω το πρωι αλλα δεν με εβαζε,
κι ειχα ωραια νεα
ζυγιστηκα χθες και με εδειξε 80,8 μειον ενα κιλο δηλαδή, το παντελόνι που περιμενει τη σειρα του να το φορεσω, εκλεισε χθες το φερμουαρ αλλα σημερα το πρωι φοβηθηκα να το φορεσω στη δουλεια μηπως και δνε μου εκλεινε κι ετσι τι αφησα και σημερα. ε ρε τι τραβαμε
αλλαξα και το τικερακι αλλα νομιζω δεν "βγαινει" ωραιο.δεν πειραζει, που εινια αραγε οι υπόλοιπες?
-
-
katerina71 μπορείς να βάλεις και κόμμα στα κιλά δλδ 80.8 τώρα φαίνεται σαν να είσαι 808 κιλά και έχεις να χάσεις ακόμα 743 κιλά :P
επίσης, υγρά θα είναι το κιλό που έχασες μη χαίρεσαι δεν έγινε και τίποτα :P
εδώ καλά συνεχίζουμε, ελπίζω και το 3ήμερο να συνεχιστεί έτσι..
-
( σε ευχαριστώ αλλα νομιζω αρνειται να βαλει κομμα για να δουμε)
ωστε συνεχίζεις πουλάκι μου ε?:o
με -500, χμχμχμ...
θα σου προτεινα να παρεις μια ανασα,
ενα διαλειμμα βρε αδερφε απο τη διαιτα για το
τριημερακι κια απο Τριτη παμε πάλι,
ετσι κοπέλα μου? μπραβο ψυχή μου:bouncy:
-
Επειδή ίσως να μην μπορέσω να ξαναμπώ ως την Τριτη, κι επειδη ειμαι η κακιά της παρέας, αποφάσισα να σας κανω ένα δωράκι. :blush:
Την διαιτά μου. Είναι ιδανική τόσο για εργαζομενες όσο και για νοικοκυρούλες.
αλλά προσέξτε καλά κακομοίρες μου
μην την ακολουθησετε πριν της 30/6,
είναι μια διαιτα που έχει αποτελεσματα μετα τις 30/6 (χιχιχιχι…) πιο πριν θα σας παχυνει. :dork:
8.00 Πρωινό
11.00 Δεκατιανό
14.00 Μεσημεριανό
17.00 Απογευματινό
19.30 Δείπνο
22.00 Βραδινό σνακ
Πρωινό (στις 8.00)
1) 5 αποξηραμένα βερίκοκα, 1 χούφτα ανάλατα (ξεφλουδισμένα, λευκά) αμύγδαλα, που θα τα προσθέσετε μέσα σε ένα γιαούρτι με 2% λιπαρά
2) 1 φλιτζάνι γάλα με χαμηλά λιπαρά, 3 κουταλιές βρόμης και 6 μέτριες φράουλες
3) 2 φρυγανιές ολικής άλεσης, 1 κουταλάκι μαργαρίνη και 1 αχλάδι ή ροδάκινο
4) 1 ομελέτα (σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι) με 2 αυγά, 1 φέτα τυρί του τοστ με χαμηλά λιπαρά και
4 μέτρια λευκά μανιτάρια (κομμένα σε μικρά κομμάτια)
5) Το χυμό από 2 πορτοκάλια, 2 φρυγανιές ολικής άλεσης και 25 γρ. τυρί τύπου cottage
6) 1 φλιτζάνι γάλα με χαμηλά λιπαρά και 50 γρ. δημητριακά ολικής άλεσης ή 40 γρ. μούσλι
7) 1 φέτα ψωμί του τοστ με 1 φέτα τυρί του τοστ ή 1 λεπτή φέτα μοτσαρέλα (25 γρ.) και 1 φέτα γαλοπούλα
Δεκατιανό (στις 11.00)
1) 2 ρυζ/φρέτες, τις οποίες μπορούμε να τις αλείψουμε με 1 κουταλάκι φυτική μαργαρίνη
2) 1 φρούτο εποχής και 30 γρ. κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά
3) 5 καρύδια ή 8 αμύγδαλα ή 8 φουντούκια ή 8 φιστίκια Αιγίνης
4) 1 μπάρα δημητριακών
5) 1 γιαούρτι (2% λιπαρά) με 6 μέτριες φράουλες ή 10 σταφίδες ή 10 cranberries (κόκκινα μύρτιλλα)
6) 1 μήλο ή 1 αχλάδι, ψημένο στο φούρνο με 1 κουταλάκι μαύρη ζάχαρη ή μέλι και κανέλα
7) 2 μεγάλα κράκερ με 25 γρ. τυρί τύπου cottage
Γεύμα (στις 2.00)
1) 1 χωρ/κη σαλάτα με ντομάτα, αγγούρι, 10 ελιές και 30 γρ. τυρί φέτα με χαμηλά λιπαρά
2) 120 γρ. ψητό ή βραστό στήθος κοτόπουλου, 1 μεγάλη πράσινη σαλάτα (π.χ. μαρούλι, λάχανο-καρότο, χόρτα) και 1/2 κούπα ρύζι
3) 1 ομελέτα με 2 αυγά και διάφορα λαχανικά (κρεμμύδι, πιπεριές, κολοκυθάκια, μανιτάρια), ψημένη σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι, και 2φρυγ.ολικήςάλεσης ή 1φέταψωμί
4) 1 μικρή μερίδα μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας και 1 κουταλιά τριμμένο κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά και 1 πράσινη σαλάτα
