Μαρία..τόσο καιρό εσύ βοηθούσες..Τώρα ήρθε η ώρα να σε βοηθήσουν εκείνοι :).Εγώ πάντως θα συνεχίζω ναα σε διαβάζω. Ακόμα κι αν δν σε αντέχεις.
Printable View
Μαρία..τόσο καιρό εσύ βοηθούσες..Τώρα ήρθε η ώρα να σε βοηθήσουν εκείνοι :).Εγώ πάντως θα συνεχίζω ναα σε διαβάζω. Ακόμα κι αν δν σε αντέχεις.
Κοριτσια μου η ψυχολογια ειναι το παν.
Τελος παντων, με αυτα κ με εκεινα ξαναπηρα την αποφαση να αρχισω την διατροφη αλλα δεν εκατσε.
τα γλυκα και οι πειρασμοι δεν με αφηναν ησυχη μεχρι το τελος το γιορτων και δεν μπορουσα να αντισταθω σε τπτ.
Επισης μετακομισα και δν εχω βρει ακομα χρονο να συντονιστω.
Δευτερα, ομως, δυναμικα!! Τελος!
Μου ειπε και μια φιλη οτι πρεπει να αρχισω διατροφη...Φανταστειτε πως δεν εχει δει διαφορα πανω μ σε αυτα τα κιλα π εχω χασει γτ χανω ελαχιστο λιπος!
Οπως και να εχει εγω αυτη τη φορα θελω ν το κανω για μενα. Για κανεναν αλλον.
Οποτε ας γραψουμε τους στοχους κ τα κινητρα μας αλλη μια φορα κι ας βοηθησουμε η μια την αλλη να ξαναρχισουμε τη προσπαθεια!!!
Συγγνωμη που απαντησα τοσο αργα αλλα αυτες τις μερες ημουν λιγο down..
πραγματικα ελπιζω να βρεις ξανα αυτη τη δυναμη και να αρχισεις ξανα. Πιστεψε με θα τα καταφερεις :)
Σε ευχαριστω πολυ angel!!!!! Σημερα εχω φαει απλά τα παντα! Ειπα να φαω ελευθερα, χωρις τυψεις ο,τι μα ο,τι θελω!
Δευτερα ξεκιναω σοβαρη δουλεια και δεν θελω να εχω απωθημενα χαχαχαχαχα. Αυτη η φορα θελω να ειναι και η τελευταια μου μαχη με το βαρος. Το αν θα τα καταφερω θα φανει.... Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο συνεπης μπορω!
δεν εισαι η μονη.τριτη μερα σημερα με βουλιμικα επεισοδια και συνεχιζουμε ακααθεκτοι.χαχαχα
1 εβδομαδα χωρις υπερφαγικα επεισόδια και χωρις λυσσα να φαω τα παντα!! Μετα απο καιρο ειμαι κ παλι αισιοδοξη!!!
Μπράβο σου afratoulini!συνέχισε την προσπάθεια σου και μη σκεφτείς λεπτό να τα παρατήσεις...από που άντλησες τη δύναμη? :)
Ευχαριστω πολυ Angel!!!! Θελω αυτη τη φορα να φτάσω στον στόχο μου γιατι ειμαι πιο κοντα απο ποτε. Απο το δημοτικο μεχρι προσφατως ετρωγα πολυ και πολλες σαβουρες. Κλεινω τα 27 σε λιγες μερες και μια ζωη παραπονιεμαι για την εικόνα μου χωρίς να προσπαθω να κανω κατι ουσιαστικο για αυτην και εννοειται και για το καλο του οργανισμού μου.
Οπότε πλεον καθε φορα που σκέφτομαι γλυκά κ καρμποναρες μπλοκαρω τη σκεψη με μια αλλη: "εχω φαει απειρα γλυκα κ junk food στη ζωη μου. Τί ακριβώς θα καταλαβω αν φαω κι άλλα;"
Τιποτα δεν θα καταλάβω. Ειμαι στην 8η μερα διατροφής κ ειμαι επιτελους χαρούμενη σε αυτο το κομματι!! Και αυτο το συναισθημα δεν μου το προσφέρει καμια lacta. :D
Ξέρεις κάτι...διαβάζοντας αυτό που έγραψες κατάλαβα πόσο λαθοσ το αντιμετώπιζα όλο αυτό τον καιρό. Ποτέ δν είχα σκεφτεί αυτό το ερώτημα εκείνη τη στιγμή που με έπιανε..σε ευχαριστώ γτ σήμερα είσαι ένα απ τουσ λόγους που δεν συνέχισα κ σήμερα τα βουλημικα επεισοδια.
