Δίκιο απόλυτο για την πίεση, ήμουν μαλακας σε αυτό το θέμα.
Τώρα σου είπα δεν άργησα ακριβώς , απλά θεώρησα ότι δεν ήθελε,ίσως παρεξηγησα.
Δεν αρνήθηκα ότι έχω κάνει πολλά λάθη και έχω μετανιώσει , μα πολλά.
Printable View
Αν η τρέλα μας ήταν δολάρια, θα ήμασταν κροίσοι!
Μιλιβα το κακό που κάνει είναι οτι ξεκόβει μόνο το θέμα του σεξ κ δεν το βλέπει συνολικά μαζί με όλα τα υπόλοιπα.
Υποθέτω πως η κοπέλα δεν τον θεώρησε γκει επειδή απλά δεν κάνανε σεξ γρήγορα.
Αλλά ταυτόχρονα με αυτό, ο φίλος μας εδώ μας λέει οτι
1.σε γνωριμία 2-3 εβδομάδων (γνωριμία είναι, όχι ερωτική σχέση εφοσον δεν υπήρχε σεξ!!!) ανοιγόταν μαζί της για τα συναισθήματα του και της μιλούσε συναισθηματικά κάτι που μάλλον την ξένιζε αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις της που περιγράφει.
2. την πίεζε και ήταν κτητικός σε θέματα όπως με ποιους μιλάει κτλ (η ίδια του τα έφερε αυτά ως λόγους για τους οποίους ήθελε να το τελειώσουν)
3. και ταυτόχρονα δεν έκανε και καμιά κίνηση για να προχωρήσουν κι ας είχε κοιμηθεί σπίτι του η άλλη!!!
Εσύ αν δεν ήθελες σεξ με κάποιον θα πήγαινες να κοιμηθείτε σπίτι του; Εγώ πάντως όχι.
Έχετε δίκιο Miliva και Elisabet. Καμιά φορά εμείς οι άντρες παρασυρόμαστε και θέλουμε πολλά εδώ και τώρα.
Η υπομονή κάποιες φορές είναι ό,τι καλύτερο στην πορεία μιας σχέσης. Καλύτερα να γνωρίσεις κάποιον αργά σε βάθος χρόνου, παρά να τον γνωρίσεις για λίγους μήνες και να τον ξεζουμίσεις. Πρέπει να είμαστε τέρμα χαλαροί.
Δεν είναι όπως το 1500 που γνώριζες την πρώτη κοπέλα και την είχες για γυναίκα την υπόλοιπη ζωή σου. Σήμερα, έχουν χαλαρώσει τα πράγματα, έχει απενοχοποιηθεί η έννοια του χωρισμού και το πεδίο του φλερτ είναι τεράστιο. Δεν είμαστε δεδομένοι. Άρα, πρέπει να σκέφτεσαι με όρους διαφορετικούς. Ότι βρίσκεσαι σε φάση "γνωριμίας".
Όπως ένα προϊόν το αγοράζεις στην αρχή σε προσφορά γνωριμίας και το δοκιμάζεις, έτσι και έναν άνθρωπο, μπορεί στην αρχή της γνωριμίας να τον θες γιατί είναι προσιτός και καλός. Στην πορεία, αν χαλάσει την σχέση εμπιστοσύνης (ανεβάσει την τιμή, ρίχνει ποσότητα-ποιότητα), θα στραφείς αλλού. Έτσι και με τους ανθρώπους, αν στην πορεία τσαλακώσουν το χαρτί της εμπιστοσύνης, θα πρέπει να τους απομακρύνουμε από τη ζωή μας.
Από τα λίγα που κατάλαβα φαντάζομαι ότι πιο πολύ την στεναχώρησες που επικεντρωθήκες να της πεις " να πάει να βρει σεξ εφόσον αυτό θέλει και καλά στα έλεγαν τι είναι " παρά ότι δεν έκανες κίνηση. Την ξεφτίλισες ενώ εκείνη πήγαινε πάσο. Σε ρώτησε διακριτικά ή σε ρώτησε επιθετικά;; Αν κάποιος ήταν απόμακρος αλλά απαιτούσε να έχει έλεγχο στο ποιος με προσεγγίζει και ταυτόχρονα αντιδρούσε έτσι Ε δεν θα τον πλησίαζα εύκολα ξανά. Εσύ πληγώθηκες και την πλήγωσες κατευθείαν. Δεν ξέρω αν αυτό διορθώνεται. Μόνον αν πας και τη βρεις και της πεις συγνώμη για την αντίδραση σου και παράλληλα κόψεις τον έλεγχο τον παθολογικό ίσως να δώσει άλλη ευκαιρία. Το ζήτημα είναι αφού την θεωρείς επικίνδυνη για κέρατο τι ασχολείσαι;;; μήπως να δεις πρώτα εσύ ακριβώς τι κοπελιά αναζητάς; δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Κοινωνική εμπειρη( ερωτικα) αλλά και παρθένα. Κάπως να κοιτάξεις μέσα σου τι ακριβώς σε ελκύει σε εκείνην.
Εσένα δεν πρέπει να μπω καν στον κόπο να σου απαντάω, λες πραγματα τα οποία δεν έχω πει, λες τα γεγονότα όπως εσύ τα φαντάζεσαι και τέλος προσπαθεις να με βγάλεις συνέχεια λάθος.
Ισως έχεις τους λόγους σου δε ξέρω.
Ας έλεγες εσύ σε κανένα αγόρι ότι τα φιλάκια και τα ποτά σου αρκούν, όπως μου είπε αυτή, και θα σου λεγα εγώ αν θα γυρναγε να σε ακουμπούσε μετά...
Αλλά τι να σου λέω τώρα εσύ τα δικά σου θα λες παλι...
Εντάξει κοίτα όταν έχουμε κάτι ,έστω και λίγο, πιστεύω ότι δεν αρέσει σε κανέναν η κοπελα του να κοιτάει αλλου, ούτε εσένα θα σου άρεσε και θα το αφηνες ασχολίαστο. Μη κρυβόμαστε , σε κανέναν δεν θα άρεσε αυτό.
Απλά σαν τρίτοι όλοι το παίζουμε ψύχραιμοι, είναι μέχρι να το πάθουμε , και μετά αντιδρούμε το ίδιο.
Γιατί πολύ απλά σε κανέναν δεν αρέσει , ότι και να έχει με μια κοπέλα , να ψάχνεται αλλού.
Όποιος πει ότι αυτό δεν ισχύει είναι μεγάλος ψεύτης.
Και δεν είπα ποτέ ότι ήταν και παθολογικός ο έλεγχος, όχι δα...κάποιες ερωτησουλες απλα.
Πραγματικά νομίζω ότι κουράζεσαι άδικα όμως. Καμία κοπέλα δεν θα ξενέρωνε τόσο εύκολα άμα ενδιαφερόταν συγνώμη αλλά νομίζω δεν της πολυάρεσες εξαρχής και έχω την εντύπωση πως για αυτό σου εδινε και τις συγκεκριμένες απαντήσεις. Ισως ηταν φιφτι φιφτι και σκεφτόταν κάτσε να δουμε, ε και έγινε και ότι έγινε και σου λέει άστο τελικά. Είμαι βέβαιη πως καμια που ενδιαφερόταν πραγματικά και της άρεσες πάρα πολύ δεν θα χαλιόταν τόσο εύκολα εδώ άλλοι τους κάνουν τόσα και τις έχουν στο τρέξιμο μήνες και πάλι αυτές ειναι εκεί κολλημένες. Αυτό ειναι το βασικό σε όλη την ιστορία. Οπότε προχώρα.