σου αρεσω ε?
;););)
Printable View
σου αρεσω ε?
;););)
λοοολ για το πρωτο χεχεχε (ευχαριστω, γελασα :P)Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Γιωργος1983:(
οχι δεν ειμαστε παιδια (μακαρι να ημασταν) αλλα αφου το εκανε ξεκαθαρο οτι δεν με θελει οταν μου μιλησε πριν 3 βδομαδες. Μου ζητησε μαλιστα να βρω αλλη κ να μην κολλησω. Ως πριν λιγους μηνες οταν εβλεπε αλλη απλα να μου μιλα τρελλενοτανε κ τωρα ξερει οτι υπαρχει μια κοπελλα που με φλερταρει (της το ειπα εγω τωρα γιατι κ πιο παλια αυτη η κοπελλιτσα προσπαθησε μαζι μου αλλα το εκανα ξεκαθαρο οτι δεν ενδιαφερομε, τωρα με βλεπει μονο οποταν ξανακοντεψε) αλλα η δικια μου τιποτα, μου ευχηθηκε μαλιστα να περνω καλα μαζι της!!!Quote:
τι μυνηματακια τωρα βρε γεωργιε???
παιδια ειμαστε??
Μολις μπορεσεις και την βρεις, μιλα καθαρα και ξαστερα.
Και αμα θελει, ε οκ θελει.
Απο την αλλη αμα δεν διεκδικεις γιατι να ασχοληθει μαζι σου?
Δεν βλεπεις οτι πιστευει οτι δεν την ενδιαφερεις??? η τα θεωρεις ολα αυτονοητα?
Ωχου ρε αδερφακι δεν σκαμπαζεις μια απο γυναικες ε???
:P:P
Λοιπον οταν σου λεει να βρεις αλλη, ειναι γιατι αυτο θα την κανει να παει για αλλα.
Το οτι σου ειπε αυτο ειναι μια ακομη ενδειξη οτι θελει.
Ξερεις ποτε να ανησυχησεις???
Οταν θα σου μιλαει γλυκα και τρυφερα η και φιλικα...
Γιωργο μου αν θες κατι να πουμε κατι η να σε βοηθησω πες μου.... = το εχασες το παιχνιδι....
Επισης ασε αυτη να κανει ξεκαθαρα οτι θελει, αυτο δεν μας αφορα.
Εγω ρωταω εσυ τι μπορεις να κανεις.
Εχεις το τροπο να την πεισεις???
αυτη ειναι η ερωτηση που πρεπει να απαντησεις.
Ναι αλλα τοσο καιρο δεν με αφηνε να βρω αλλη. Μου ελεγε κατα φασεις εισαι τελειος κτλ κ σου αξιζει μια καλυτερη γιατι εγω δεν αξιζω αλλα μολις εβλεπε αλλη να κοντευει εκανε σαν τρελλη οτι ειμαι δικος της!! Τωρα ομως δεν το κανει αυτο. Ισως οταν δει οτι υπαρχει καποια αλλη να αλλαξει??
κ τι διαφορα της κανει αν βρω αλλη με το αν αυτη παει για αλλα? θεωρει τον εαυτο της ελευθερο να βρει οποιον θελει (κ ειναι!)
τον τροπο να την πεισω για ποιο πραγμα? οτι εμενα θελει? δεν θελω να την πεισω, μονη της δεν πρεπει να το καταλαβει?? εγω μπορω να κανω πολλα, χθες εβλεπα ονειρο οτι την επεισα να παμε ραντεβου κ την πηγα στο παρισι (ναι, θα το εκανα στη στιγμη)
αν θελει ομως γιατι δεν εδειξε τιποτα? ποτε δεν με \"εγραψε\"
κρινο βασικα εισαι σαν κουνουπι,συνεχεια ζζζζζζζζζζζζζζζζ χαχαχαχαχα
τουλαχιστον νιωθω οτι μεσω του προβληματος μου γεννηθηκε ενας ερωτας..χεχεχεQuote:
σου αρεσω ε?
;););)
παντως να\'στε ολοι καλα, δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο βοηθατε, εχει 2 ωρες να γεμισουν τα ματια μου..
εμπνευστη η αληθεια ποια ειναι? οτι εκανα λαθη? το ξερω. Οτι η κοπελλα θα ξανακανει τα ιδια η μαλλον τα κανει ηδη? ειναι μια πιθανοτητα ναι, αλλα οχι κ 90%. Που ειναι η αληθεια?
