Printable View
κουνελακι λεγε...ναπω το ονομα του??η καταλαβες??
Quote: Originally Posted by Xfactor gιωργο να ασπαστεις τοτε αλλη θρησκεια να μπορεις να κανεις δευτερο γαμο χαχαααχχα ελις? ελα βρε το βρικες...ο ελις ειναι μπραβο
Quote: Originally Posted by giorgos35 ελα βρε το βρικες...ο ελις ειναι μπραβο φωναξε τον να δουμε εαν θελουν τα παιδια να ερθουν σ ενωση χαααααχχα
Quote: Originally Posted by Xfactor gιωργο να ασπαστεις τοτε αλλη θρησκεια να μπορεις να κανεις δευτερο γαμο χαχαααχχα ελις? μπαα καμια θρησκεια δεν επιτρεπει ρην πολυγαμια..μονο αν γινω ταλιμπαν...αχαχαxxa
Quote: Originally Posted by giorgos35 κουνελακι λεγε...ναπω το ονομα του??η καταλαβες?? Αυτός που είπε ο xfactor? Χαχαχαχαχ
Quote: Originally Posted by giorgos35 μπαα καμια θρησκεια δεν επιτρεπει ρην πολυγαμια..μονο αν γινω ταλιμπαν...αχαχαxxa χαααχαχαχαα και ομως υπαρχουν θρησκειες που επιτρεπουν να εχεις πανω απο εναν γαμο....
Quote: Originally Posted by Xfactor φωναξε τον να δουμε εαν θελουν τα παιδια να ερθουν σ ενωση χαααααχχα κατσε η νυφη ακομα δεν ειπε το ναι..κατσε πρωτα να μου πει το οκ.και θα τον φωναξω ξαι τον κλαρινογαμπρο
Quote: Originally Posted by giorgos35 κατσε η νυφη ακομα δεν ειπε το ναι..κατσε πρωτα να μου πει το οκ.και θα τον φωναξω ξαι τον κλαρινογαμπρο Α κάτσε να δω το ιστορικό του χαχαχαχαχαχ
κουνελακι θα φαμε κουφετα?αχαχχχααχαχχ
Quote: Originally Posted by Xfactor χαααχαχαχαα και ομως υπαρχουν θρησκειες που επιτρεπουν να εχεις πανω απο εναν γαμο.... ποια βρε??μην μου πεις μουσουλμανισμο...δεν το επιτρεπει.εχω φιλο μουσουλμανο...παντρεμενος με 1 γυναικα και μαλιστα απαγορευεται αυστηρα η διγαμια
Quote: Originally Posted by giorgos35 ποια βρε??μην μου πεις μουσουλμανισμο...δεν το επιτρεπει.εχω φιλο μουσουλμανο...παντρεμενος με 1 γυναικα και μαλιστα απαγορευεται αυστηρα η διγαμια οχι καποιες αλλες δν θυμαμαι τωρα.. αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν...π.χ στην ινδια υπαρχει σιγουρα
Quote: Originally Posted by kounelaki1 Α κάτσε να δω το ιστορικό του χαχαχαχαχαχ δες οτι θ ελις.. περασε τον και κτεο εγγυηουμε εμου του ιδιου... τετιο παλικαρι δεν βρισκεις...στο υπογραφω
Quote: Originally Posted by Xfactor οχι καποιες αλλες δν θυμαμαι τωρα.. αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν...π.χ στην ινδια υπαρχει σιγουρα ινδια??δεν ειναι λιγο μακρια???
Quote: Originally Posted by giorgos35 δες οτι θ ελις.. περασε τον και κτεο εγγυηουμε εμου του ιδιου... τετιο παλικαρι δεν βρισκεις...στο υπογραφω Καλέ αυτός έλεγε έχει κόρη λεσβία... χαχαχαχαχαχαχ
Quote: Originally Posted by kounelaki1 Καλέ αυτός έλεγε έχει κόρη λεσβία... χαχαχαχαχαχαχ θα παρω εγω την κορη παρε εσυ τον ελις χαχαααχαχα