Μονη μου επιβιωνω.παιρνω το επιδομα και βοηθαω και τους δικους μου.δεν τους ζηταω ουτε ευρω.
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Μονη μου επιβιωνω.παιρνω το επιδομα και βοηθαω και τους δικους μου.δεν τους ζηταω ουτε ευρω.
Τότε που είναι το πρόβλημα γτ δεν είσαι καλά δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις κ να κανεισ ότι θέλεις where is the problem
Οι γιατροι μου λενε οτι δεν ειναι ειμαι καλα και μου δινουν φαρμακα.πολλα
Καλά κι εμένα μου λένε ότι είμαι χοντρός εγώ τι λέω έχει σημασία να σου πω ιστορία ο παππούς μου δούλευε από τα δεκαπέντε μέχρι τα εξήντα κι έζησε μέχρι τα ογδόντα έπινε αλκοόλ κι ήταν πολύ δυνατός είχε τότε γιατρούς να του πουν τίποτα όχι μόνος του αποφασιζε κι ενεργούσε δηλαδή αυτοί πως ζήσανε εγώ πρωσοπικα τον θυμάμαι πάντα ως παράδειγμα ότι οι ανθρώπινες δυνάμεις είναι τεράστιες άμα τον έβλεπες θα καταλαβαίνεσ
Αρα μου λες να μην ακουω τι λεει η γιατρος?
Σου λέω ότι στη ζωή μου συνάντησα απίστευτους ανθρώπους που δούλευαν κι είχαν περάσει από το γιατρό οπωσ κι εγώ να σου εξηγήσω τι γίνεται στην αγορά εδώ πάνω συνταξιούχοι δουλεύουν ανάπηροι δουλεύουν άτομα με ουσίες δουλεύουν εγώ δουλεύω μπορείς να κανεισ ότι γουστάρεις μπορείς να σπουδασεισ ότι θέλεις ο γιατρός είναι ένας άνθρωπος που τα λέει βάσει προτωκολλου το τι γίνεται είναι άλλο θέμα στα λέει τα σκέφτεσαι τα ζυγίζεις κι αποφασιζεισ ότι θέλεις μην ψαρωνεισ κάνε ότι γουστάρεις στη ζωή σου αυτό σου λέω
Ναι έτσι είμαι για αυτό έχω διάγνωση κ γι αυτό καλά κανεισ κ το βλέπεις έτσι είμαι δεν μπορώ να μιλήσω φυσιολογικά
boo ακου τη γιατρο σου ο ελις μιλαει φιλοσοφικα εδω τα πραγματα ειναι πρακτικα....... πρεπει να γλιτωσεις μια ακομα νοσηλεια, ακουλουθα το γιατρο σου ειναι η μονη λυση....
στο ειπε για να σε τρομοκρατησει το εχω ξαναδει το εργο..
Κι εγω ετσι νομιζω αλλα δεν λεω αλλα
Καλησπέρα μπου, πώς εισαι σήμερα?
Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού νομίζω δεν έχεις να φοβάσαι για νοσηλείες. Δεν του είπες για την θολούρα κτλ; Φαντάζομαι απ τα φάρμακα θα είναι. Με τις ιδέες παρακολούθησης κτλ πώς πας;
Αν δε θες να ξαναπάς στην ψυχολόγο για ένα διάστημα οκ, άστο και βλέπεις. Τώρα προέχει να σταθεροποιηθείς με τα φάρμακα. Είμαι σίγουρη πως μόλις γίνει αυτό θα δεις τα πράγματα πιο καθαρά και θα αλλάξεις γνώμη γιατί μέχρι τώρα έλεγες πως σε βοηθούσε η ψυχολόγος.
καλησπερα elisabet
τα ιδια και σημερα.εχω θολωμενο μυαλο.και οτι νυσταζω πολυ ολη μερα.μου ειπε να την κραταω ενημερη.εστειλα και στη ψυχολογο ενα ξεγυρισμενο μηνυμα οτι ειναι ο διαβολος και με παακολουθει και οτι αλλο σας εχω πει.και μου ειπε οτι δουλευει για το αντικειμενικα καλο μου και οταν θελω να επικοινωνησω μαζι της
γιατι να θελει η γιατρος να με τρομοκρατησει με ενδεχομενη νοσηλεια/?
εφυγα απο το σπιτι για κανα 2ωρο.πνιγομουν με τους δικους μου
για να σε πεισει να παρεις τα φαρμακα και εσυ συγκρατησου λιγο αντι να πατας πανω στα φαρμακα