Originally Posted by
Remedy
την αληθεια θα πω, δεν εχω κανεναν λογο να πω ψεματα, αν και με παραξενεψε το "ΚΑΙ εδω μεσα". με ξερεις κι απ εξω;
τωρα εσυ, θες ντε και καλα να συμφωνησουμε, αλλα ΕΛΑ που διαφωνουμε! τι να καμω δλδ; να σου πω ψεματα για να μην κλαις;
1. διαφωνω. δεν εχετε καμια αναπηρια ευαισθησιας, αλληλοβοηθειας, συνυπαρξης και συμβιωσης.
εχετε μια ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΣΑΣ. κι αυτο, δεν ειναι βιολογικο, αλλα κοινωνικα κατασκευασμενο (οι ανδρες δεν κλαινε, ανδρας εισαι πως κανεις ετσι, μην κανεις σαν γυναικουλα, blah, blah blah, blah..)
2. εχει γυναικαι πολλων ηλικιων εδω μεσα . προσωπικα ειμαι οχι μονο Χ αλλα και Ψ μπορω να σου πω...
3. δεν ξερω τι θεωρεις οτι ειναι οι "παραδεισενιες σχεσεις" κι αν ειναι μεμονωμενες οπως λες, και οχι ο κανονας, αλλα και μεμονωμενες να ειναι, εμενα μου κανει, γιατι κι εγω ειχα 2 τετοιες σχεσεις στην ζωη μου και τωρα ζω την δευτερη. δεν με ενδιαφερει αν αλλες 5- 10 γνωριμιες δεν ηταν παραδεισενιες. εγω μονο μια χρειαζομαι , και την εχω. οποτε (κλαιν)...
4. οκ, αφου ΕΣΥ ειπες οτι αυτο αφορα μονο ανδρες, εμεις πρεπει να γραψουμε μονο για ανδρες γιατι σου χαλαμε την φαντασιωση. ΕΓΩ θεωρω οτι μας αφορα εξισου. τι να κανομε τωρα δηλαδη;. αν με λες ψευτρα επειδη λεω αυτο που πιστευω, κι εγω σου λεω οτι εσυ εισαι ο ψευτης και πατσισαμε..
5. δεν ξερω τι περιβαλλον ειχες, εγω ξερω παρα πολλες γυναικες που δεν βιαστηκαν να τεκνοποιησουν γιατι ειχαν αλλα ονειρα (σπουδων κυριως, αλλα και ανεμελων εμπειριων) και πολλες που δεν τεκνοποιησαν καν, γιατι αυτη η ζωη δεν τους ταιριαζε. αν εσυ ξερεις μονο απ τις αλλες τις βιαστικες, δεν ειναι δικο μου προβλημα..
6. αυτο με τις φαλλοκρατικες φαντασιωσεις που εχεις παντως, να ξερεις οτι ειναι καταλοιπο του μουργου. αν δεν ειχες τετοια αλλεργια με την παρτη τυ, ανετα σε εβλεπα σε μια ανδροκρατουμενη δραστηριοτητα (τυπου στρατος) να κρατας ψηλα την σημαια με τους συντροφους σου και να λετε καφριλες πινοντας μπυρες... επισης αν δεν ειχες αδυναμια στις γυναικες (γεννετικα προσδιορισμενο κατα την ταπεινη μου αποψη) ανετα σε εβλεπα να ερωτευεσαι ανδρες. ξερω σε πληγωνω, αλλα τετοιου ειδους "βαλσαμο" ειμαι εγω, μην με σκαλιζεις πολυ- πολυ.
7. αυτο τωρα με τους ανυπαντρους φιλους τι ηταν; προταση να κανουμε τις προξενητρες;
ναι εχω κι εγω φιλες που ειναι παιδια (δεν χρειαζεται να ξαναγινουν). εχω και παντρεμενες , εχω και ανυπαντρες. τι να κανουμε; λες να τους γνωρισουμε;