θα πω μια φραση χιλιοειπωμενη αλλα με μεγαλο νοημα,αστο να φυγει,αν ερθει σημαινει πως ηταν δικο σου,αν οχι σημαινει πως δεν το ειχες ποτε.Αυτη η φραση ποναει πολυ αλλα ειναι πραγματικη περα για περα
Printable View
θα πω μια φραση χιλιοειπωμενη αλλα με μεγαλο νοημα,αστο να φυγει,αν ερθει σημαινει πως ηταν δικο σου,αν οχι σημαινει πως δεν το ειχες ποτε.Αυτη η φραση ποναει πολυ αλλα ειναι πραγματικη περα για περα
Για το τελευταίο, δεν αντιλέγω, εμείς πρώτα πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας για να μας αγαπήσουν και οι άλλοιQuote:
Originally posted by Thessalo
Ok ok :) pame ksana gia pes mu, glykia mu, poia einai afta pou se kanoun eftyxismeni ... aparithmiseta ... η αγκαλιά του , το χάδι του, η τρυφερότητά του, το ενδιαφέρον του να με κάνει να νιώσω μοναδική, να κάνει ότι μπορεί για μένα τις λίγες αυτές στιγμές που του περίσσεψαν,
kai meta des mporei o filos sou me ta yparxonta mesa kai xwris na allaksei kati , einai efikta na su ta prosferei ?
χωρίς να αλλάξει τίποτα όχι, δε μπορεί
A na su pw kai ena kolpaki pou kanw egw... sinithws xairwmai me afta pou kanw kai dinw egw , kai den perimenw apo kanpoion allon na me kanei eftyxismeno ... opote amam thelw na ginw eftyxismenos apla epilegw na kanw pragamta ta opoioa tha symbalun pros aftin tin katefthinsi :)
Αλλά ρε παιδιά , μιλάμε για τα αυτονόητα. Οταν αγαπάς έναν άνθρωπο , είναι δυνατόν να μην θέλεις να περνάς στοιχειώδη χρόνο μαζί του; Να πας μια εκδρομή, να φας , να κάνεις έρωτα, να τον κρατήσεις αγκαλιά, να βγείς να διασκεδάσεις, σας διαβεβαιώνω δε ζήτησα ποτέ την υπερβολή... τα στοιχειώδη ζήτησα...
Αυτό θα συμβούλευα και εγώ σε έναν τρίτο... και αυτό προσπαθώ να κάνω τα τελευταία 2 εικοσιτετράωρα ( ελπίζω να καταφέρω να μην επικοινωνήσω)Quote:
Originally posted by Empneustns
Ομως επειδή ο δικός μου κ......ς βρέχεται εδώ, ζητάω τη γνώμη σας:
Υπάρχει περίπτωση να μετανιώσει κάποιος αλλά από εγωισμό ή ανασφάλεια να μη διεκδικήσει ποτέ κάτι που άφησε να φύγει;
ναι υπαρχει,αλλα αν ρωτας εμενα το να βαζει τον εγωισμο του και την ανασφαλεια του πανω απο την αγαπη του και τον ερωτα του,μπορει να σημαινει δυο πραγματα
1)ή ειναι φοβερα εγωιστης και σκεφτεται μοναχα τον εαυτουλη του ή
2)αγαπαει λιγο
Προφανώς αυτός αρκείται σε αυτά τα λίγα
Μην προσπαθείς να αλλάξεις έναν άνθρωπο, δεν γίνεται και δεν θα οδηγήσει πουθενά.
Υπάρχει η περίπτωση να μην ξαναγυρίσει λόγω εγωισμού, ναι
Αλλά και τότε δείχνει πόσο \"δεν σου ταιριάζει\"
Θα έβαζες εσύ τον εγωισμό σου πάνω από όλα?
Τώρα σκέφτεσαι και την παραμικρή λεπτομέρεια και δεν ξέρεις από που να πιαστείς.
Πραγματικά όμως σε συμβουλεύω να ηρεμήσεις σιγά σιγά και να κάνεις εκτίμηση της κατάστασης εκ νέου.
Αυτή σου η κουβέντα τα λέει όλα!!!!!!!Quote:
Originally posted by Nora
δεν ξέρεις από που να πιαστείς.
