Φίλε theo.τι έγινε με το πρόβλημα σου βρίσκες κάποια λύση???
Printable View
Καλά μην το βλέπεις και έτσι...και εγώ είχα ξεπεράσει τη στύτικη δεισλειτουργια.για μηνες...αλλά είχα το φόβο μέσα μου μην το ξανα πάθω το φόβο δεν ξεπέρασα..και απτο φόβο μην την ξανά πάθω.την ξανά επαθα..ειδικά το θέμα πέος θελει σιγουριά και αυτοπεποίθηση...τώρα αν το ξεπεράσω αυτή τη φορά θα είμαι σίγουρος θα διώξω κάθε φόβο..θα είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου..όπως ακριβώς ήμουν παλιότερα .
Ειχα αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα , σε πιο νεαρη ηλικια απο σενα , πανε δεκαετιες τωρα , ηταν αποτυχημενη η πρωτη αποπειρα με την τοτε κοπελα μου , στα 18 ( αλλες εποχες τοτε , δεν ξεραμε και πολλα ) , και επαθα κοκομπλοκο με την επομενη ............. πηγα στο ψυχιατρο 2 φορες , , μου ειπε οτι ειναι απο αγχος , μου προτεινε να 'παω ' με μια επαγγελματια που ηξερε να χειριζεται τετοιες καταστασεις , δλδ. την ηξερε , δεν πηγα , μουδωσε κατι ηρεμιστικα , δεν θυμαμαι ποια , για να ξεμπλοκαρω ......... ευτυχως την ειχα καιρο την κοπελα μου , και εδειχνε κατανοηση , απο την στιγμη που πηγα στο ψυχιατρο , μουπηρε 4 μηνες για να ξεμπλοκαρω ( ξεμπλοκαρα στα καλα του καθουμενου , μετα απο 7-8 αποτυχημενες αποπειρες ) ) , χωρις ηρεμιστικο , απαξ και ξεμπλοκαρα , δεν ξαναμπλοκαρα ποτε ........ και δεν σταματαγα ! μην ανησυχης καθολου , ειναι μεχρι να χαλαρωσεις και να ξεμπλοκαρεις , στο εγγυωμαι , χρειαζεται ομως κατανοηση απο την πλευρα της κοπελας .....
Φιλε μου πιστευω οτι τετοια προβληματα εχουν ριζα τη σχεση γονεων -παιδιου. Αν ειναι πχ αρνητικοι με ταμπου στο θεμα σεξ και δεν το συζητουν ποτε με τα παιδια τους, το ενοχοποιουν ως κατι κακο, ντροπης πραγματα κτλ, τοτε υπαρχει προβλημα.
Αυτη ειναι η light ψυχολογικη εκδοχη, δε βαζω μεσα γενικη επικριση, υποτιμηση, κακοποιηση κτλ, εχει θελεις μεγαλο αγωνα να συνελθεις.
Το εχω αντιμετωπισει κι εγω στο περιπου ευτυχως αυτο το προβλημα και νομιζω ειναι λογω της πρωτης περιπτωσης που εγραψα. Ποτε δεν το συζητησαν το θεμα σεξ, ενοχοποιουσαν το γυμνο, μικρος ενοιωθα ντροπη μερικες φορες κ μονο που το σκεφτομουν. Ακομη και οταν τον επαιζα μετα ενοιωθα καποια ντροπη - ενοχη. Θυμαμαι ζηλευα καποιους συνομιληκους που ειχαν ανεση να μιλανε για σεξ μπροστα στον πατερα τους. Ολα αυτα μεχρι τα 16-17, μετα το παλεψα και γενικα ολα καλα.
Απλα το σκεφτομουν σαν κατι το περιεργο οταν ηταν να το κανω, ενω το ηθελα, ενω στην ουσια ειναι κατι ωραιο μεταξυ ενος ζευγαριου και τοσο απλο οπως το φιλι. Ειναι δυσκολο και θελει κοπο να το ξεμπερδεψεις στο μυαλο σου.
Δυστυχώς φίλε Γιώργο το σεξ στην Ελλάδα .από ανέκαθεν είναι ένοχο και απαγορευμένη συζήτηση πόσο μάλλον με τους γονείς ..αυτή την τόσο ωραία πράξη την έχουμε ενοχοποίηση...αλλά σε σύγκριση με τη δεκαετία του 90 πιστεύω ότι η σημερινή εποχή είναι πολύ καλύτερη έχει απενεχοποιηθη το σεξ κατά πολύ..σε σύγκριση πάντα με Τότες.θυμαμε Τότες ότι περίμεναν τα παιδιά να γίνουν τουλάχιστον 19 για να κάνουν σεξ όχι ότι δεν υπήρχαν εξαιρεσεις
Ναι ρε συ οχι οτι ημουν ντροπαλος, απλα αυτο το αγνωστο πραγμα το μαθαινες απο την κσθε παπαρια του καθενος, απο τις τσοντες αργοτερα που ο αλλος απλα κατεβαζε το παντελονι και πεταγοταν ορθιο το ματζαφλαρι, η αλλη χωρις ιχνος αντιστασης κτλ. Ααα λες ετσι ειναι.
Μην και μπλεξεις με γυναικα κιολας ιδιας κατηγοριας που σεξ= τσοντες, εμπλεξες, τελειομανης που θελει το πεος με τη μια ορθιο 100% χωρις να βαλει χερακι καθε φορα που θελησετε για σεξ, γιατι αυτο εχει δει. Αλλιως δε την θες και μπορει να τα ακουσεις κιολας.
Ειναι πολυπλοκα αυτα τα προβληματα
Αυτό κάτι μου θυμίζει χαχαχα.
Της τσόντες πάντως ποτέ δεν της πίστεψα όσο μικρός και αν είμουν πάντα μπαμ έκαναν..και κάτι ακόμα και με της ταινίες πολύ μου την έδιναν που δείχνανε το πόσο εύκολο είναι κάποιος να κάνει σεξ-σχεση..
Όσο μεγάλωνα καταλαβενα ότι αυτό το αντικείμενο που λέγετε τηλεόραση κατασκευάστηκε για να μας κάνει πλύση εγκεφάλου και μόνο.και για να μας περάσουν αυτά που θέλουν οι ίδιοι και όχι ην πραγματικότητα όπως είναι...