Καλή συνέχεια λοιπόν!!όλα στο μυαλό μας είναι..
Γράφε μασ πως τα πας :)
Χαιρομαι πολυυυ..! Καλη μας συνεχεια!!!!
Καλησπερα, αφρατουλινι μπορω να πω με σιγουρια οτι σε καταλαβαινω και ειμαι σε παρομοια φαση με τη διατροφη.. εδω και ενα μηνα περιπου με παρακολουθει διατροφολογος, εχω φτασει στο μαξ των κιλων που εχω υπαρξει στη ζωη μου να τονισω και δεν χρειαζεται να πω στο μπλογκ το ποσο ασχημο αντικτυπο εχει στην καθημερινοτητα για ενα ατομο με διατροφικες διαταραχες αυτο..
να πω οτι μεσα σε αυτον τον μηνα εχασα περιπου 2 κιλα λιπους καμια αισθητη διαφορα δηλαδη δεν ειναι εμφανης σε μενα, αλλα σε ενα τοσο ταλαιπωρημενο σωμα οσο τα δικα μας κατι τετοιο ειναι παραπανω απο κατορθωμα.. εχω νιωσει πολλες φορες απογοητευση, σχεδον καθε μερα, που βλεπω ατομα να πηγαινουν σαν εμενα και να χανουν 4 κ 5 το μηνα ετσι απλα, αλλα καθε ανθρωπος και το καθε σωμα ειναι διαφορετικο..
να μαθουμε να αγαπαμε καθε μικρο σκαλοπατακι που ανεβαινουμε, ακομα και μισο κιλο το μηνα να χασεις ναι ειναι κατι.. και επισης αυτο που εχω αρχισει και καταλαβαινω ειναι οτι δεν γινεται απτη μια μερα στην αλλη να ξυπνησουμε αλλος ανθρωπος..
οσες φορες εχω πει τελος απο αυριο, ποτε δεν ητανε τελος.. θα σου ερθει να φας παραπανω, θα φας παραπανω θα τα διαλυσεις ολα.. εχω βρεθει εκει μεσα στο διαστημα αυτο κιεγω.. το θεμα ειναι εκει να πεις στοπ το εκανα μια φορα αλλα θα συνεχισω να προσπαθω απο εκει που εμεινα.. οχι απτην αρχη.. οχι επειδη τα διελυσα ολα μια φορα δεν αξιζει να προσπαθω.. και μια και δυο μερες και οσο σε παρει.. σηκω και συνεχισε απο εκει που ησουν..
εισαι στο σωστο δρομο, εισαι στο πρωτο σκαλοπατακι θυμησου.. καθε φορα θα βλεπεις οτι σου ειναι ολο και πιο ευκολο να το κανεις αυτο.. θα εισαι πιο δυνατη να το ξεπερνας αρχικα... και μετα θα βρεις τη δυναμη να του αντισταθεις εκ των προτερων.. μεχρι που θα περνανε εβδομαδες και θα λες.. εχω τοσο καιρο... ετσι πιστευω εγω, ειδικος δεν ειμαι, αλλα αυτο βλεπω στον εαυτο μου.. μην περιμενεις αποτελεσματα αν δεν μαθεις να αγαπας την προοδο.... ακομα ασχημο αλλα καλυτερο απο πριν να λες.. και προχωραμε..
