Δεν ζητάς πολλά ούτε λάθος...
Από τον ευατό σου ζήτησε χρόνο...είναι πάρα πολύ νωρίς.
Προσπαθήστε ΜΑΖΙ και μέρα με την μέρα θα είστε καλύτερα.
Printable View
Δεν ζητάς πολλά ούτε λάθος...
Από τον ευατό σου ζήτησε χρόνο...είναι πάρα πολύ νωρίς.
Προσπαθήστε ΜΑΖΙ και μέρα με την μέρα θα είστε καλύτερα.
όντως λύση δε μπορω να δώσω εδώ και τώρα...αλλά και ο χρόνος μήπως τα κάνει χειρότερα..να σε ρωτήσω κάτι..εσύ που είσαι και γυναίκα νορα..αν ήσουν στην θέση της..τι θα έκανες για να με επαναφέρεις..??
Εγώ θα σε ρωτούσα τι είναι αυτό που ζητάς, τι πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνει αυτή από την πλευρά της & ποια είναι τα \'πολλά περισσότερα\' που πρέπει να γίνουν;
Και τι σημαίνει τελικά το \'συγχώρεσα\' αν δεν είσαι καν σε θέση να αναγνωρίσεις τις προσπάθειες και λες ότι δεν είσαι πια \'τύπος και υπογραμμός\';
tts κάθε περίπτωση δεν είναι ίδια και συγγνώμη που απαντώ μιας και ρώτησες τη νόρα, αλλά εγώ ως γυναίκα σε παρόμοια θέση δεν θα έκανα τίποτα παραπάνω για να σε \'επαναφέρω\' αν θεωρούσα ότι στο εδώ και τώρα δείχνω και πράττω όπως νιώθω απέναντί σου. Οτιδήποτε άλλο θα το θεωρούσα εξευτελιστικό και κουραστικό, να προσπαθώ δηλαδή να εξιλεωθώ για κάτι που επέλεξα να κάνω στη διάρκεια των σπουδών μου και να προσπαθώ να αποδείξω ότι ενδιαφέρομαι για εσένα.
Tts καταρχάς αμφιβάλω εάν την έχεις συγχωρέσει πραγματικά , μέσα σου το κάρβουνο σιγοκαίει και ξέρεις από δω και πέρα δεν είναι ούτε το τι έκανε η φίλη σου σε σένα ούτε τι πρέπει να κάνει για να σε ανεβάσει , ούτε η Νορα ούτε κανένας άλλος δεν το μπορεί αυτό για λογαριασμό σου γιατί ευτυχώς μόνο εσύ έχει τη δύναμη, μονο εσύ έχεις αυτήν την ικανότητα.
Ξέρω είσαι σε δύσκολη θέση , αισθάνομαι τα δεμένα φτερά να μην σου επιτρέπουν τα μεγάλα πετάγματα που ονειρευόσουν και επίσης όποιο δρόμο και να πάρεις είναι ανηφόρα και θέλει μεγάλα ψυχικά αποθέματα , να συγχωρέσεις θέλει τεράστια δύναμη να σηκωθείς και να φύγει μάλλον θέλει ακόμη μεγαλύτερη . Όποτε αυτό που θα έκανα εγώ , θα μιλούσα ώρες ατελείωτες με τον εαυτό μου μέχρι να με ξαναβρώ , να δω τι θέλω πραγματικά … είναι ο καιρός να κάνεις εσύ την κίνηση σου όποια και να είναι αυτή, αλλά να την κάνεις εσύ και κανένας άλλος για σένα.
Με κάλυψε η Μαρίνα.
Από την στιγμή που θα ήμουν πάλι μαζί σου και θα ήθελα να πορευτώ μαζί σου.
Όντως αν μπει σε διαδικασία, ότι την τσεκάρεις συνέχεια ή πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει πράγματα, τότε και θα κουραστεί και θα αρχίσει να φοβάται.
Δεν νομίζω ότι θες να την βάλεις σε αυτή την διαδικασία, έτσι δεν είναι?
Το έχω περάσει και αυτό..ήμουν στην θέση της κοπέλας σου.
Δεν έκανα τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από το να είμαι ο ευατός μου.:)Και πέτυχε!
Θέλει υπομονή και θέληση να φτιάξεις την σχέση σου..άσχετα από το δικό σου θέμα, όλες οι σχέσεις θέλουν πάλεμα και διάθεση.Γιατί κάθε μέρα είναι διαφορετική.
Έχω περάσει και από την θέση την δικιά σου!
