Ο επιμένων νικά λοιπόν.....Έτσι λέει ένα ρητό.........Και εύχομαι σε σένα να βγει αληθινό ....
Printable View
Ακομα βρίσκομαι σε κατάσταση απελπισίας. Περιμένω να τελειώσουν οι εξετάσεις μου προκειμένου έχοντας ελευθερο χρόνο να ασχοληθώ με την επανασύνδεση που επιδιώκω.
Σκέφτομαι λοιπόν για αρχή να στείλω 1γράμμα μαζί με ενα δωράκι και να δω αντιδράσεις. Δεν περιμένω ούτε να μου πει ευχαριστώ ούτε να ασχοληθεί με μένα...Θέλω να το κάνω για να δει ότι είμαι ακομα εδώ.
Θέλω την γνώμη σας για κάτι σχεδόν άκυρο....
Η κοπέλα δεν έχει διαγραψει κοινές φωτο μας από τα social αν και έχουμε φτάσει σχεδόν στους 3μήνες χώρια...
Προχτές ανανέωσα την φώτο προφίλ μου στο φβ και μου έκανε καρδούλα.
Υπάρχει περίπτωση να σημαίνουν κάτι όλα αυτά;
Υπάρχει κόσμος που χωρίζει και προσπαθεί να διαγράψει και να πετάξει ότι πειστήριο υπάρχει από την τελειωμένη σχέση του κι υπάρχει και κόσμος που όλα τα αντιμετωπίζει σαν φυσιολογικό μέρος της ιστορίας του σαν άνθρωπος και δεν βρίσκει το λόγο να διαγράψει φωτό, να σκίσει τα πόστερ που αγαπούσες και να βάψει τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες lol Άρα το ότι οι φωτό σας στα σόσιαλ παραμένουν δεν λέει και κάτι.
Θα κάνω το αδύνατο δυνατό να επιστρέψει σε μένα με οποίο κόστος....
Όταν θες να χωρισεις πιστεύω ότι κανείς κάποιες ενέργειες προκειμένου ο άλλος να πιάσει το μήνυμα.
Δεν βγαίνεις μαζί του, δεν του στέλνεις, δε του κάνεις λαικ κτλ.... Αν συμβαίνουν όλα αυτά θεωρώ ότι στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει πάντα ένα "ίσως να δώσω μια ακόμα ευκαιρία κάποια στιγμή" γι'αυτό δεν κλείνει τις διόδους επικοινωνίας. Επειδή εχω περάσει σχεδόν παρόμοια φάση με ακόμα μια κοπέλα για να με κάνει να καταλάβω ότι όλα τελείωσαν με διέγραψε από παντού και με απέφευγε.πάντα.
Έτσι και αλλιώς με σας τις γυναίκες ποτέ δεν ξέρουμε, τι θέλετε και τι σκέφτεστε....
Γι αυτο κάποιοι λένε άλλον.αγαπάει σε.άλλον κάθετε με άλλον βγαίνει άλλον γουστάρει και με άλλον μιλάει ;ρ
Κάνε ότι θες..... εφοσον θες να προσπαθησεις
αλλά η ιδέα με το δωράκι μου χτυπάει άσχημα προσωπικά....ειναι σαν να προσπαθεις να την εξαγορασεις με δωρα να γυρισει πισω.......
καλύτερα να της έδινες ένα λουλούδι θα φανεί πιο ανιδιοτελής κίνηση από το δώρο....
Προσωπική γνώμη πάντα
Ναι οντως, ισως ειναι καλυτερο το λουλουδι..