ρε ελις! ξεκολα λιγο! μην τα μπερδευεις ολα! η μπου περναει δυσκολα ! δεν ειναι σαν εσενα που περνας μει γαλα, ουτε σαν εμενα που επεζα με τα φαρμακα! μπες για λιγο στη θεση της!! να βλεπεις να σε κυνηγαν ολοι μερα,!
Μην τα σχολιαζεις ολα οπως ναναι
Printable View
Καλησπέρα παιδια
Παύλο και Γιώργο ευχαριστώ για την υποστήριξη..!
Τον Ιούλιο που ξεκίνησα το risperdal μου εφυγαν ολα και είχα αρχίσει να αναθαρρευω και να ζωντανεύω και να κάνω σχέδια. Ελπιζα επίσης στο ότι θα περνούσα 1 6μηνο σταθερή για να ξεκινούσε κάποια μείωση στα φάρμακα αλλα ΚΥΡΙΩΣ για να νιώσω καλά. Να γεμίσουν οι μπαταρίες μου με αισιοδοξία και να νιώσω φυσιολογικά όπως οι περισσότεροι άνθρωποι ποτίζουν να κάνουν με τα απλα καθημερινα προβληματα τους που μου φαντάζουν πιο εύκολα από θέματα υγείας.. Χωρίς να θέλω να υποτιμησωτα προβλήματα που αντιμετωπίζει κανείς αλλά νομίζω τα περί υγείας είναι σοβαρότερα..
6 χρόνια τώρα τρέχω σε γιατρούς νοσηλειες και ψυχολόγους και το αποτέλεσμα ειναι πολύ κάτω του μετρίου..Για αυτό χάνω το κουράγιο μου.
Δεν έχω κανέναν να τα μοιραστώ πλην της ψυχολόγου.
Δεν έχω βοήθεια ούτε από γονείς ουτε απο φιλους..
η μάνα μου γυρισε να μου πει παλιότερα να με πάει σεεναν παππα να με διαβασει... Λες και είμαι Δαιμονισμενη...τι να πεις.. Ο πατέρας μου δεξερει καν γιατί παίρνω φάρμακα και η μάνα μου αρνείται τη διάγνωση.. Τι να πεις..
Δε ξέρω τι κάνω λάθος εγώ και δε ξέρω τι γενικά γίνεται λάθος με εμένα και δεν ηρεμω..απελπιζομαι και κανωασχημες σκέψεις.
Κουραστηκα
Ευχαριστώ για το χρόνο σας να με διαβάσετε και τις απαντήσεις σας..
Εστάλη από Lenovo TB-X304L στο E-Psychology.gr Mobile App
Ρε μπου μια χαρα εισαι
Μπου η κορη μου με ελεγε κατι χαζα δεν ειμαι ομορφη δεν ειμαι εξυπνη κλπ εγω τισ ελεγα οτι ειναι η καλυτερη δεν πιστευε νομιζε οτι λεω βλακειεσ πηγαμε μαζι στο νοσοκομειο γνωρισε ασθενεισ ειδε τουσ γιατρουσ και τωρα ντρεπεται να πει τι νομιζει γτ ειμαστε κι οι δυο καλυτερα απο τουσ γιατρουσ εγω εχω διαγνωση πηγα στο γιατρο μου μου λεει εσυ φαινεσαι καλυτερα απο μενα δε ξαναμιλησα πηγα και στρατο για μια υποθεση τουσ ειδα ολουσ φλουφληδεσ λεω πλακα μου κανετε και δεν ξαναμιλησα απο τοτε περιττο να σου πω οτι εγω στο στρατο εκανα τα παντα με μπινελικια πορειεσ αγγαρειεσ σκοπιεσ τα παντα και δε με θελαν κι ολα ντεμεκ δεν ημουν καλοσ
............
Ο πατερασ σου δεν ξερει γτ παιρνεισ φαρμακα γτ εισαι καλη κορη κι η μανα σου δεν το πιστευει οτι εσυ εχεισ προβλημα τα ιδια ισχυουν και για την εσωτερικη σηψη ειστε κι οι δυο κουκλαρεσ πανεξυπνεσ και ολοι αναρωτιομαστε πωσ εχετε διαγνωση και να σου πω το ακομα καλυτερο κι εγω εχω διαγνωση αρα κατι παει λαθοσ σαν φιλοσ θα σου πω κανε οτι καλυτερο μπορεισ απο δουλεια σχεσεισ κλπ κι ασε τη διαγνωση
βρε ελισ δεν έχει σημασία η επωνυμία της διάγνωσης, αλλά τα συμπτώματα της, αν έχεις συμπτώματα τότε δεν μπορείς να ζήσεις τη ζωή σου.....
