Είναι η πιο σωστή κουβέντα που είπες.
Printable View
Αυτό που είπες στην αρχή Γιώργο ισχύει, διαθέσιμος για χατίρια και κατάλληλος για friendzone, επειδή δεν της αρέσω εξωτερικά. Έχεις δίκιο και για την αυτοεκτίμηση, μόνο που τελικά όλα αυτά είναι μηδέν, αν έχεις την κατάλληλη εξωτερική εμφάνιση. Έφτασα 21 και το κατάλαβα αργά, δεν έζησα εφηβικούς έρωτες όπως θα ήθελα και τώρα στα 21 μου αυτό. Οκ...
Αδερφε ξερω τα παντα τα πρωτα χρονια εγραφα για να βοηθησω μετα καταλαβα οτι ξερουν τα παντα και γραφω ασυναρτησιεσ τοσο απλο ειναι δεκα χρονια εγραφα τωρα με διωξαν πρωτη φορα στα ενια χρονια
εγω σου εβαλα πρωτα το τι αρεσει στην ρεμεντι...και μετα τα ''γυμναστηριακα''..γιατι ετσι ειναι κανονικα.........ρε φιλε κανενας ομορφος εκει εξω δεν εχει τ @ρχ@ που εχει αυτος εδω ο τυπος που τα ειχε 4-5 χρονια με την Εβελινα.(που ουτε λεφτα απο τα πατζακια τοθυ τρεχουν)ΕΜενα δε μου φαινεται καθολου παραξενο γιατι ειμαι σιγουρος οτι κατι κανει καλα ο τυπος,απλα τα πραγματα. https://www.fthis.gr/celebrity/news/...8a-pantreytoyn Και δε μου φαινεται παραξενο γιατι κα ιστη ζωη μου σε μικρη ηλικια ειχε ερθει ενας κα ιμπροστα στη μαπα μου εμ ειχε προσβαλει λεγοντας μου ''καλα ΕΣΥ τα χεις με την ταδε?'' κα ιγελαγε μπροστα σε ολους.Και οντως τα χα με την πιο ομορφη της κατασκηνωσης που ουτε κ ιεγω ξερω πως τα ειχα καταφερα ακομα κα ισημερα γιατι μικρος ημουν σα γυφτακι/ασχημοπαπο πολυ κοντος κ ιαδυνατος.Αλλα δε ξεχασα ποτε τη γεματη απορια φατσα του και ποσο το ευχαριστηθηκα που ζηλευε ετσι ''φωναχτα''.
Για τη γυμναστικη που λεμε,προφανως δεν εχεις ασχοληθει ακομα.Η γυμναστικη δεν ειναι απλα φτιαχνω μπρατσα να μαι ουαου.Γενικα τα φουσκωτα δεν αρεσουν σε καμια.Με την γυμναστικη περα απο το σωμα βλεπεις το καλυτερο εαυτο σου στον καθρεπτη,φτιαχνει γωνιες το προσωπο,το δερμα ειναι πιο τσιτα και καθαρο κτλ...Ολα αυτα ΓΙΑ ΣΕΝΑ,να βλεπεις τον εαυτο σου βελτιωμενο και να βγαινεις εξω να περπατας με μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση.
Παθατε πλακα που ειστε ομορφεσ ολεσ κι αν θελετε να μαθετε απο τισ ωραιεσ διαλεγουμε τισ ομορφεσ οχι απλα ωραιεσ για να μιλησουμε αλλιωσ δε μιλαμε
Μηπωσ η αυτο εκτιμηση σου δεν ειναι ισχυρη δεν προερχεται δηλαδη απο βιωματα αλλα απο λογια δηλαδη εγω ξερω οτι εισαι γαμηστερη αλλα αν δε μπει ο κολιοσ στο λαδι δε θα παρει χαμπαρι τι ειναι αληθεια και τι οχι αντε το βρηκα το θεμα σου
Περασατε πασοκ ετσι και μιλατε που δεν προλαβαινεσ να καταλαβεισ τι παιζει κι ηταν ολοι καβαλα και μιλατε εχω και βιντεο μη με εκνευριζετε αλλο
Ηθελαν να μασ σκοτωσουν ολουσ ναρκωτικα μηχανακια κλπ αυτο εγινε τοτε εγω ευτυχωσ επαιζα μπαλλα
Ειμασταν καλυτεροι το ιδιο γινεται και τωρα με τη νεολαια για να καταλαβετε πωσ κυβερνουν