Με συγχωρείς είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να μπω σε debate τώρα.
Μην ξεχνάς πως εδώ δεν είναι γενικού φόρουμ, πολλά από τα άτομα που μιλάς έχουν περάσει πολλά ψυχολογικά και για χρόνια , όπως και το δελφίνι προφανώς.
Printable View
Με συγχωρείς είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να μπω σε debate τώρα.
Μην ξεχνάς πως εδώ δεν είναι γενικού φόρουμ, πολλά από τα άτομα που μιλάς έχουν περάσει πολλά ψυχολογικά και για χρόνια , όπως και το δελφίνι προφανώς.
Είσαι εντελώς υπερβολική σε αυτό που λες για μένα με αυτό το πόστ σου! Δεν ξεφτιλίζω κανέναν και αυτό έγινε αλλού πάει τελείωσε γιατί το συνεχίζεις? Και συνεχίζεις να αρπάζεσαι σε κάθε θέμα αυτό αν δεν είναι κακία τότε ποια είναι ? Η κακιά είμαι εγώ ή εσύ στην τελική?
Δελφίνι καλησπέρα. Πως είναι η σχέση με τη μητέρα σου πλέον; Ο αδερφός σου είναι καλύτερα; με εκείνην την παλιά εκκλησία έκοψες επαφές;; ξανά έπιασες δουλειά ; ελπίζω να μην κόβεις απότομα την αγωγή σου. Δεν φταις που κάποια κιλά δεν φεύγουν. Έχεις βασανίσει τον εαυτό σου μέσα σε αυτά τα χρόνια. Πως θέλεις να είναι ο άντρας που θα παντρευτεις;; τι στοιχεία να έχει στο χαρακτήρα του;
Αν θέλεις απάντησε μου και στις άλλες ερωτήσεις. Σε ευχαριστώ
Εφόσον λεω την αλήθεια τι ενοχλείσαι;
Ευχάριστα είναι αυτά δελφίνι. Στον χώρο εργασίας σου ίσως υπάρξει φλερτ. Παίζει ρόλο αν θα σου κάνει το κλικ αν θα έχετε κοινό χιούμορ ηλικία κτλ. Εκτός από το ζήτημα κιλών. Φτιαχνεις τα μαλλάκια σου; έχεις διάθεση να καλλωπιστεις;
Αν και δεν ισχύει αυτό , ο κόσμος είναι γεμάτος με χοντρούς που έχουν ωραίες απλά και μόνο επειδή έχουν λεφτά κτλ αλλά γενικά ναι κάπως ισχύει στατιστικά υπό συνθήκες κανονικότητας και χαίρομαι που το λες έτσι, ότι λες θα βάλω στόχο να αδυνατίσω για να βρω έναν αδύνατο, είναι τίμιο :)
Γίνε θα έλεγα λίγο πιο ελαστική με τους ανθρώπους, και με τον λόγο πιο ευγενική, δηλαδή να λες μια γυναίκα χοντρή άσχημη με κακό χαρακτήρα...ε δεν είναι ευγενές, ... ακόμα και αλήθεια να είναι .. μπορείς να το πεις με όμορφο τρόπο, δηλαδή να πεις "δεν τις θεωρώ εμφανισιμες , έχουν παραπάνω κιλά, χαρακτήρα δε ξέρω " , θα ήταν πιο κομψό και όμορφο για μια κυρία, άλλωστε ομορφιά δεν είναι μόνο η εξωτερική ;)