5) 1 ψωμάκι για σάντουιτς (κατά προτίμηση ολικής άλεσης), μέσα θα βάλετε 1 κουταλάκι ελαιόλαδο, 1/2 ντομάτα κομμένη, 1 φ. γαλοπούλα και 1 φ. τυρί με χαμηλά λιπαρά
6) 1 χάμπουργκερ μέτριου μεγέθους (χωρίς τυρί και σος, αλλά με μπιφτέκι, λαχανικά, π.χ. ντομάτα, κρεμμύδι, και 1 κουταλάκι κέτσαπ ή μουστρδ) και 1 σαλάτα
7) 1 τοστ (με 1 φ. τυρί με χ. λιπαρά και 1 φ. γαλοπούλα), 1 βραστό αυγό και 1 μεγ.σαλάτα (π.χ. μαρούλι, λάχανο-καρότο, χόρτα)
Απογευματινό (στις 5.00)
1) 3 κομματάκια σοκολάτα
2) 1 μπάρα δημητριακών
3) 2 μπισκότα χωρίς ζάχαρη
4) 1 μέτριο φρούτο
5) 1 λεπτή φέτα σπιτικό κέικ
6) 1 μικρό μπολ κρέμα αραβοσίτου βανίλια
7) 1 ροδάκινο κομπόστα
Δείπνο (στις 7.30)
1) 1 σαλάτα του Καίσαρα, με τη μισή όμως ποσότητα σος και παρμεζάνας από αυτήν που συνήθως περιέχει
2) 1 μέτρια μερίδα μακαρόνια με κιμά και 1 μικρή πράσινη σαλάτα
3) 1 μέτρια μερίδα ριζότο με λαχανικά
4) 2 μελιτζάνες ιμάμ (με κρεμμύδια και ντομάτα) και 30 γρ. τυρί φέτα (όσο 1 σπιρτόκουτο)
5) 120 γρ. ψητό ψαρονέφρι και
1 αγγουροντομάτα ή 1 μεγάλη πράσινη σαλάτα (π.χ. μαρούλι, λάχανο-καρότο, χόρτα) ή 1 μερίδα ψητά ή βραστά λαχανικά.
6) 1 ψητό φιλέτο σολομού (150 γρ.) και 1 αγγουροντομάτα ή 1 μεγάλη πράσινη σαλάτα (π.χ. μαρούλι, λάχανο-καρότο, χόρτα) ή 1 μερίδα ψητά ή βραστά λαχανικά
7) 2 κομμάτια πίτσα Μαργαρίτα (κατά προτίμηση σπιτική) και 1 μεγάλη πράσινη σαλάτα (π.χ. μαρούλι, λάχ/καρ, χόρτα)
Βραδινό σνακ (στις 10.00)
1) 1 μικρή μπανάνα και 3 ολόκληρα καρύδια
2) 1 μπάρα δημητριακών
3) 2 φρυγανιές ολικής άλεσης και 1 κουταλιά τυρί τύπου cottage
4) 1 φλιτζάνι γάλα με χαμηλά λιπαρά
5) 1 γιαούρτι (2% λιπαρά)
6) 1 μέτριο φρούτο
7) 1 φέτα ψωμί του τοστ με 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά
-
72,5.Η ζυγαριά μου είναι παλιά αναλογική αλλά πάντως δείχνει κάτω από 73 πρωί -βράδυ.Είχα δύσκολη μέρα και δεν έχω καθόλου κέφια.Μακάρι να έχει καλό καιρό το 3μερο!!
-
Αρχηγέ eve, θέλω να διαμαρτυρηθώ.
Εγώ δεν άρχισα στις 02 του μηνός αλλά στις 04!
Προτείνω παράταση 2 ημερών για την πάρτη μου.:dork:
-
Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Ενημέρωση:
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 3/6 και λήγει στις 30/6 για να είναι ολοκληρωμένες 4 εβδομάδες.
1 Ιουλίου Τρίτη, ζυγιζόμαστε, υπολογίζουμε απώλειες και βγάζουμε νικητρια!!! :D
-
καλησπέρα κορίτσιαααα!!!
έχω πάρα πολλά τρεξίματα αυτόν τον καιρό αλλά τον διαγωνισμό δεν τον ξεχνάω!!! Σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 88,100... και ο αγώνας συνεχίζετε!!!!
-
ατιμο τριημέρο..........:regan:
-
λοιπον girls γεια σας. περιμενα μετα απο τρεις μέρες να εχω χάσει πολλά επεισόδια αλλά τελικά βλέπω όλες καλά περάσατε το σκ που χρόνος για φόρουμ.κ λογικό. εγώ πήγα στα εξωτερικά σε ένα μπατσελορ κ εκτός του οτι είχα να πάω τουαλέτα 2 μέρες, η διατροφή μου είχε ως εξής
χημική δίαιτα τριών ημερών που εφάρμοσα:
πρωινό: 1 σαντουιτσ κ λίγα φρούτα
δεκατιανό τίποτα
μεσημεριανό:3 ποτήρια κρασί κ μεζεκλίκια(σε περιορισμένο βαθμό όμως)
σνακ: απεριοριστη κατανάλωση αλκοόλ, μισό πακέτο τσιγάρα
βράδυ:5-6 δόσεις αλκοολ,το υπόλοιπο πακέτο τσιγάρα κ μεζεκλίκια
-
ξεχασα να πω οτι για καλύτερα αποτελέσματα το αλκοόλ πρέπει να καταναλώνεται μονορούφη κ άσπρο πάτο ωστε να απορροφηθούν από τον οργανισμό όλες οι θρεπτικές ουσίες. για επιπλέον καύσεις τσουγκρίζουμε τα ποτήρια ανα τρία δευτερόλεπτα.