για να τα βρισκεις με τους ταυρους μαλον θα εχεις οροσκοπο που εχει σχεση με γη ενω σε μενα επικρατει το νερο πρωτα και ο αερας να γιατι δε τα βρισκουμε με τιποτα
Printable View
για να τα βρισκεις με τους ταυρους μαλον θα εχεις οροσκοπο που εχει σχεση με γη ενω σε μενα επικρατει το νερο πρωτα και ο αερας να γιατι δε τα βρισκουμε με τιποτα
Χαχαχαχα έχω έχω...
Έχω γη και νερό
Η γη με κάνει να δείχνω σοβαρή και προσγειωμένη (κατά κάποιο τρόπο)
Το νερό από την άλλη βγάζει ευαισθησίες και ευγενική αυρα αν και λίγο αστατη και αναποφασιστη
Ωραία μια χαρά πάει η κουβέντα για τα ζωδια έναν αστρολγο να φωνάξουμε
Το ζώδιο και ο ωροσκόπος μου κάνουν μαζί ζευγάρι....
Το ένα είναι αντίθετο από το άλλο...
Να γιατί ειμαι αυτάρκης τελικά από μόνη μου.........Έχω όλες τις αντιθέσεις που χρειάζονται δεν έχω ανάγκη κανέναν
χαχαχαχαχαχα
εγω υποθετω οτι θα εχω ωροσκοπο ταυρο αφου οταν καπιος θελει να με κοντρολαρει εμφανιζονται απο το πουθενα τα κερατα τα βερνικωμενα και μετα αλαζει γνωμη και λεει πλακιτσα εκανα
Το να κρίνεις έναν άνθρωπο και να αποφασίζεις αν θα μπει στη ζωή σου μόνο και μόνο βάσει ζωδίου είναι βλακώδες
Άλλο τι λέμε για να κάνουμε κουβέντα για τα ζωδια και πλάκα
Όλα καλά :)
εγω αυτο ακριβως εκανα και δε με νιαζει τι θα πεις γι αυτο γι αυτο δε μπορεσαμε ποτε να συμφωνησουμε γιατι οι αποψεις σου ειναι σα τη βαρκα που πηγενει μια αριστερα και μια δεξια δε μπορεις να βγαλεις ενα σταθερο προγραμα για να πηγαινεις συμφωνα με αυτο οπως κανω εγω γιατι ΦΟΒΑΣΑΙ να μη κανεις αυτους του ελιγμους ΦΟΒΑΣΑΙ να χαρακτηριστεις με τις αποψεις σου ΦΟΒΑΣΑΙ να κριθεις για οσα λες και εγω ειμαι το ακριβως αντιθετο σου το ξερεις πχ οτι αν κουτιασω σε ενα στερεοτυπο οτι ακουω μετα θα απορριψω η θα δεχτω οσα ακουω γι αυτο το λογο πηγενες μια ετσι και μια αλλιως για να μη μπορω να βγαλω μια πατεντα πανω σε ολα αυτα αφου το ξερεις οτι συνεχως μελεταω αυτο το θεμα
και κοιτα λιγο πως απαντας για να καταλαβεις τι ενοω
εδω ειναι το ασπρο και το μαυροQuote:
Χαχαχαχα έχω έχω...
στη συνεχεια αναλυεις και τα δυο για να μη μπορει να καταλαβει κανενας τι σκεφτεσαιQuote:
Έχω γη και νερό
Quote:
Η γη με κάνει να δείχνω σοβαρή και προσγειωμένη (κατά κάποιο τρόπο)
και στη συνεχεια το ουδετερο συμπερασμαQuote:
Το νερό από την άλλη βγάζει ευαισθησίες και ευγενική αυρα αν και λίγο αστατη και αναποφασιστη
αρα βλεπεις ποσο προβλεψιμη εισαι πλεον?Quote:
Ωραία μια χαρά πάει η κουβέντα για τα ζωδια έναν αστρολγο να φωνάξουμε