Originally Posted by
Natalia_sups
Κακως πολυ κακως τον δεχτηκε πισω κασσανδρα. Οχι επειδη εβαλε το πουλακι του αλλού, αλλα κυριως και πανω απο ολα επειδη την υποτιμουσε και γυρισε επειδη τον εστειλε η γκομενα, παλι περιπτωση συζυγου-καβατζας ειναι και αυτη. Το ειπες μονη σου, ελεγε και στα παιδια του ποσο τρελλη και χαζη και γυναικουλα-νοικοκυρουλα δεν ξερω τι ειναι η μαμα τους...και με τη συγχωρεση στο υπογραφω, δεν απεκτησε ξαφνικα εκτιμηση για το προσωπο της...ισα ισα επειδη δεν υπηρξε καμια συνεπεια για εκεινον επεσε και αλλο στα ματια του η φιλη σου...νομιζεις δεν εχει σκεφτει/καταλαβει/νιωσει οτι τον συγχωρεσε απο δικη της ανασφαλεια η "νοικοκυρουλα"; Δεν θελω να σε στενοχωρησω για τη φιλη σου αλλα θα σου πω τι καταλαβε τωρα αυτος: "δεν υπαρχει προβλημα αμα απαταω τη γυναικα μου, μπορω που και που να τον δινω οπου γουσταρω, την εχω δυο φορες πιο δεδομενη τωρα, απλα δεν κανω ξανα τη μαλακια να παω να ζησω με αλλη...εχω το σπιτακι μου, την αασφαλεια μου, μου καθαριζει μου μαγειρευει με φροντιζει, δε θα τρεξω ξανα πισω απο γκομενακι, την επομενη φορα απλα ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, σιγα μη μπω σε μπελα ξανα να μου βγαζει η γυναικα μου τη ψυχη με προθεση να μη παει ουτως η αλλως πουθενα παλι. Τζαμπα πονοκεφαλος". Κομπλε λοιπον, αρχοντας.
Για την φιλη σου δεν θα ανησυχουσα γιατι μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι, οποτε για εκεινη τελος καλα ολα καλα...αλλα μην τους φερνεις ως παραδειγμα.
Δεν εχω καμια ανοχη στην απιστια προσωπικα, αλλα για μακροχρονιες σχεσεις με παιδια σκυλια κλπ εχει πιστευω μεγαλη σημασια αυτο που ειπε η ρεμεντι: αλλο να εχει μετανιωσει πραγματικα ο απιστος συντροφος απο μονος του και να εχει συντριβει, να εχει καταλαβει ποσο κακο εκανε στο γαμο του χωρις να νιπτει τας χειρας του για την ευθυνη, και αλλο να "μετανιωνει" επειδη εφαγε ακυρο απο το γκομενακι.
Αμα η γκομενα του ειχε πει του κυριου "ναι ελα να ζησουμε μαζι", τι καταληξη πιστευεις θα ειχε η ιστορια;
Βλεπεις γιατι στη πλειοψηφια των περιπτωσεων η μετανοια του απιστου ειναι μουφα; Συνηθως ειναι επειδη εφαγε τα μουτρα του στο νεο σχεσακι.. Η αρχικη του προθεση ομως ειναι να ξεγραψει την σχεση/τον γαμο του.
Ξερω τυπα σε μακροχρινια σχεση που ειχε κανει παραλληλη σχεση και αυτη τα ειχε και με παντρεμενο ταυτοχρονα, ο φιλος μας χωρισε τη σχεση του, αυτη του ειχε πει θα χωρισει απο τον παντρεμενο, ο παντρεμενος αφησε τη γυναικα του και τελικα η αλλη εμεινε με τον παντρεμενο και ο φιλος μας με το μακρυτερο απο τα τρια... Και γυρισε "μετανιωμενος" στην σχεση του...ξερεις τι ελεγε για εκεινη ολο το διαστημα πριν τη χωρισει και μετα; "Αυτη ειναι σαν πιστο σκυλακι..."... Και γυρισε στο πιστο σκυλακι ο φιλος μας...και μαντεψε ποσο πιστος της ηταν μετα παλι και τι μαθημα ειχε παρει...ναι, αυτο που ηδη ανεφερα: Οκ, ξενοπηδαω χαλαρα, αλλα απο την ανεση και την ασφαλεια μου δεν το ξανακουναω, μαλακας ειμαι; Ασε που να τρεχω. Και κανανε παιδακι μετα απο ολα αυτα. Και ξερεις τι ελεγε μετα οταν σφιγγαν τα ζορια με το μωρο και τις ευθυνες της οικογενειακης ζωης και τα καυγαδακια; "Θα βρω γκομενα"....λολ...