Α την ξέρεις την Αρλεκίνα! Γιόκοτσοκο παίρνω όλα τα κυρίως φάρμακα που κυκλοφορούν Zyprexa, Seroquel, Topamac, Stedon, Ladose. Είναι πολύ καλή η αγωγή μου. Αλλά όταν την πίνω σε συνδυασμό με ποτό, εκεί χάνομαι τελείως.
Printable View
Παίρνεις δυο αντιψυχωσικά,έναν σταθεροποιητή,ένα ηρεμιστικό και ενα αντικαταθλιπτικό...Θα έπρεπε να είσαι καλυμμένη,αλλά φαίνεται ότι χάνεις τελείως τον έλεγχο με το ποτό...Μόνη λύση να ασκείς έλεγχο όσο είσαι νηφάλια, γιατι μετά χάνεις την μπάλα...
Προσωπικά θα ήθελα να είμαι λίγο παρορμητικός και να παραδίδομαι στις καταστάσεις,αλλά ακόμα και όταν πίνω διατηρώ την εγκράτειά μου,παραμένω αυστηρός απέναντι στον εαυτό μου.
δυο αντιψυχωσικά, ένας σταθεροποιητής διαθεσης, ένα ηρεμιστικό και ενα αντικαταθλιπτικό? Τετοιο κοκτειλ φαρμακων απαγορευει δια ροπαλου την ληψη αλκοολ. Ουτε μια γουλια δεν επιτρεπεται. Ο συνδυασμος αυτων των φαρμακων με αλκοολ μπορει να ειναι θανατηφορος, δεν ειναι αστειο. Επισης πολλοι απο εμας, καποια στιγμη στη ζωη μας τα εχουμε κανει σκατα... Το θεμα ειναι αν και πως προσπαθουμε να διορθωσουμε την κατασταση.
Αυτό μου το έχει πει και η ψυχίατρος μου. ¨Εχει προσθέσει πως αν πίνω ενώ παίρνω φάρμακα είναι σαν η αγωγή της να πηγαίνει στα σκουπίδια. Δεν τα πίνω όμως όλα μαζί. Είμαι λίγο άτακτη. Δεν παίζω τζόγο, παίζω πιώμα αλλά όπως έχω πει είμαι σε πρόγραμμα απεξάρτησης, οπότε τελείωσαν οι παλιές τραμπάλες. Αν είναι θανατηφόρος δεν με αφορά... Νομίζεις πως δεν θα ήθελα να πεθάνω χαχα
https://youtu.be/u1Jevm2C4pk
Έναν μεθυσμένο έρωτα σαν της Harley Quinn και του Joker Να ζούσα και θα πέθαινα. Σε μουσική Lana del Rey. Τι ωραίος κόσμος!
Όλοι οι αγαπημένοι μου μαζί~
Δεν υπάρχει βέβαια Joker ούτε εγώ είμαι Harley Quinn. Αυτά είναι μυθοπλασίες για να ξεφεύγουμε από την μονότονη πραγματικότητα.
καλημέρα συντρόφισσα ΧάρλειΚουιν, βαστάς άμυνα; από όσα έχω διαβάσει δεν έχεις κάποια διαταραχή, ocd, διπολική;
άστα λα βικτόρια σιέμπρε!
Καλησπέρα σύντροφε Salavdor. ¨Οχι δεν έχω κάτι από αυτά.
Καλησπέρα. Δηλαδή, από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, αντιμετωπίζεις-ες προβλήματα κοινωνιολογικά/διαπροσωπικά (κυρίως σε σχέση με το αντίθετο φύλο) και κατόπιν -από τότε τουλάχιστον δλδ που άνοιξες αυτό το νήμα- πρόβλημα με τον εθισμό σου με το αλκοόλ. Υποθέτω πως θα στο έχουν επιβεβαιώσει ψυχίατροι/ψυχολόγοι πως δεν τρέχει κανενός τύπου διαταραχή
Έχω σχιζοσυναισθηματική διαταραχή καταθλιπτικού τύπου, είμαι αλκοολική 5 χρόνια, με το αντίθετο φύλο δεν έχω προβλήματα απλά είναι προβληματικές οι σχέσεις μου. Έχω γραφτεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης και ταυτόχρονα παίρνω φαρμακευτική αγωγή 4 χρόνια η οποία μου έχει λύσει το ψυχολογικό κομμάτι.
Απλά είμαι πολύ λειτουργική για κάποιο λόγο.
παίρνεις παλιπεριδόνη (Invega) ίσως; Εμένα με βοηθούν τα μέγιστα τα χόμπυ μου, και με τo ocd και με την ροπή μου σε εθιστικές ουσίες που έχω ανά περιόδους από έφηβος (και εγώ τα τελευταία χρόνια ''βρίσκω διέξοδο'' στο αλκοόλ). Κάνω βάρη, κολύμβηση χειμώνα καλοκαίρι, περπάτημα και τζόκινγκ, ανάγνωση βιβλίων. Χάρηκα
Οχι και δεν έχω παραισθήσεις ή παράλογες σκέψεις, γι' αυτό δεν είμαι ακριβώς στο φάσμα. Εγώ δουλεύω και κάνω γυμναστική επίσης! Χάρηκα κι εγώ!