Επικοινωνείτε γενικότερα; Μιλάτε όταν είστε μαζί; Τι κάνετε; Αυτά δεν είναι φυσιολογικά όπως γίνονται, ειδικά όταν έχετε μόνο τόσο λίγο χρόνο οι δύο σας.
Printable View
Επικοινωνείτε γενικότερα; Μιλάτε όταν είστε μαζί; Τι κάνετε; Αυτά δεν είναι φυσιολογικά όπως γίνονται, ειδικά όταν έχετε μόνο τόσο λίγο χρόνο οι δύο σας.
Δηλαδή αυτός ολοκληρώνει πριν μπει μέσα σου, κι εσύ από την άλλη του βάζεις φρένο. Μήπως δεν το έχει ξανακάνει ούτε αυτος;
Δεν έχει εμπειρία ούτε αυτός. Οπότε θα το βρείτε οι δύο σας. Τόσο το καλύτερο. Απλά όπως λες ότι σε περιμένει αυτός δύο χρόνια, θα πρέπει να τον περιμένεις κι εσύ μέχρι να βελτιωθούν οι αντοχές του. Μέχρι τότε να προσπαθείτε όλο και πιο συχνά. Κι επειδή αυτός μπορεί να νιώθει και χειρότερα από σένα αλλά να μην το λέει κάνε εσύ την αρχή και δείξε του ότι τον θέλεις. Θα πρέπει να απελευθερωθειτε
Για το λόγο αυτό προτείνω Karezza.
Θα βοηθήσει και τους δύο.
Και κάτι ακόμα, δεν υπάρχουν σωτήρες στη ζωή. Φρόντισε να λύσεις τα θέματα σου. Ζήτησε βοήθεια από ψυχολόγο ώστε να κλείσεις όσα θέματα σε απασχολούν. Κράτησε ημερολόγιο, πίστεψε με βοηθάει πολύ.
Καμία σχέση δεν είναι καλή, εάν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε καλά.
Μια μέρα που θα είστε όλη μέρα μαζί, ξεκινά τον από νωρίς κι άμα τελειώσει άστον και σε κανένα δυωρο ξαναβάλε τον κάτω. Λογικά θα καθυστερήσει πιο πολύ να τελειώσει.
Οκ αλλά να ξέρεις πως αν ο αστυνομικός θέλει μόνο σεξ και φτάσετε στο κρεβάτι, υπάρχει η περίπτωση να σε κάνει να νιώσεις τόσο άσχημα που να μη θες να ξαναδείς άντρα για καιρό. Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου γιατί είσαι με αυτόν τον άνθρωπο; Απλά επειδή "ανέχεται" το θέμα σου;
Μπορείς να δοκιμάσεις τότε με διαφορετικό ψυχολόγο.
Ο ψυχολόγος δεν θα σου λύσει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε δεν είναι αυτός ο ρόλος του. Ο ψυχολόγος θα σε καθοδηγήσει ώστε να μπορέσεις να γνωρίσεις το πρόβλημα σου και τις αιτίες που το δημιούργησαν. Αν το καταφέρεις αυτό, θα μπορέσεις σταδιακά να επιλύσεις όσα σε απασχολούν και να προχωρήσεις στη ζωή σου.
Η ζωή είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Συνεπώς χρειάζεται υπομονή.
Κάθε επιτυχής τερματισμός σε έναν μαραθώνιο αγώνα, ξεκινάει πάντα με ένα απλό (και πολλές φορές γενναίο - αλλά εξαιρετικά σημαντικό) πρώτο βήμα.
Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο γιατί με αγαπάει και ανεχεται το θέμα μου.επειδή η πρώτη μου σχέση ήταν χειρότερη και από αυτήν που υποθετεις με τον αστυνομικο παρόλα αυτά βρήκα την δύναμη και συνέχισα με άλλον και ας μην τον ερωτευτηκα όπως τον πρωτο.αν βγω με τον αστυνομικο δεν θα αφησω τον σύντροφό μου τον τωρινο.απλά θα βγω γιατί νιωθω παραμελημενη από τον σύντροφό μου.ξέρω ότι ο άλλος θα θέλει μόνο σέξ γιατί είναι σπάνιο εως ακατορθωτο να βρεις άντρα που να ανεχεται το θέμα μου. Οπότε όταν θα με διώξει ο αστυνομικός να έχω το στήριγμα μου. Αυτές είναι οι σκεψεις μου και νιώθω τύψεις γι αυτές γιατί εγώ δεν μπορούσα ποτέ να διανοηθω ότι θα σκεφτόμουν κάτι τέτοιο και να φέρθω έτσι σε εναν άντρα. Αλλα μετά την πρώτη μου σχέση με έχει πάρει η κατηφορα.ντρέπομαι γι αυτά που σκέφτομαι
Τις αιτιες που δεν κάνω σέξ δεν μπορεσε ούτε η ψυχολογος να τις βρει.και οικονομικα δεν βγαινω για συνεδριες κάθε βδομαδα.οπότε αφου πηγα ένα χρόνο περίπου σε ψυχολογο τα παρατησα.άσε που μου ειπε ίσως χρειαστω σεξολογο και εγώ επειδή είμαι από επαρχία πρεπει να κάνω ταξιδι για να τον βρω