Εκτός από εγωισμό, βρωμάτε και κακία...
Για όλα φταίνε οι άλλοι, ποτέ εσείς.
Κι επειδή δεν θέλετε ν' αλλάξετε προς το καλύτερο, προσπαθείτε να ρίξετε κι άλλους στο λάκκο σας.
Printable View
Φιλε δυστυχωσ η επιβιωση ειναι δυσκολη η δουλεια σε κανει κακο οποιοσ ζοριζεται δυστυχωσ γινεται σκληροσ και μη νομιζεισ υπαρχουν κ χειροτεροι τουσ ειδα εγω και τρομαξα δεν πιστευα οτι υπαρχουν τεσπα τουσ γνωρισα ολουσ κι οι πιο γαματοι ειναι οι τρελοι αρκει να μην κανουν μαλακιεσ σε μενα για παρεα μια χαρα ειναι κι αυτα που λενε οτι δε μπορουν να φερθουν σωστα μαλακιεσ ειναι οταν θελουν μπορουν να κανουν τα παντα σιγουρο ειναι αυτο το βλεπω κι εχω τα ματια του παιδιου εκεινου που δουλευε τα σαββατα πηγαινε σχολειο κι επαιζε μπαλλα στην αλανα
Κι οταν λεμε μπορουν να κανουν τα παντα με λιγο προπονηση εγω αυτο εκανα κ δουλεψα εικοσι χρονια αυτο ηθελα αυτο εκανα αλλα δουλευα απο παιδι ηξερα οτι γινεται το ειχα καταλαβει
για να δουμε εσυ ποσο καλυτερος μπορεις να γινεις μονο τοτε θα με πεισεις να σε παρω στα σοβαρα
ολο δεν εισαι λεσβια και δεν δεν και ασχολησου με κατι αλλο και με ολο με αυτες ασχολησαι γι αυτο σε απαξιωνω γιατι δε παραδεχεσαι οτι ασχελησαι με αυτο που λες συνεχως δεν εισαι και δεν εισαι σα να εισαι κολημενος με αυτο οπως εγω τοσο καλυτερος απο μενα εισαι
Ρε τοννι ολα σκατα ειναι καποιοι επιβιωνουν καποιοι οχι
Στα 50 μηνύματα πρέπει να φτάσετε για πμ, νομίζω. Και κοιτάξτε και στις ρυθμίσεις να τα έχετε ανοιχτά.
Κοιταξα νομιζω μπορουν να στειλουν τα παιδια
Έχω ακόμα πολλά να καταναλώσω. Με αυτό είμαι στα 7.
Προς iwanaaaa θελω να σου στειλω και κατι παιζει που δεν ερχεται , εχω ανοιξει σχετικο ποστ σε αλλη κατηγορια