εισαι μπερδεμενος αυτο κανει μπαμμμμ...
1. Τα πραγματα δεν ειναι ασπρα μαυρα.
Οι φασεις που περιγραφεις δεν ειναι ιδιες οποτε μην συγκρινεις την μια με την αλλη κατασταση.
2. Να την πεισεις οτι θα κανετε μια ομορφη σχεση - οχι οτι θελει εσενα.
Μην σκεφτεσαι εγωιστικα... χμμμ ανδρικα να το πω αλλιως.
3. Μερικες φορες οι ανθρωποι ειναι σε φαση που δεν καταλαβαινουν τιποτα.
Αν την θες πρεπει να το κανεις εσυ για την σχεση σας.
4. Να σου πω καλη ιδεα...
Και εγω στο παρισι πηγα την δικια μου και ηταν καθοριστικο.
Το παρισι προσφερεται για ρομαντζα.
5. Σου λεω εγω οτι εχει δειξει, η μπαλα δικη σου.
Quote:
Originally posted by Empneustns
κρινο βασικα εισαι σαν κουνουπι,συνεχεια ζζζζζζζζζζζζζζζζ χαχαχαχαχα
τα κουνουπια δεν κανουν ζουντ...
τσιμπανε κιολας...
:P
Quote:
Originally posted by Γιωργος1983:(
τουλαχιστον νιωθω οτι μεσω του προβληματος μου γεννηθηκε ενας ερωτας..χεχεχεQuote:
σου αρεσω ε?
;););)
το ψηνουμε εδω και μηνες....
:cool:
η αληθεια φιλε μου ειναι διαφορετικη για τον καθενα.αυτα που ξερουμε αυτη τη στιγμη ειναι οτι εσυ την θελεις τρελα.και αυτο που δεν ξερουμε ειναι τι θελει εκεινη.και βασικα ουτε και εκεινη ξερει.το τι θα γινει στο μελλον δεν το ξερει κανενας.θα δοκιμασεις και θα δεις,υπαρχουν τρεις επιλογες,να ειστε μαζι,να μην ειστε μαζι και να συνεχισετε αυτο το τρελο παραμυθι που ζειτε.το σιγουρο ειναι πως ακομα εχετε μεγαλο ψυχολογικο γολγοθα μπροστα,και για αυτο φταιει αυτη τη στιγμη η κοπελια που δεν ξερει τι θελει.αν θα το βρει καποτε δεν ξερω,αν θα υπαρχεις εσυ η θα σε σκεφτεται απλα οταν το βρει ουτε αυτο το ξερω.με αλλα λογια,αυτο ειναι η ζωη,το να βαδιζεις στο αγνωστο,να μην ξερεις τι θα συμβει στο επομενο βημα.εχεις σκεφτει πως αυριο στο αμαξι σου μπορει να μεινεις εσυ η αυτη αναπηρη;ανοιξε το πνευμα σου,δες ολη την πλαση και τον εαυτο σου μεσα σε αυτην,οχι μονο εκει που εστιαζεις.δεν βοηθησα αλλα δεν υπαρχει και κατι να πω περι τουτου.το μελλον θα δειξει ... και να μαστε καλα να μας πεις.
κρινο αμα τσιμπαν εχουμε αροξολ ... :) :)
χμμμQuote:
εισαι μπερδεμενος αυτο κανει μπαμμμμ...
1. Τα πραγματα δεν ειναι ασπρα μαυρα.
Οι φασεις που περιγραφεις δεν ειναι ιδιες οποτε μην συγκρινεις την μια με την αλλη κατασταση.
2. Να την πεισεις οτι θα κανετε μια ομορφη σχεση - οχι οτι θελει εσενα.
Μην σκεφτεσαι εγωιστικα... χμμμ ανδρικα να το πω αλλιως.
3. Μερικες φορες οι ανθρωποι ειναι σε φαση που δεν καταλαβαινουν τιποτα.
Αν την θες πρεπει να το κανεις εσυ για την σχεση σας.
4. Να σου πω καλη ιδεα...
Και εγω στο παρισι πηγα την δικια μου και ηταν καθοριστικο.
Το παρισι προσφερεται για ρομαντζα.