Ρε παυλο ξερω την εσωτερικη κουκλα πανεξυπνη και μαγειρευει δηλαδη αυτεσ που ειναι καλα τι κανουν παραπανω παρτε το χαμπαρι ειστε μια χαρα ολεσ ετσι ειναι κι οι αλλεσ τρελεσ δεν εχουμε καμια λογικη με μυαλο καταλαβετε το επιτελουσ
Να σου πω και τα συμπτωματα δεν εχεισ αυτοπεποιθηση χαμηλη αυτοεκτιμηση κανα κομπλεξ μαλακιεσ δηλαδη θελετε να γινετε τελειεσ ενω ειναι ξεκαθαρο οτι ερχομαστε στη ζωη για να βασανιστουμε λιγακι
Κι εγω αμα η κορη μου γινει παιδοψυχιατροσ θα χεζομαι πανω μου απο τη χαρα μου σιγα μη μπορω να δουλεψω θα παω σε γιατρο θα με βγαλει διαγνωση για μενα ομωσ ειναι φυσιολογικο
ΜΠΟΥ!! Δεν εισαι μονη! εχεις εμας, εχεις ενα φορουμ να σου γραφει ,να σου συμπαραστεκετε , να σου δινει κουραγιο στον αγωνα σου! ξερω οτι οι πραγματηκες σχεσεις, η στοργη , μια αγγαλια ενα χαδι δεν μπορει να υπαρχει εδω μεσα, αλλα σκεψου οτι αλλοι δεν εχουν ουτε αυτο!
ΜΠΟΥ! πρεπει καποια πραματα να τα παρεις αποφαση κι να μην σε πικρενουν αδικα, καταστασεις οπου δεν μπορεις να τις αλλαξεις οσο κι να θελεις , δεν πρεπει να σε ενδιαφερουν πλεον, να τις παρεις ως κατις δεδομενο κι να προχωρας παρακατω, αυτο αφορα τους γονεις σου.
ΜΠΟΥ! η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να παραδεχτεις την ασθενεια σου, να λογιστης οτι εχεις αυτην την παθηση την μανια καταδιωξης να παραδεχτης κι να αποδεχτεις οτι ειναι κατις λαθος στο μυαλο σου! -συγνωμη που στα λεω ομα- αλλα κι εγω καπωτες οπου επερνα παρεσθισιογωνα ναρκωτικα θυμαμαι οτι οταν περναγαν οι ωρες κι αργουσα να ξενερωσω, οταν ερχοταν οι παραισθησεις ειχα παρει αποφαση οτι θα τις εχω κι αν με κουραζαν ελεγα απο μεσα μου οτι δεν ειναι αληθεια ειναι παρενεργειες κι καπωτες θα σταματησουν!
ΜΠΟΥ! η δυναμη που εχεις μεσα σου ειναι ζηλευτη , απλα πρεπει να την συνεχιζεις κι σε επομενο σταδιο , πρεπει να αρχησεις να ζεις με την ασθενεια σου.
μπου φέτος το 18 έχω πάθει 4φορες κρίση πανικού, στη τελευταία, μόλις είδα ότι παρεκτρεπομαι, πήρα το νοζιναν και τη σταμάτησα πριν ξεφύγω, έκανα μόνο ένα βράδυ σχεδόν άυπνος...
μια γυναίκα μπορεί να έχει έναν άντρα που παθαίνει κρίσης πανικού?
Καλησπέρα παιδια
Δε ξέρω τι δεν πάει καλά με εμένα. Κάτι γίνεται. Σημερα πριν πήγα για καφέ. Δεν άντεξα πάνω από 30-40 λεπτά. Φύγαμε. Κάτι δεν κάνω καλά. Και δεν είναι Θέμα αυτοπεποιθησης όπως ειπώθηκε. Κάθε άλλο..
Ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους παιδιά. Το φόρουμ είναι μεγάλη στήριξη..
Καλησπέρα μπου ! Τι ένιωσες και έφυγες? Και εμένα ξεκίνησε το πρόβλημα μου από το 2013 αλλά το πάλεψα και τώρα είμαι αρκετα καλα ένα θα σου πω μην το βάζεις κάτω!!
Και όταν βγαίνεις έξω να κάθεσαι με το ζόρι να δείχνεις στο μυαλό σου πως τιποτα δεν θα σε εμποδίσει και εσύ κάνεις κουμάντο στο μυαλό σου και στη σκέψη σου όχι αυτό σε εσένα. Αν το καταλάβεις αυτό θα τα πάς πολύ καλά
Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App
Καλησπερα
Εγώ το πρόβλημα μου είναι τα 16.τωρα είμαι 31 και 5-6 χρόνια τώρα έμπλεξα με φάρμακα..
Ένιωθα ότι όλοι με κοιτάνε ότι με παρακολουθούν και να θέλουν να μου κάνουν κακό. Και άκουγα φωνές και για τους άλλους και για μενα