Δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τι κάνω λάθος γτ δεν με ξέρεις αλλα έχεις παρουσίασει την άποψή σου....Και είναι δεκτή γτ είμαστε σε ένα φόρουμ και είμαστε εδώ για να ακούσουμε και απόψεις άλλων
Printable View
Για διάβασε αυτό,ίσως βρεις κοινά.
http://www.mkarapatsia.gr/archives/6213
Αυτό έλειπε!
Ναι εννοώ υποκειμενικά πιστεύεις ότι δεν είσαι ωραία.....Αυτό το κατάλαβα
Αντικειμενικά όμως ; θα σε έλεγε κάποιος ωραία...; που σε κατηγοριοποιείς αντικειμενικά Όχι με βάση του τι πιστεύεις εσύ αλλά με βάση το τι πιστεύεις οτι βλεπει ο κόσμος....
Θέλω να πω είσαι όμορφη Αλλά δεν το νιώθεις....; Ή είσαι μια μέτρια νορμαλ συνηθισμένη κοπέλα και νιώθεις χαλια θες να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου πάνω σε αυτό να νιώσεις λίγο θεα
Λοιπόν Αποστολία,
Το θέμα σου έχει τίτλο "Ανασφάλειες".
Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του. Ως εκ τούτου όλοι οι άνθρωποι έχουν ανασφάλειες σε ένα ή (πολλές φορές) και περισσότερα πεδία.
Εγώ είμαι φαλακρός από τα 25 μου. Πλέον, σχεδόν μια δεκαετία μετά μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι έχουν υπάρξει γυναίκες που με έχουν ειρωνευτεί για το λόγο ότι έχω ξυρισμένο κεφάλι. Έτσι, πάντα όταν προσεγγίζω μια κοπέλα μια ανασφάλεια (μικρή) στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει.
Ξέρεις όμως κάτι;
Στα χρόνια που δεν έχω πλέον μαλλιά, έχω κάνει και απίστευτα καλές σχέσεις (ακόμα και σε επίπεδο μιας νύχτας) με πραγματικά πολύ εντυπωσιακές γυναίκες.
Το συμπέρασμα;
Έχω ανασφάλεια με τα μαλλιά που έχασα πριν δέκα χρόνια, όμως δεν με έχει εμποδίσει να είμαι απόλυτα λειτουργικός και σίγουρος ώστε να προσεγγίσω μια γυναίκα.
Ξέρεις γιατί;
Είναι θέμα αυτοεκτίμησης Αποστολία. Εκεί ξεκινάει το πρόβλημα σε κάποιους ανθρώπους. Αν δεν εκτιμάς τον εαυτό σου και δεν τον αποδέχεσαι εσύ, μην περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος. Ελκύουμε ότι εκπέμπουμε.
Το θέμα της έλλειψης αυτοεκτίμησης λύνεται μόνο με την βοήθεια ψυχοθεραπευτή.
Αντίθετα το θέμα της ανασφάλειας, σε όποιον τομέα και αν αυτή προκύψει και εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα αυτοεκτίμησης, επιλύεται σταδιακά στην πορεία του χρόνου. Μετριάζεται σε βαθμό που δεν εμποδίζει έναν άνθρωπο από το να είναι ενεργός και λειτουργικός σε κάθε πεδίο της ζωής.
Να περνάς όμορφα.
Αν είχα βρει τον κατάλληλο δεν θα έλεγα έτσι....
Όμως υπάρχει ρε συ φιλενάδα κατάλληλος.;
Κάποια κοπέλα που μιλούσα μαζι της μου είπε ότι ξέρω τι ψάχνω αλλα ότι θέλω κάποιον να μου τρελάνει το μυαλό και σε επίπεδο σκέψης και ερωτικά που αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο που μπορεί να μη μου τύχει και ποτέ....! Και ότι τώρα πχ αγχώνομαι επδ ξέρω ότι πρέπει να προσαρμοστώ στη πραγματικότητα και οτι δεν ξέρω τι να κάνω.....Και ότι προβληματίζομαι γ αυτό το λόγο...έχει δίκιο
Εσύ τι λες ;
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Πάντως κακός νιώθεις ανασφάλεια για το ότι είσαι φάλακρος.και ο φίλος μου είναι.εγώ τους βρίσκω πολύ σεξι.και αυτος που γνωρισα είναι φαλακρος αλλά είναι απίστευτα όμορφος. Οπότε μπορούμε να πούμε η ομορφιά ότι όντως είναι υποκειμενικη για τον καθένα.
Εγώ σε θαυμαζω.φαίνεσαι μια δυναμικη κοπέλα. Που ξέρεις ακριβώς τι θες και ξέρεις ακριβως τι αξίζεις γι αυτό δεν αρεσκεσαι σε μετριους δεσμους.λίγοι είναι αυτόι που λένε θα μείνω μόνη μεχρι να βρω αυτό που αξιζω.οι πιο πολλοί και εγω μαζί μπαινουμε σε μια σχέση απλά για να μην ειμαστε μονοι.οπότε μη μασάς.εγώ πιστεύω ότι σίγουρα θα βρεθεί ο καταλληλος.την καταλληλη στιγμή.