Originally Posted by
Ελενα17
Εννοω οτι με κραταει πισω απο το να στειλω με συγκρατει γιατι ξερω πως δεν ειναι καθολου καλο.. . Απλα βρε παιδια , ξερετε τι σκεφτομαι μηπως νιωθει οτι δε τον θελω ξερω γω? οτι ενιωθε λεει οτι τον ειχα δεδομενο κτλ φυσικα αυτο απο πλευρας μου δεν ισχυε και δεν ειμαι και απο τις κοπελες που ζουζουνιαζουν πολυ κτλ κανω οτι πρεπει σε καθε περισταση και ιδιως μετα απο οσα εκανε δεν μπορει σε 4 μηνες ,να ειμαι τοσο δοτικη ξανα και πιστευω ηταν και σωστο και θα επρεπε να το καταλαβαινει. Δεν ηθελα να τον πληγωσω , απλα αμυνα ηταν οσον αφορα τον λογο που μου πε πριν μερες να το ληξουμε . Οσο για το βιαιος ,ναι ειχε πλημμυρισει τοσο απο θυμο που το εκανε οταν του ειχα πει οτι δε τον θελω πισω και οτι μιλαγα με τον "αντιζηλο" του απο την περιοχη μας και οτι θα βγαιναμε, ο οποιος σπουδαζει αλλου και ερχεται χριστουγεννα πασχα κτλ .. . Και οταν ειχε γυρισει πριν 4 μηνες με ρωταγε αν εχω κανει κατι με αλλομ εστω και φιλι για να σηκωθει να φυγει εκεινη τη στιγμη ,οποτε μαλλον και εκεινος ειχε χεσμενη τη φωλια ..τι να πω