dεν σταλθηκε......οποτε αν ειναι γραψε μου το εμαιλ σου καπου ή σε μνμ
Printable View
ακομη δεν εχεις συμπληρωσει 60 μηνυματα εδω στο φορουμ οποτε οχι δεν μπορεις.....γραψε σε διαφορα θεματα του φορουμ εχει παααρα πολλες υποκατηγοριες ακομη και για διατροφη και χομπι......αλλιως ξαναπροσπαθησε στο εμαιλ μου
Το μαρουλι ακου η δυναμη ειναι μεσα σου τα ψυχολογικα ειναι κοιμισμα των λειτουργιων μπορεισ να τισ ξυπνησεισ καπωσ
Γεια σου ευα σ αυτο τον ψυχολογο να μην ξαναπας.βρες αλλον.εχεις μεσα σου πολυ πονο θλιψη και αγχος απο το θανατο του μπαμπα σου κι αυτο πυροδοτησε την ιδεοψυχαναγκαστικη νευρωση.αυτο με το καναλι το κανα κι εγω αλλα για κατι αλλο που βλεπω η ακουω κ μ αναστατωνει.χρειαζεσαι εναν καλο ψυχολογο να συζητησεις ολο αυτο με τον θανατο γενικα.ολοι οι φοβοι μας εκει εχουν την ριζα τους στο φοβο του θανατου.κι εσυ το εζησες αυτο κ πρεπει να το βγαλεις απο μεσα σου.οτιδηποτε μεταφυσικο σε τρομαζει κ η απαντηση ειναι ν αλλαξεις το καναλι για να αποφυγεις αυτο που νιωθεις απειλιτικο.μην το αφησεις αυτο δε φευγει απο μονο του.χρειαζεσαι εναν καλο ψυχολογο..φιλια
δεν θα γινεις οπως λες ποτε καλα μονο αν δεν αλλαξεις τροπο σκεψης και δεν δεις την ψευδαισθηση του μυαλου και των αισθησεων......σου τα εχω ξαναπει ολα αυτα........
πρεπει να αγορασεις τα βιβλια που σου προτεινω και να ψαχνεις για την ψευδαισθηση του νου......
ευα μενεις μηπως θεσσαλονικη?
μολις βρεις λυση με τα μηνυματα θα σου πω για εναν γιατρο που εμαθα οτι μπορει να σε κανει καλα
[QUOTE=marouli66;1005564]μολις βρεις λυση με τα μηνυματα θα σου πω για εναν γιατρο που εμαθα οτι μπορει να σε κανει καλα
Μ φαίνεται πως έχω παρατηρήσει πως όταν μ φεύγει μια παράλογη ιδέα κάποια άλλη έρχεται και μ ταλαιπωρεί κι είναι κάθεφφορα κτ καινούριο και ανυπόφορο γ μεναα!!