και μενα τι νομιζεις ειναι?Απλα πρεπει με καπιο τροπο να βρουμε το κουμπι μας να ηρεμησουμε.
Printable View
και μενα τι νομιζεις ειναι?Απλα πρεπει με καπιο τροπο να βρουμε το κουμπι μας να ηρεμησουμε.
εγώ θα το ρίξω στην τρέλα...είναι το δυνατό μου σημείο και στο χιουμοράκι γιατί έχω αρχίσει και σαλτάρω...
α!! έχω κι ένα άλλο καλό...πάνω στην τρέλα μου πάνω στην αφασία μου...καλά αυτό μου ταιριάζει γάντι..!!
α!! ο lostsoul Μπορεί να τραγουδίσει....\"τα καυμέναααα, τα νιάτααα, τι γρήγορα που παιρνούν\"
χιχιχιχχιχιχιχιιιι!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!αχ έχω πάλι ρέντα σήμερις.... εσύ μαράκι μπορείς να τραγουδήσεις το ααααχ ευλαμπία....!! ε? έχω πλούσιο ρεπερτόριο η ρουφ....α!!
:P
εγω θα τραγουδισω το \"μια ωραια πεταλουδα\" λολ.οχι να μη το ριξεις στην τρελλα.να προσπαθησεισ σκληρα να συνελθεις.
α! ωραίο είνα αυτό...θα το τραγουδήσω κι εγώ...
έχω κι άλλο καλό.....χαλαρααααά η ζωή είναι ωραία χαλαρααααά.....
αχ ρε μαράκι προσπαθώ αλλά ώρες ώρες σηκώνω τα χέρια ψηλά...
τώρα που σας μίλήσα νοιώθω λίγο καλύτερα, απ\' ότι φαίνεται...
αχ...άντε ν\'ανέβουμε λιγάκι γιατί αρχίζει και μου την βαράει πολύ άσχημα που είμαι έτσι... προσπαθώ, να φανταστείς ότι είμαι έτσι στην πρίζα μετά από το xanax, φαντάσου να μην έπαιρνα....τσίτα θα είχα γίνει...θα είχα σκαρφαλώσει στα φώτα και θα έκανα τον αγαπημένο μου spiderman...άσε τώρα που έχω κι άλλο πρόβλημα, πρέπει να αρχίσω να μιλάω και σε κανέναν χριστιανό εδω μέσα και όχι μόνο να κουνάω το κεφάλι μου γιατί στο τέλος θα με περάσουν ή για Α.Μ.Ε.Α ή θα νομίσουν ότι μουγκάθηκα...:P
εμενα παλυ ο αγαπημενοςμου ειναι ο hulk αλλα δεν κανω σαν αυτον οταν δεν περνω φαρμακα.στην ουσια δεν κανω τπτ παραλογο απλα ποναω σωματικα.και γω περνω ζαναξ καθε 2 βραδια και ριχνω κατι υπνους δεν λεγονται.μισο των 0.05 μιλιγκραμ .
εγώ άλλες φορές την παλεύω άλλες όχι...τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ μπιπ....παίρνω ένα το πρωί (1mg)και ένα το βράδυ των (1,0 mg) plus το ντουμιρόξ μου...μπλιάχ...πρέπει να τα κόψω όμως, πρέπει συνέλθω μόνη μου...όσον αφορά τα κολλήματα μου σιγά σιγά όλο και ελλατώνονται....που θα πάει...καλά κι εγώ μην νομίζεις, απλά κλαίω όλη μέρα και θα μπορούσα στο παρελθόν να σφουγγαρίζω και να τρίβω ένα έπιπλο ή μια σκάλα για κανένα πεντάωρο....τίποτα παράλογο κι εγώ!!!!!!!!!!!! η να κάνω οκατκόσια μπάνια την ημέρα μέχρι να ξεπετσιαστώ...!!! νορμάλ πράγματα δηλαδή....
ο hulk? πολύ πράσινος βρε παιδί μου...να είχε ένα φούξια χρωματάκι, ή έστω ένα πορτοκαλί με κίτρινα και μπλέ ελεφαντάκια να το καταλάβω....
ξέρεις τελικά τι νομίζω? όλα γίνονται για κάποιο λόγο, μην σε παίρνει από κάτω, τα προβλήματα έρχονται πάντα σε αυτούς που μπορούν να τα αντιμετωπίσουν...κι εμείς μπορούμε....
και θα τα καταφέρουμε...!!
μια ωραίαααα πεταλούδαααα, μια ωραία πεταλούδα μες το κάμπο...........:)
βέβαια με τα χρωματάκια που προτείνω δεν θα είναι σουπερ ήρωας αυτό...κάτι με παρδαλό κατσίκι θα μοιάζει...ή με ατύχημα σε χρωματοπωλείο....
:D
γέλα λίγο μαράκι...η ζωή ρε πουσ... μου πρέπει να είναι ρόζ όχι μαύρη όπως την βλέπουμε εμείς...
viva ροζ λοιπόν....!!!!ε????
έχεις καμιά αντίρρηση? όχι άμα έχεις πες....
χααχαχαχχα ,εγω βλεπω τα πραγματα πολυ αισιοδοξα.δεν πυστευω οτι θα επρεπε να περνω φαρμακα και γενικα να νιωθω ετσι.δεν εχω λογους γιατι το παλευα πολυ το πραγμα.
εγώ πάλι γιατί έχω μου λες? το πάλευα και το παλεύω ακόμα, απλά κάποιες φορές με ρίχνει πολύ αλλά επειδή δεν έχω να πάω πουθενά πιο κάτω..αναγκαστικά πρέπει να σηκωθώ γιατί αν μείνω κάτω θα χρειαστώ και ορθοπεδικό...και δεν έχω σκοπό να δουλεύω για να πληρώνω γιατρούς!!!χιχιχχιχιχι.......α χ...μ\'αρέσει που κάνω και αστειάκια παναθεμα με....
ετσι να κανεις και ολα θα πανε καλα..αυτο σημαινει οτι και συ εισαι αισιοδοξο ατομο οπως και γω.μαζι θα προχωρισμουμε.θα νικησουμε!!!
ναι γαμ... την τρέλα μου...( στην κυριολεξία ε)
χαχαχαχα!!!!!!!
χαχααχ
σήμερα το χιουμοράκι μου δεν λέγεται...ανησυχώ μήπως είμαι καλά....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
λες να μου περάσει?? ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό, θα βάλω θερμομετρο...και ελπίζω με ένα κρύο μπάνιο να νοιώσω πάλι χάλια....μου κανετε πολύ καλό εδώ μέσα βρε παιδιά....;)
μια χαρα ειναι να γελαμε.παρα να ειμαστε με ξινησμενη μαπα οπως μερικες εδω μεσα λολ
δεν λες εμένα, δεν λες εμένα!!!!!!!!!!!!
εντάξει μας χρειάζεται λίγο γέλιο εδω μεσα γιατί αρχίζω να νοιώθω το κλίμα Παρασκευής...Μεγάλης Παρασκευής....:)