Στην αρχή είχα φρικάρει...και στην αρχή έκανα συνέχεια αναφορές στο περιστατικό.Αλλά έβλεπα ότι αυτός ο ευατός μου (μια Νόρα όλο γκρίνια,νεύρα και κακιούλες) δεν μου άρεσε.
Οπότε έκατσα και συζητήσα με τον ευατό μου.
Η αγάπη μου για τον φίλο μου, η προσπάθεια του να το παλέψουμε και η απέχθεια στο κακό πρόσωπο της Νόρας, με έκαναν να ηρεμήσω και να χαλαρώσω ξανά στην σχέση μου.
Δεν ξέρω, δεν έχω την εμπειρία να απαντήσω σε κάτι τέτοιο..
το μόνο που βελτιώθηκε είναι το σεξ και μπορω να πω ότι αναθερμανθηκε η σχέση γενικότερα γιατί τον τελευταιο χρόνο που είμαστε μαζί είχαμε αρκετα σκαμπανεβασματα που τα προκαλούσε αυτή..προφανώς λόγω τύψεων και βαρους για αυτο που έκανε..κατα τα άλλα..μπορώ να πώ και ότι η επικοινωνία είναι καλύτερη..αλλα από την άλλη πάντα επικοινωνούσαμε σε άλλο επιπεδο οι δυο μας..
Γιατί να μην εξιλεωθεί δλδ εφόσον με αγαπαει και θέλει να είναι μαζί μου??..και δεν ήταν κατι που επέλεξε..ισχυρίστηκε ότι ήταν ένα γεγονός εντελώς τυχαίο..αν μάθαινα έστω και στο ελαχιστο ότι παίχτηκε κατι παραπάνω ή είχε συνέχεια..θα είχα χωρίσει αυτόματα.
Αχ βρε tts...καταλαβαίνω ότι στεναχωριέσαι αλλά μην δίνεις σημασία σε τόσο βαριά θέματα..εξιλέωση κτλ
Να το δεις πιο απλοϊκά το θέμα...Ζύγισε το να μείνεις μαζί της με το να χωρίσεις που θα σου λείπει δε αλλά δεν θα άγχεσαι
Είναι παρελθόν αυτό που έγινε, άστο εκεί και πάτε παρακάτω
Αν ένας άνθρωπος σου λέει και δείχνει ότι σε αγαπάει και θέλει να είναι μαζί σου τι άλλο να κάνει δηλαδή; Έπειτα λες ότι επικοινωνείτε καλά, το σεξ πάει θαύμα, οπότε?
Συμφωνώ με τη Νόρα. Κι έπειτα μη νομίζεις ότι κι εγώ σου απαντώ εκ του ασφαλούς, και έχω βρεθεί στη θέση της κοπέλας σου και στη δική σου. Όποτε αφήνουμε τις σκέψεις να μας βασανίζουν, το παρόν χαλάμε, το παρελθόν δεν αλλάζει ούτε μπορείς να ανακαλύψεις όλες τις πτυχές του.
thessalo φίλε μου..
την πράξη την έχω συγχωρέσει..αυτό που οδήγησε σε αυτήν την πράξη δε μπορώ να συγχωρέσω γιατί πραγματικά..από μ******* έγινε ότι έγινε..
Έχω απομυθοποιήσει πλήρως την \'\'ιδανική σύντροφο\'\'..αν και ακόμη πιστεύω οτι είναι ένα άτομο που μου ταιρίαζει που κάνουμε αν θες κατι πολυ ταιριαστό και όμορφο μαζί και ίσως να είναι και η γυναίκα της ζωής μου..προσπαθούσα τόσα χρόνια να κρατήσω ζωντανό το πάθος και τον έρωτα παρόλες τις αντιξοοτητες..απλώς η μαγεια χάθηκε και με πολύ βίαιο τρόπο..δεν ήταν κάτι που ήρθε με το πέρας του χρόνου..και ουσιαστικά αυτό προσπαθώ να χωνέψω..να δώ πως ένα τέτοιο γεγονός στιγμάτησε τον δικο μου ψυχισμό..και από κει και μετά..μέτρα για να κλείσει η πληγή. Δε μπορώ να πώ...ίσως να την κουράσω με το ψάξιμο που κάνω..αλλά αυτή την στιγμή βάζω εμενα πρώτα και ύστερα αυτή..
Και να ρωτήσω κάτι άλλο...τις προάλλες που το κάναμε...μετά γυρίζει και μου λέει ότι ήταν πολύ συγκινητικό (η πράξη προφανώς και ο τρόπος που έγινε)..τι εννοούσε άραγε???
