το να φτάσω εκεί, πως το εξηγείς?
απο την άλλη αν πήγαινα σε κάποιον οίκο ανοχής ώστε αν μου επιτρεπεται η έκφραση να ξεδωσω θα αξίζει?
Printable View
μου αρέσει μια κοπέλα απο κάποιο site tinder, badoo, πως να ξεκινήσω κουβέντα? δεν θέλω να κλασικά Γειά τι κάνεις
μπορείς να μου κάνεις μια πρόβα για να ξέρω?
αν πω ότι ντρέπομαι να ανεβάσω ή θέλω λίγο να φαίνομαι σαν μυστήριος δεν λέει ε?
και που ξέρουν αυτά αν έχω κάνει εγώ ταίρι?
Για τα social media για να στείλεις μήνυμα είναι τελείως διαφορετικό?
Αυτος ειναι ο σκοπος των σαιτ να πατήσεις καρδια και να δημιουργείς ταίρια. Μόνο ετσι σου επιτρεπει να μιλας χωρίς να πληρωσεις. Δωρεαν και χωρίς ταιριασματα μπορείς να μιλήσεις σε διάφορα τσατ. Υπάρχουν ενα καρο. Αλλα και παλι θεωρω δυσκολο να γνωρίσεις καποια χωρίς φωτο. Εγώ τη σχέση μου πάντως απο το μπαντου τη γνώρισα και μάντεψε.. Είχαμε και οι δυο φωτο [emoji23][emoji12]
εκανα εγγραφή στο tinder και ακόμα να μην μου στείλουν email
αυτούς τους περιορισμούς τώρα μου τους λέτε δεν τους ήξερα
μπορεί να τις πω θα τις στείλω σε μήνυμα λες να πιάσει?
σε fb? instagram αν μας αρέσει κάποια τι της γράφουμε?
Βρε δε καταλαβαίνεις τι σου λέω. Για να μπορείς να μιλησεις θα πρεπει η κοπελα να σε επιλέξει και δε παιζει να σε επιλέξει χωρίς φωτο. Οσο για φβ ινστα κλπ μπορείς να μιλήσεις φυσικά δωρεάν αλλα και παλι πολυ δυσκολο να σου απαντήσουν χωρίς να έχεις φώτο..γιατί κολλας τοσο στο να βαλεις φωτο ;
το έχω ξαναπεί ντρέπομαι να ανεβάσω φωτογραφίες
φανταστείτε όταν ήμουν στρατό δεν είχα βγάλει καθόλου με την στολή που έβγαζαν όλοι
δεν μπορώ να την επιλέξω εγώ?
Όχι δεν θα καθόμουν, μιας και το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι η εμφάνιση
έχω μια ανασφάλεια με τις φωτογραφίες