Originally Posted by
genesis
Αυτό που θα γράψω δεν ξέρω πως θα το εκλάβετε, ίσως με θεωρήσετε ψυχασθενή, αν και μαρτυρείται από πολλά άτομα παγκοσμίως και αποτελούσε και πρακτική της ΣΤΑΖΙ.
Κατά την δειάρκεια 20 χρόνων έχω ακούσει πολλά πράγματα τόσο στην εργασία, όσο και σε άλλους χώρους, όσο και από την στενή οικογένεια (από ένα άτομο εκεί), που αφορούσαν σε ότι έκανα ή έλεγα μέσα στο σπίτι μου. Η ΣΤΑΖΙ με αυτό τον τρόπο (και με άλλους τρόπους φυσικά, δεν γίνεται να έχει επιτυχία μόνο έτσι, πρέπει να υπάρξει επίθεση στον οργανισμό με ουσίες πιστεύω εγώ) κατάφερνε να οδηγεί σε ψύχωση τα θύματά της ή να τα εμφανίζει ως ψυχωτικά.
Εσείς που δεν συμμετέχετε σε αυτή την αισχρότητα (πολλά άτομα συμμετέχουν είτε με εκβιασμό, είτε με υλικά οφέλη) αναλογιστείτε που πηγαίνουν οι φόροι σας. Αθώα άτομα παρακολουθούνται και εγκληματίες αφήνονται ελεύθεροι να σας σκοτώσουν μέσα στο σπίτι σας. Αυτή είναι η δημοκρατία που έχουμε; Τα κόμματα, ο πλουλαρισμός; Ερπετά είναι όλοι που δουλεύουν υπογείως σε ένα μεγάλο σχέδιο ίσως; Κανείς δεν τους έδωσε τέτοια εντολή, σφετερίζονται την εξουσία με διάφορους τρόπους. Γι' αυτό δεν πρόσκειμαι σε κανένα κόμμα, δεν περιμένω από αυτά να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο. Ως Έλληνες και χριστιανοί είμαστε διωκόμενοι. Ώσπου ΕΛΛΑΣ να λένε και να κλαίνε γιατί υπάρχει και Θεός.