5. Σου λεω εγω οτι εχει δειξει, η μπαλα δικη σου.
1. μαζι της εχει κ γκριζα, ροζ κτλ. Μου ειπε οτι ξερει οτι δεν θα ζησει το ονειρο μαζι μου αλλα προτιμα να βρει καποιον αλλο
2.το οτι θα καναμε ομορφη σχεση το ξερει (η το πιστευε) απο αυτα που εβλεπε αλλα λεει, κ συμφωνω οτι πρεπει να ειναι ερωτευμενη για να κανει σχεση κ μαζι μου ΛΕΕΙ οτι δεν ειναι κ οτι της θυμιζω το παρελθον.
3.Μακαρι, μακαρι να πιστευα οτι υπαρχει εστω μια μικρη πιθανοτητα για μας κ θα εκανα τα παντα για την σχεση μας απλα με τον τροπο κ τα λογια της καταλαβα οτι ηταν το τελος(κ γιαυτο ειμαι τοσο πιο χαλια αυτη την φορα απο καθε αλλη φορα που πηγαινε πισω στον πρωην)
4. πολυ χαιρομε αλλα να με δει δεν θελει κ θα παει παρισι?
5. μακαρι να μπορουσα να το πιστεψω αυτο! Τι εχει δειξει? κ πιστευεις οτι δεν ειναι καλυτερα γιαυτην να την αφησω να ηρεμισει λιγο πρωτα?
τα αθηναικα κουνουπια λογω νεφους δεν τα πιανει τιποτις....Quote:
κρινο αμα τσιμπαν εχουμε αροξολ ... :) :)
:P:P
ακομα στον πρωην παει;;;;;;; αει καλα.παρτο αποφαση και σβηστην απο παντου να ησυχασεις,αλλιως ηρεμια δεν προκειται να βρεις
μα ακριβως επειδη δεν ξερουμε τι θα μας ξημερωσει, γιαυτο πρεπει να περναμε οσο πιο ομοργα γινετε ετσι? Συμφωνω με τα λογια σου, εγω ξερω, εκεινη δεν ξερει κ γιαυτο υποφερει τωρα. Δεν μου αρεσει να περπατω στο αγνωστο, προτιμω να εχω καποιο μικρο ελεγχο, οσο γινεται, στη ζωη.Quote:
η αληθεια φιλε μου ειναι διαφορετικη για τον καθενα.αυτα που ξερουμε αυτη τη στιγμη ειναι οτι εσυ την θελεις τρελα.και αυτο που δεν ξερουμε ειναι τι θελει εκεινη.και βασικα ουτε και εκεινη ξερει.το τι θα γινει στο μελλον δεν το ξερει κανενας.θα δοκιμασεις και θα δεις,υπαρχουν τρεις επιλογες,να ειστε μαζι,να μην ειστε μαζι και να συνεχισετε αυτο το τρελο παραμυθι που ζειτε.το σιγουρο ειναι πως ακομα εχετε μεγαλο ψυχολογικο γολγοθα μπροστα,και για αυτο φταιει αυτη τη στιγμη η κοπελια που δεν ξερει τι θελει.αν θα το βρει καποτε δεν ξερω,αν θα υπαρχεις εσυ η θα σε σκεφτεται απλα οταν το βρει ουτε αυτο το ξερω.με αλλα λογια,αυτο ειναι η ζωη,το να βαδιζεις στο αγνωστο,να μην ξερεις τι θα συμβει στο επομενο βημα.εχεις σκεφτει πως αυριο στο αμαξι σου μπορει να μεινεις εσυ η αυτη αναπηρη;ανοιξε το πνευμα σου,δες ολη την πλαση και τον εαυτο σου μεσα σε αυτην,οχι μονο εκει που εστιαζεις.δεν βοηθησα αλλα δεν υπαρχει και κατι να πω περι τουτου.το μελλον θα δειξει ... και να μαστε καλα να μας πεις.
να ειστε παντα καλα!!
εδω παντως στη θεσσαλονικη κουνουπια δεν εχει .... χεχεχε
οχι οχι, μιλω οταν πηγαινε παλια..Quote:
ακομα στον πρωην παει;;;;;;; αει καλα.παρτο αποφαση και σβηστην απο παντου να ησυχασεις,αλλιως ηρεμια δεν προκειται να βρεις