Γιατί δεν την ρώτησες? (αν και δείχνει ότι ήταν πολύ όμορφη στιγμή και συγκινήθηκε...;)
Επίσης δεν θα σε βοηθήσει πουθενά το να ψάξεις περισσότερο γιατί και πως έγινε ότι έγινε
Η μοναδική φορά που θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο, θα ήταν στην περίπτωση που έκανε κάτι με άλλον, αν είχατε προβλήματα στην σχέση σας, αν της έλειπε κάτι που δεν της έδινες.Οπότε και θα έπρεπε να συζητήσετε από κοινού να δείτε γιατί φτάσατε σε αυτό το σημείο.
Μην ξεχνάμε, ότι όταν αποφασίζουμε \"να απατήσουμε\" τον σύντροφο μας, δεν σημαίνει πάντα ότι χωλαίνει και η σχέση μας..συνήθως φταίνε και οι 2, αλλά στην δικιά σου περίπτωση δεν έγινε κάτι τέτοιο.
\'\'Η μοναδική φορά που θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο, θα ήταν στην περίπτωση που έκανε κάτι με άλλον, αν είχατε προβλήματα στην σχέση σας, αν της έλειπε κάτι που δεν της έδινες.\'\'
αφού έκανε κάτι με άλλον.
Εννοώ αν το έκανε, επειδή είχατε προβλήματα στην σχέση σας, που δεν είχατε
Σου εξήγησε ότι ήταν καθαρά παρορμητικό και λάθος δικό της.
Δεν έφταιγες εσύ
αααα..ναι,ετσι είπε..οτι δεν φταίω εγώ.
tts ... η ένια της προδοσίας και της αποκλειστικότητας στις προηγούμενες γενιές είχε άλλη σημασία και άλλη βαρύτητα , απ’ ότι στην σημερινή εποχή. Σήμερα πολλές από αυτές τις αξίες έχουν απολέσει την δεσπόζουσα θέση που κατείχα κάποτε και νέες τάσεις και στάσεις έχουν κάνει την εμφάνιση τους . Συμπεριφορές που κάποτε ήταν αδιανόητες να γίνουν αποδεκτές σήμερα αντιμετωπίζετε με μεγάλη ανεκτικότητα … και ερμηνεύονται από διαφορετική οπτική γωνία … όποτε ακόμα και σε αυτά που σου γράφουμε πρέπει να φιλτράρεις και να κρατάς μόνο αυτά που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία και φιλοσοφία σου … ας πούμε τα κορίτσια έχουν βρεθεί στη θέση σου και στη θέση της κοπέλας , ενώ εγώ σε καμία από τις δυο … για κάποιον άλλον το να περνάμε καλά έχει μεγαλύτερη σημασία από το να του είναι πίστη η σύντροφος , και στο πρώτο στραβοπάτημα να την σουτάρει , όποτε πρόσεχε το λίγο αυτό … και κλείνοντας θα ήθελα να σου επαναφέρω ξανά το θέμα την ουσιαστικής συγχώρεσης , καθώς προσπαθείς να χρυσώσεις το χάπι για να το καταπιείς … ξέρω μπορείς να μην έχεις τη δύναμη να αντικρίσεις το συμβάν στην πραγματική του διάσταση , και ούτε εγώ έχω αυτό το δικαίωμα να το κάνω για σένα … νομίζω ομως ότι όσο το αποφεύγεις , οσο αποφευγεις να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεων και των συναισθημάτων σου … και κρύβεσαι πίσω από … περιμένω να με ανεβάσει … η να εξιλεωθεί … η δεν ήταν κατι που επέλεξε... νομίζω ότι δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να ξανάβιώσεις αυτό που προσπαθείς να αποβάλεις από τη ζωή σου.
Συμφωνώ απόλυτα με Thessalo..
Kαι εγώ όταν ήμουν μικρότερη έλεγα, \"αποκλείεται να τον συγχωρέσω αν με απατήσει\" ή \"αποκλείεται να πάω με άλλον\" κτλ με αποτέλεσμα να βασανίζομαι
Θέλω να πω, τίποτα δεν είναι απόλυτο.
Ανακάλυψε μέσα σου, κατά που ταιριάζεις εσύ και σου πάει σαν άνθρωπος και πορεύσου με αυτό..Μεγαλώνοντας και βιώνοντας καταστάσεις θα σε βοήθησουν να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερα για τον ευατό σου.