Originally Posted by
Nothing
Αδερφε δεν φταις σε τιποτα και εγω μια απο τα ιδια ειμαι.Eχω καταλαβει πως οι Eλληνες σαν λαος ειμαστε κλειστοι δεν ανοιγομαστε ευκολα,κρινουμε τον αλλον χωρις καν να του μιλησουμε ,τωρα της μοδας ειναι να εχεις like και followers για να σε κανουν παρεα .Αν δεν εχεις τοτε σε θεωρουν σκουπιδι,μπορει να εισαι ο ποιο γαματος ο ποιο καλος ανθρωπος στον κοσμο αλλα αν δεν εχεις likes και followers δεν πας πουθενα.Eχω παει σε ψυχολογους και ψυχιατρους και ολοι τις ιδιες πιπες λενε "βγες εξω, μιλα" πραγματα τα οποια τα εχω κανει 5000 φορες.Τιποτα απλα μαθε να περνας καλα μονος σου μην υπολογιζεις κανεναν γιατι τελικα ειναι ολοι μαλακες σε αυτην την χωρα γι αυτο και παει κατα διαολου αυτη η χωρα γιατι εχει ηλιθιους πολιτες.Eγω προσωπικα επελεξα να ειμαι μονος γιατι ειδα οτι ολοι στην παρεα μου με ζηλευανε ,απο μπροστα φιλοι απο πισω φιδια κολοβα ,αυτοι ειναι οι Eλληνες η το καταλαβαινεις τωρα η θα μεινεις για παντα μονος με καταθλιψη.Μερικες φορες ειναι καλυτερα να εισαι μονος παρα με <<φιλους>>.Eγω ειμαι μονος εδω και 4 χρονια και κανω εξαναγκαστικη παρεα με κατι 30 χρονων μαμακιδες φλωρους που δεν ταιριαζω καθολου, για να μην με πιανουν οι σκεψεις της μοναξιας.Eγω εχω να πω επισης πως και οι φιλοι που βλεπεις οι παρεες δηλαδη, μην νομιζεις οτι περνανε οντως καλα ειμαι 1000% σιγουρος οτι ο ενας θαβει τον αλλον οπως γινοτανε και με τις δικες μου παρεες και εγω ειμαι ατομο που ειχα αρκετες παρεες απλα ξεκοψα γιατι βαρεθηκα να παριστανω καποιον αλλον, ωστε να με συμπαθουν.Σκεφτηκα πως μια ζωη την εχουμε γιατι να την ζησω οπως θελουν οι αλλοι και οχι οπως θελω εγω?Eγω προσωπικα εχω ετοιμασει τα χαρτια μου για το εξωτερικο και προετοιμαζομε για το επαγγελμα που θα κανω εκει ουτε κοιταω να βρω φιλους ουτε τιποτα.Eγω θελω να φυγω απο εδω γιατι εκτος απο την οικονομικη κριση οι ανθρωποι εδω ειναι ολοι ψευτικοι,ηλιθιοι,δηθεν προχωρημενια,δηθεν ξερολες,δηθεν κοινωνικοι και στην πραγματικοτητα ειναι οι ποιο ακοινωνητοι οι ποιο μπουχεσες οι ποιο φλωροι οι ποιο ιπποκριτες και ισως τα μεγαλυτερα μουνοπαναοι ποιο θρασυδειλοι του πλανητοι.Μακρια απο Eλληνες και θα βρεις την υγεια σου στο εγγυομαι guarrantee αδερφε.Η λυση ειναι να μαθεις αγγλικα και να φυγεις απο την χωρα δεν υπαρχει αλλη ,σε 10-15 χρονια τα πραγματα εδω θα εχουν γινει πολυ χειροτερα. Σε λιγα χρονακια που εδω δεν θα εχουν να φανε τοτε να δουμε ποιοι ειναι οντως οι <<φιλοι>>.Οταν πεινασουν οι νεοελληνες να βρουν λεφτα απο τους followers.Eμενα
προσωπικα ολοι αυτοι που με θαβανε και με σνομπαρανε ξες που καταληξανε τωρα?ανεργοι να με παρακαλανε να τους παρω για υπαλληλους ,τετοια καταντια .Τετοιους αχρηστους ψαχνεις για παρεα?καλυτερα μονος η τουλαχιστον με ξενους.Ποτε μα ποτε ομως με Eλληνες, αυτους θα τους κοιτας λες και ειναι σκουλικια.