και οπως το βλεπω εγω απο τα γραφομενα σου,δεν εισαι στις προτεραιοτητες του φιλου σου.Η το δεχεσαι,παυεις να το σκεφτεσαι η να γκρινιαζεις με αυτο και συνεχιζεις με τη συναισθηματικο επιπεδο του φιλου σου,η το παιρνεις αποφαση πως αυτος ο ανθρωπος δεν μπορει αν σου δωσει αυτο που αναζητας.σκεφτηκες ποτε οτι μπορει να θελει να χωρισει και δεν θελει να σε πληγωσει;παντως οι αντρες γενικα μερικα πραγματα τα βλεπουμε διαφορετικα,δηλαδη,αν αυτη τη στιγμη εχει ζορι οικονομικης επιβιωσης,τοτε βαζουμε σε δευτερη προτεραιοτητα τα συναισθηματικα μας.αν μπορειτε να συμπαρασταθειτε και να δεχτειτε την κατασταση τοτε συνεχιζουμε,αν δεν μπορειτε τοτε υπαρχει αναγκαστικος χωρισμος.Αλλα δεν ξερω ο φιλος σου ποια ακριβως σκεψη κανει απο τις 2
Ηταν πάντα το χειρότερο σενάριο που μπορούσα να σκεφτώ, όταν μόνη σε ένα σπίτι μακριά από όλους και όλα ένιωθα την απόρριψη ...Quote:
.σκεφτηκες ποτε οτι μπορει να θελει να χωρισει και δεν θελει να σε πληγωσει;
Ομως από την άλλη δε μπορώ να ξεχάσω ότι όσες φορές ήμαστε μαζί, μόνοι η με παρέα, η ευτυχία ζωγραφιζόταν στο πρόσωπό του από ένα μόνιμο τεράστιο χαμόγελο.
Πράγμα που δε συνέβαινε όταν ήταν ας πούμε στην ταβέρνα όσο χαλαρός ή πιεσμένος και αν ήταν...
Και πολλες φορές πέταξε ένα \"κουράστηκα\" ή \"βαρέθηκα\" αναφερόμενος στην κατάσταση της ταβέρνας-μάνας-οικογένειας...
Τα συμπεράσματα δικά σας...
θα ελεγα να αφησεις μια βδομαδα να περασει χωρις να παρεις τηλ.Αν δεν παρει τοτε ασχημα τα πραγματα,αν παρει το ξανασυζηταμε.Ολοι εχουμε νοιωσει την απορριψη,ξερουμε πως ειναι,αλλα ειναι και αυτο μεσα στη ζωη.καποτε απερριψες ,καποτε θα απορριφθεις,το δεχεσαι και προχωρας...
Όντας ερωτευμένη, δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα
Κουράστηκε, βαρέθηκε την κατάσταση ταβέρνα-μάνα-οικογένεια και επέλεξε σαν λύση να χωρίσετε?
Ναι ακριβώς αυτό συνέβη...
σε όλο αυτό και εγώ να του ζητάω χρόνο για μας...
Εσπασε προς μία κατεύθυνση και αυτή ήμουν εγώ.
Ήμουν η πιό ανώδυνη;
Η πιό \"σωστή\" ;
Η πιό προφανής;
Επειδή θα πάρει σίγουρα κάποια στιγμή με πρόφαση κάτι αντικείμενα τύπου φωτογραφίες, δώρα αρραβώνων κλπ... και επειδή τον ξέρω, αν ανοίξει παράθυρο από εκεί θα το ανοίξει...Quote:
αν παρει το ξανασυζηταμε....
Εμένα εκεί ποιά η θέση μου;
Να περιμένω να δω ξεκάθαρη θέση \" έλα να μιλήσουμε\" ή να πάρω εγώ πρωτοβουλία;
Μάλλον το πρώτο ε;
Προφανώς είχε παράπονα από εσένα
Μου κάνει εντύπωση να πάει να διαλύσει κάτι το οποίο δεν είχε σχέση με το τρίπτυχο που αναφέρεις
Όταν τον απομυθοποιήσεις (θέμα χρόνου) θα δεις και θα ζυγίσεις διαφορετικά
Ναι, ότι γκρίνιαζα και ήμουν απαιτητική και δε σεβάστηκα τις επιλογές τουQuote:
Originally posted by Nora
Προφανώς είχε παράπονα από εσένα
Οκ αστον να βρει τον δρόμο του λοιπόν, αφού επέλεξε να χωρίσετε
Καλύτερα να μην έχετε επικοινωνία για να σκεφτείτε και να ηρεμήσετε εκατέρωθεν
Το να σου πούμε τώρα τι να κάνετε όταν μιλήσετε είναι άτοπο
Γιατί δεν ξέρεις αν θα επικοικωνήσει μαζί του, σε τι διάθεση θα είναι, με ποιο τρόπο θα επικοινωνήσει, ΠΟΤΕ θα το κάνει και το κυριότερο από όλα...ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
Προσωπικά κάθε φορά που έκανα ολόκληρα πλάνα για τέτοιες περιπτώσεις, πάντα έπεφτα έξω, γιατί πάντα συνέβαινε ένας από τους παραπάνω εξωτερικούς παράγοντες