Έχετε δίκιο κορίτσια!! Απλά με παίρνει κι εμένα απο κάτω ώρες ωρες...Ειμαι και λίγο αχαριστη.... :(
Κορίτσια βοηθήστε με..Έχω πιάσει πάτο. Και δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτό. Σκέφτομαι τρελά πράγματα.Ακόμα και να βάλω ένα τελοσ στη ζωή μου.νιώθω πως αν συνεχίσω μ'αυτόν τον τρόπο ζωής ότι δεν έχει κανενα νοημα για μένα.Είναι σαν να μη υπάρχω. Σαν να μη ζω.. σαν να είμαι ζωντανή νεκρή.δεν θέλω αυτή τη ζωή. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές..αλλά. πάντα ξαναβρικομαι στη θέση απ την οποία ξεκίνησα. Η και χειρότερα..πείτε μου σας παρακαλώ. Τι να κάνω;
WARNING.. ακολουθει μεγαλο ποστ..
Δεν αξιζει να σκεφτεσαι ετσι.. Το χω περασει και γω και ολες νομιζω αυτο το σταδιο και ειλικρινα δεν αξιζει!! Ειναι μια ιδεα μονο, ενα δημιουργημα του μυαλου, της φαντασιας μας, αν μπορουσες να βγεις απτο σωμα σου και να το κοιτουσες απο εξω θα συνειδητοποιουσες ποσο μικρο ειναι μπροστα σε ολο τον κοσμο και τη ζωη που εχουμε μπροστα μας.. Η ζωη ειναι στιγμες τις οποιες εμεις χανουμε.. Και γιατι?? Για εκεινο το εχω παχυνει που μοιαζει τοσο χαζο μα ποναει τοσο πολυ σε εμας...
Να σας πω εγω κατι εδω και βαζω και εμενα μεσα.. Ειναι ΛΑΘΟΣ να πιστευουμε οτι θα ηρεμησουμε αμα χασουμε τα κιλα που παιρνουμε.. ειναι ισως το μεγαλυτερο λαθος.. ο πυρηνας του φαυλου κυκλου στον οποιο πεφτουμε ξανα και ξανα.. Αυτην την ιδεα πρεπει να αλλαξουμε, το οτι ειμαστε αρρωστες το ξερουμε ολες, το οτι ειναι ασχημο αυτο και ψυχοφθορο επισης.. γιατι δεν το ξεπερναμε λοιπον?? Γιατι δεν νιωθουμε καλα με τον εαυτο μας ως εχει, γιατι εχουμε συνηθισει να τον τιμωρουμε, να τον θεωρουμε ασχημο και αναξιο.. φοβομαστε τα σχολια των γυρω μας αλλα αδυνατουμε να συνειδητοποιησουμε οτι ο φοβος ξεκιναει απο εμας, αμα βλεπαμε ομορφια στον εαυτο μας δεν θα φοβομασταν κανεναν.. και θα πω και το εξης ακομα το οποιο πιστευω ενδομυχα.. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΙ.. ολοι εχουμε κατι καλο επανω μας και εξωτερικα και εσωτερικα.. κοιταμε μα δεν βλεπουμε.. αντι λοιπον να επικεντρωνομαστε στα ασχημα γιατι να μην κοιταξουμε τα καλα???? τι σας αρεσει να κανετε?? να ζωγραφιζετε? να χορευετε?? οτι κιαν ειναι αυτο καντε το.. γεμιστε τη ζωη σας με πραγματα που σας κανουνε να νιωθετε ομορφα με πραγματα που πιστευετε πως κανετε καλα.. αντι να κοιτατε τον καθρευτη και να λετε ειμαι χοντρη, δειτε και πειτε εχω πολυ ωραια ματια..
Θελοντας και μη, μονο αμα αρχισουμε να αγαπαμε τον εαυτο μας σε καθε του μορφη μονο τοτε θα αρχισει να αλλαζει για εμας.. Και θελει δουλεια και υπομονη, θα πεσεις χιλιες φορες αλλα θα υπαρξει και η μια που θα ειναι η τελευταια αμα εχεις πιστη στον εαυτο σου.. Πραγματικα ειναι τοσα ωραια πραγματα γυρω μας, ειναι αμαρτια να θελουμε να δωσουμε τελος στη ζωη μας... και στην τελικη, οι πιο πετυχημενοι ανθρωποι ανεκαθεν ηταν εκεινοι που εχουν φαει τις δυσκολιες με το κουταλι, δειτε το ετσι,ολα για καποιον λογο γινονται.. ας κανουμε την αδυναμια μας δυναμη μας!! ολες μπορουμε!!!!
Σε ευχαριστώ Ali.